• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DA_NIELAKolik jste dnes zaplatili za zubaře?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    imho staci vecer: mezizubni kartacek, vsechny mezery, ruzne velikosti podle potreby, potom zubni nit vsechny mezery a nakonec 2 minuty sonickym/vibracnim/rotacnim kartackem.
    A rano je dech lepsi nez zvednuta paze. Resp. ranni kavicka stejne zabije jakykoli uspech dosahnuty rannim cistenim zubu.
    Lidi, kteri nesnesou pocit plaku na zubech anebo maji mene mobilni jazyk jsou odkazani na castejsi pouzivani kartacku. Stejne jako lidi s nizkou produkci slin si pomuzou ustni vodou.

Poprosil bych vsechny hysteriky "no fuj, tak malo si cisti zuby", aby si uvedomili moznosti vlastniho tela a sve stravovaci navyky a nevztahovali sve problemy na vsechny lidi na planete.

Jeste doporucuji jednou tydne pouzit floridovou pastu.
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    PREDSEDA: Já ze všeho nejvíc nesnáším takovej ten “hladovej” dech.. a že někomu táhne z huby jak z prdele a nic s tím nedělá je kapitola sama o sobě
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    GREGI: nevím jestli dvakrát denně je nebo není zbytečný co se týká kazivosti, ale každopádně: večer, aby se mi osm hodin v noci nekazily zuby když je nepoužívám, a ráno, ABY MI NETÁHLO Z DRŽKY JAK Z VĚTRÁKU OD PITEVNY. To je fakt láhůdka kolikrát s takovýma lidma ráno jednat.
    UNUX
    UNUX --- ---
    CORNELA: Mám pocit, že když došli voňavý rostlinky, tak začli přimýchvat pastu a rozpuštěný mejdlo, do toho sulfátu.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    UNUX: Prosím?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GREGI: Zaplať pánbůh pracuju s lidma, co dodrzujou aspoň bazální hygienický pravidla
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Já jsem posledně dostala sprdnuto, ať ty zuby tolik nedrhnu. Všechno má svou míru.
    UNUX
    UNUX --- ---
    CORNELA: Co je Fluor a Fluorit? Promiň...
    GREGI
    GREGI --- ---
    CORNELA: tak jeste se se mnou nemusis byt.. ..
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GREGI: Super bejt s lidma, co si ráno nevycisti zuby
    GREGI
    GREGI --- ---
    KASUMI: snazim se to nemit na dasnich vetsinu casu a necejtim nejaky pocit opotrebeni tak snad to bude ok. Kazdej den to tak dlouho nedelam, ale nebudu to teda prehanet:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GREGI: Mne teda zubar rikal, at to se sonickym kartáčkem nepřeháním a dam tomu max 4 minuty
    Kdyz jsem si ho poridila, taky jsem u toho dokazala stravit deset minut
    GREGI
    GREGI --- ---
    QUANTI: cisteni dvakrat denne je zbytecny. Staci jednou denne poradne. Ja treba cistim jen vecer 15-20 minut u jutubu se sonickym kartackem... A klep klep uz tak 10+ let bez kazu. Bohuzel nasi mi zuby zandbali a v 17 sem mel pulku shnilou. Takze od svejch 18 mam dve korunky a na vsech stolickach plomby... Implantatum se asi casem nevyhnu:/
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    SCHWAB: Karol a Kvído? Ten doktor jak jí zve do ordinace, malej úchyl uuuuuu.. 😆

Jinak Karol je dobrá, její písničky u nás taky jedou 😉👍
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUGA5: Zasednutí je u dvouletýho batolete naprosto legit cesta. Ale teda i přes nepříjemnost bych se o to snažila dvakrát denně. Zvyk je zvyk.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LUGA5: taky to bejval bok s malou dámou, ale pak jsme objevili písničku Pan doktor Zub a od té doby zacala spolupracovat, když se zpívalo. A pak, co se zalíbil Byl jednou jeden život, tak považuje čištění zubů za du le ži té
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    KASUMI: Dcera 23 měsíců, čistíme jen večer, u zubařky před měsícem a dostala pochvalu.. zuby má moc hezký, až se divíme, jak je to možný. Mně ani ženě nebylo dopřáno. Ale nějaký čištění u pohádky u nás nepřipadá v úvahu. Musí čistit manželka a stylem, že jí doslova zasedne. A než dostanu bídu od nějaké bioženy, zkoušeli sme fakt všechno možný. Jí se celkově dost nelíbí, když jí někdo “omezuje”
    ENDER
    ENDER --- ---
    KASUMI: Malej ma normálně bilej fotokompozit zadarmo.... U deti plne hrazeno z pojisteni.
    Mam podezreni na bezlaktozove mleko, ktere pil asi do 3 let. Obsahuje totiz jednoduche cukry misto laktozy.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KASUMI: my pouzivame stativ pro mobil a poustime co se libi, a razem je z cisteni zubu nejoblibenejsi cinnost dne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ale jak vas tady ctu, zavedu doma mordor
    2x denne kazdej den a poradne 😀 25k za zuby pro dite, omg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam