ZEBROWSKI: přitom ale ve svý době mu tenhle námět nevadil, konstatoval jen, že že tenkrát donutili Američani vydat tu hru o dost dříve a nebyla ještě ani hotová a tak to dopadlo blbě. Před nedávnem jsem vyhazoval celé ročníky levelů a tam jsem zahlédl i jámu pekel, kde sám píše, že o rasových nesnázích černochů i něco navrhoval.
Ho jako prostě zrušil chlast, on je klasickej toxikoman, alkoholik. Když bude jeho okolí pálit židy, on se prostě přidá a bude to pak na netu racionalizovat.
Já si nemyslím, že ho zničili peníze, ale dostal nějaký možnosti a utopil to v pití; není první ani poslední, ale jestli včas už nepřestane (a to včas bylo tak před 4 lety), tak prostě vidíme rozpad osobnosti v přímém přenosu. Nebude jen napadat přední české vědce, řvát o černoších a všude vidět antifu, jak upaluje bělochy nebo útočí hlavou proti střelám pana policisty, ale něco i provede (třeba při cvičení se zbraní, nebo s autem). Nebo mu dřív odejde něco v těle, to se stane (antifa mi zavedla nádor a levičáci infarkt).
Nikdo z nás není stavěnej na takovej způsob života. Zatím jede první sebevražednou třídou a my ostatní musíme doufat, že až mu mrdne, nebo praskne cévka, nebude v té chvíli sedět za volantem někde v místech kde bydlí hodně lidí.