• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    VANEK: Někde Ban psal že stoho má 1500 měsíčně..ale jinak prd vím jaká je pravda
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hele, a tuší někdo, kolik tak zhruba FB za ten engagement platí?
    FABE
    FABE --- ---
    Makak roku - A tohle by klidně mohl Disney ukrást jako...
    https://www.facebook.com/share/p/17PTVPrWHh/
    Finále je blízko, fingers crossed!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Vzhledem k tomu, že byl předloni na operaci kvůli zúžení hlavní srdeční tepny, je pro něj carnivore super nápad!
    STINKY
    STINKY --- ---
    JON: Ban zůstane v kategorii průkopník a blbeček
    JON
    JON --- ---
    MOUNTBATTEN: on je bohuzel projekt sama sebe, a jsem si celkem jistej ze tohle vytrubovani picovin jak podle prirucky:

zaujmi co nejvic lidi - jakkoliv, zabrnkej jim na jejich bolistku (tusim, ze bych mel jist zdrave, ale stejky mi chutnaj/jsou chlapacky; tusim ze vsechna auta se do mesta nevejdou, ale chci delat brm brm; je mi jasny, ze predpovidat pocasi neni snadny, ale rad se tem chytrolinum vysmeju, protoze jsem taky neschopnej a pulka veci na ktery sahnu se posere apod. Kdyz se nahodou v jednom z 10 prispevku nekoho z nich dotknes / prokoukne tvoji picovinu, tak to nevadi, porad s nim "mas 90% shodu")

jede s vidinou toho, ze za par let vyleze s twittrovym uctem DanVavraPrezident @tineb_ecud a prihlasi se o sva prava starnouciho bileho muze.
    Presne podle modelu Vitek Barta (prukopnik a bridil) -> Andrej Babis, Filip Turek (prukopnik a blbecek) -> Dan Vavra.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Prosím řekněte mi, že Dan Vávra je projekt Kazmy!
    DAHY
    DAHY --- ---
    ADAMIRA: Tady je teda dost pozadu. V Roganosféře, na kterou si tu hrajou, tohle jede už dlouhá léta. Správný chlap musí mít plné obří mrazáky vlastnoručně lukem skoleného jeleního. To je naprostý základ.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak dan to vzal přes kritiku TSK (to už mi uteklo někam :D ) rovnou do výživového poradenství, ten člověk je raketa - a true renaissance person

DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Nebyl by to krok zpátky? Teď je na úrovni Speciálních sil AČR.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: a kolo je kulaty proc? je na to nejakej dukaz?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    DAN_F: ten mamlas ani neví, proč ta ledovka vzniká. "bude mrznout a obleva" wtf!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak já nevím, necelý týden zpátky se Vávra rozčiloval, jak je předpověď počasí scam, nikdo to neumí a nedokáže předpovídat a dnes si stěžuje, že TSK nĚkOlIk DnŮ vĚdĚlI jAkÝ bUdE pOčAsÍ a přitom neudělali něco, nevím co 🤷‍♂️ Jsem zmatený.

VIRIK
    VIRIK --- ---
    co myslíte, bude i Dan součástí Stanovené zálohy státu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEJDA: to tak, jeste se nechat od sarlatanskejch pocasickaru rocne okradat o ekvivalent 2 flasek myslivce!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007: You Are such a woke!!
    STINKY
    STINKY --- ---
    ROMANET: ...bude celý národ z Vávrů...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jsem zkoušel najít ten astronomický tweet a našel jsem jen hromadu banova kasání, co toho v životě dokázal a co toho řídil a napsal. a až budou i další tak schopní. ...
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: ADAMIRA: a už mu někdo prozradil, že to že něco nechápe neznamená, že to tak není?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    EVILMIND: dřív dost hulil prej
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007:
    1) jak píše EVILMIND
    2) konkrétně tyhle píčoviny má z history chanel a podobných debilit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam