• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ale teda jako výtka mykologická... hříb smrkový je ve hře pojmenován "hlíva"? Ještě, že je to dark fantasy a ne simulátor středověku.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AVATAREK: kůň je dobrej, jen když jseš přetíženej... ale koupil jsem TG i s brněnim na koně, takže ho sem tam použít budu muset :D

GANDHI
    GANDHI --- ---
    uff, toho jsem dal s notnou davkou stesti - asi se potkal sneak s criticalem na dva headshoty (ale dosel jsem si pro ne takrka az k nemu) - prvnim jsem ho temer zabil, ale hlavne oslepil, takze se nestacil bezet healovat:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně se po určitý chvíli objevily ty kostičky/pozůstatky. Na místě kde umřel, ne kam odletěl (ale spadnul mi jinej, ne ten těžkej, úkolovej).
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted jsem se trochu zavztekal. mam ukol z nastenky prinest neci hlavu.. bojuju s nim na hradbach a posledni zasah dostal asi crit nebo nejakej finish blow a odletl stovky metru nekam do tmy..:D v tu chvili jsem se smal, i kdyz jsem prisel o loot, ale kdyz jsem pak potreboval najit tu hlavu, tak tu jsem uz nenasel.. ted mi tam visi rozdelanej ukol, ze mam odevzdat tu hlavu, ktera je buhvi kde..:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    -80%

Save 80% on Tainted Grail: Conquest on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/
    KULHY
    KULHY --- ---
    VIRIK: Docela datalnej souboj na druhý úrovni na medium. Jen trochu lahvicek a běhání.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SADAKO: Hey all! If all goes to plan, tomorrow we’ll be rolling out the first patch across all platforms. This one mainly includes bug fixes, optimization improvements, and a few small QoL updates. Later this week, we’re aiming to release a larger patch focused on:

VO and UI bug fixes,
    Summon behavior improvements,
    Balance adjustments,
    Quest-related fixes,
    Map collision (falling through the ground) and stability improvements,
    Fixes for the display of Devil’s Snareand Mandrake,
    Various misc fixes and improvements,
    We’ll post the full changelogs in our ⁠🔧┇patch-notes channel once they’re ready. We don’t have an ETA for these below yet, but they're on our radar as well:

Crash issues on consoles, including Xbox crashes in the Cuanacht Farmlands,
    Allowing you to select higher screen resolution on PS5,
    Thank you for playing Tainted Grail and for your patience. We're doing our best to fix the issues ASAP!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Já doufám ve svlékací mody a úpravu hráčského avatára; jako smířit se s tím, jak to vypadá, není problém, ale kdyby byla možnost s tím něco udělat, tak po ní sáhnu :D míním na stabilní verzi hry za rok, teď mi stačí, že musím čekat, než fixnou to propadání texturou, LOL.

VIRIK: A je to boží quest, odkaz na Einstürzende Neubauten v ceně.
    Tady je moje

VIRIK
    VIRIK --- ---
    tohle není špatný brnění

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: mam soundtrack i artbook na Steamu... ale ten artbook je trošku spoileroidní, takže doporučuju prohlídnout spíš až po dohrání
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Ad soundtrack

Na youtube music, apple music, nejspíše i Deezer a dalších službách, to naleznete pod jménem autora Andrzej Janicki.

Koupit se dá třeba na iTunes store za 199 korun, což za podporu tak talentovaných lidí není mnoho.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    proti gustu žádnej dišputát, ale já si to dobrovolně rozbíjet nebudu :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: no, modaře nezastavilo u OE to, že jde o poměrně mladou verzi U5, tak u TG je rozhodně nemůže zastavit to, že to jede na engine, který má tooly zdarma a není problém si tam toho hodně vyrobit.

Jako časem stvoří i mapy, dungeony, věci, domy. Asi budou brzo i mody na modely postav.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já doufam, že žádný mody nebudou :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já jinak jenom doufám, že první mody do Tainted Grail budou třeba baťohy na nosnost a ne přepisování logiky hry, nebo kulomety. I když...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    《Tainted Grail: The Fall of Avalon》OST
    https://www.youtube.com/watch?v=ImU8b0nCqEI
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: nechceš jít zase lidem vykládat svoje kraviny a doporučovat jim mody, který jim rozbijí hru?
    Ten OE má loot upravenej, takže po dosažení 20. levelu se generují věci normálně, s tou prapůvodní verzi to už nemá nic společnýho. Ale ty jsi, jako správná hysterka, hned "opravoval" chyby Bethesdy a linkoval lidem mod, který tam přepíše tabulku, takže jim tam nejen pobíhají lotři se skleněnou zbrojí, ale generuje se to jako o pět levelů horší výbava, takže si moc nevydělají a jen jim hrozí, že za úkoly dostanou místo silných věcí slabé nesmysly. Běž je zachránit, čekaj tam na tebe!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam