• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Počkej, ale on to myslí tak, že "Nikdo nás do ničeho nenutil, ale i přesto tam máme diverzitu - bylo to naše rozhodnutí a dává to smysl v kontextu hry" Já tomu tak teda rozumím, té větě jak jsi uvedl.
    To je právě rozdíl mezi KCD a nucenou diverzitou v ostatních hrách. V KCD jsou různé rasy, postavy atd., protože to dává smysl a bylo to tak doopravdy. Je to autentické a neruší to "immersion". V ostatních hrách jsou různé rasy proto, aby byla naplněna ESG kritéria, která zajímají investory - bez ohledu na to, jestli to dává smysl nebo ne.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Místo toho přesvědčoval půl roku 20 lidí, že ve hře musí být ikonka králíka.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě to přijde, jako kdyby Vávrovi za těch sedm od KCD1 zdegeneroval mozek a už nebyl schopnej řídit takhle velkej projekt, ale díky jeho egu se ho nepodařilo přesvědčit, aby šel psát sidequesty.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hele a už jste přišli na to, proč je to scenáristicky tak špatná hra, že se každá blbost musí buď googlit nebo pomocí brainstormingu na internetových fórech omlouvat a vysvětlovat, jak to vlastně WH mysleli?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Umlčovány klaun dostal další prostor v médiích

Tvůrce Kingdom Come Vávra: Evropské vlády cenzurují a umlčují lidi - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/rozstrel-daniel-vavra-kingdom-come-umlcuji-lidi-progresivismus-woke-cenzura.A250401_160725_bw-novinky_vov

Nicméně poprvé můžete vidět na vlastní oči, jak si vůdce, naprosto bez servítek ve studiu naextrementuje do huby :D

“Tvůrce hry následně popsal, jak druhý díl Kingdom Come vznikal. Nejprve zásadně odmítl, že by podléhal tlakům na povinnou diverzitu. „Nikdo za námi nepřišel s tabulkou, kolik máme mít menšin. Ale máme tam třeba černocha na Zikmundově dvoře. V Čechách tehdy byli i Romové, Maďaři, Němci. I ty tam máme. Všechno muselo dávat historický smysl.“

Zbytek opět mytologicky kritici ktery nikdo nikdy neviděl atp.
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    BLEMTA: neútoč na něj... přece nechceš aby si něco udělal.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Nevěřim tomu, že máš kamarády.
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: Kamarád, tak určitě :-)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Njn asijskej trh je jinde. Třeba Black Myth Wukong z Číny (mimochodem naprosto skvělá hra) prodal neuvěřitelných 25 milionů kopií, o tom si západní hry většinou můžou nechat jen zdát. Taky je ale důležitý, jakej budget má ta hra
    Každopádně k samotný hře monster hunter wilds... mně to nic neříká, jenom můj kamarád, který má na předchozím dílu tisíce hodin, říkal že je ten novej moc easy, a odinstaloval to po celkem krátký době
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vávra chudej příbuznej. :)

Monster Hunter Wilds has surpassed 10 million units sold worldwide setting a new first-month sales record for Capcom: https://www.rpgsite.net/news/17107-monster-hunter-wilds-10-million-units-sales-milestone-capcom-announcement
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    MINERWA: no, tím chlastem by opuchnout mohla
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PRAASHEK: To je taktická hlava od 5.11 ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: Hlava do sebe nasála materium z paží.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VANEK: jakože mu hlava vyrostla za těch 11 let nebo jaký má tvůj příspěvek smysl?
    VANEK
    VANEK --- ---
    BTW dnes jsem zase jel přes Voctářovu a vždycky mě překvapí, že tam Warhorse nemá taky neon; od Dana bych to čekal.

MINERWA: S trochou snahy si povšimneš, že tahle fotka je 11 let stará; hodně štěstí ve stroji času!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SMOKY: jako jestli jde o to, jak vypadá, tak za mě je i přes moje vysoké nároky docela bratelnej (42)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DAN_F: jestli valka potrva jeste dalsich 10 let, tak ano.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Hlavně sem byl překvapený, že mu je 49, bych tipl tak na 60. Holt boj s cenzurou je vyčerpávající.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PRAASHEK: Gympl dobrý, zvlášť víceletý, ale jestli to pak bude něco humanitního jako Kristina Hamplová...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam