• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ten člověk je neukojitelnej, ta frekvence je děsivá (za blbejch 500 EUR tsyvoe) - včera se zase zamyslel, ale je to hrozná nuda, on opravdu nemá talent na huráistický kontrarevoluční traktáty, ten jeho grift je fakt k smíchu. Tak v půlce se člověk začne hrozně nudit a začne koukat z okna, občas to něčím zpestří, jako třeba "marxistický miliardář" :) ale jinak neuvěřitelně ufňukaná šeď bez jakýkoliv invence.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: Tak ten posun tam za posledních třeba 10 let určitě je, nutno dodat že to není nic co by vůdci nějak vadilo - ze starejch časů zbejvaj možná tak veterání jako Vevercak, který by adorovali i Oskara Dirlewangera kdyby dělal grafiku v GTA nebo něco - ale jinak to přetejká do vod naprsotýho zmrdství.
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    DAN_F: Ale dyť je to přece AI to už za týden nepozná?
    DAHY
    DAHY --- ---
    DOUPLE: Podle mě vůbec ne. Cokoliv je lepší než falešné elity.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DAN_F: podle me ho samotnyho nekdy musi desit co si k sobe skrz "nekorektni svobodu slova" natahnul za pacienty
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Pro ilustraci, jaké publikum Vávra na svém FB postupem času shromáždil – Vávra se snaží ukázat, že na demonstraci proti předešlé vládě bylo víc lidí, než v neděli. Vávra pro srovnání k příspěvku přiloží fotku Staromáku ze včerejška a fotku z demonstrace proti minulé vládě.

Vávrovi followers:

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CRAZY_IVAN: Tak jako navatej určitě je ale pořád evidentně dokáže psát a i pro AI následnou opravu to musi mít nějakej "řád" to není finální stadium kdy vidíš černý trpaslíky ve středověkých Čechách, on je prostě tak blbej.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMIRA: to je těžký, jestli ty věci píše ožralej
    XARGH
    XARGH --- ---
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Dan Vávra: Jdou po mě botí farmy placené vládní opozicí!

"Botí farmy":

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Počkat, on si fakt myslí že někdo prochází komentáře a hledá ty jeho aby si udělal screen, ten idiot fakt neví že se ti ukážou na timeline když dotyčnýho sleduješ, what the fuck?

jak může herní vývojář takhle nerozumět tomu jak funguje sociální síť, vždyť propánaboha používá počítač k práci ne? A na FB tráví denně několik hodin a doteď neví jak funguje?

LOL, pětiletý děti jsou v tomhle směru gramotnější než on :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Hlavně si ten kokot neuvědomuje, že je posledních několik let chodící vepřoidní meme a jeho kecy na téma "Rusko nikdy Ukrajinu nenapadne" který pak maže jsou prostě už klasika, tyvole tak je jasný že si lidi dělaj screenshoty.

Mě přijde že tady pan nejlepší český herní vývojář nemá šajna jak fungujou sociální sítě, jeden den onaunuje nad tím jakej má trafic a jak mu to hodi 500 doláčů měsíčně a druhej den se podivuje nad tím že lidi vidí jeho příspěvky, von je fakt uplně debilní.
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA: tohle vyplodit to je reálně minimálně půl hodina času...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: pokud se mu nezobrazi jeho vlastni prispevky ani na jeho vlastnim profilu, tak to vim presne cim je - moc chlasta...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    chtěl jsem to hodit do copilota ať mi z toho udělá výtah a vysvětlí mi vo co mu jde, ale nechtěl jsem někde uvařit nějakej nevinej server
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    To je vážně idiot :D moc rád bych ho potkal a poplival
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a co děláte vy před půlnocí?

(nemůžu si pomoc ale ten jeho styl psaní je fakt zlo, snažím se soustředit ale stejně po pár větách vidím jenom " Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky....")

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: antiwoke selskej rozum neasi!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: 2/3 Václavského náměstí mají 27 000 m², 1/3 má 10 000 m²? To mi nevychádza :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Mám v práci docela velkej monitor a ani tak se mi ten jeho ubulenej traktát nepodařilo P/S na jednu stránku :D

Vychází to na půlnoc, vůdce si dal tipuju litříka burbonu a vzal to z gruntu pěkně kontrarevolučně.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam