• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon

Vstupte do temné reinterpretace artušovských legend v tomto RPG z pohledu první osoby s otevřeným světem. Prozkoumejte svět uvězněný v nekonečném podzimu, buďte svědky pádu legend a dělejte smysluplná rozhodnutí zapletená do komplexního, rozvětveného příběhu.

Tainted Grail: The Fall of Avalon on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1466060/Tainted_Grail_The_Fall_of_Avalon/
    rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    GURBON: Kůň může zkapat? Ještě že ho skoro nepoužívám, určitě by mi ho při první příležitosti sežrali vlci.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GURBON: ve druhym je kunna prodej za 300 - na farme na sever od mesta
    GURBON
    GURBON --- ---
    Hned ze zacatku mi zkapal kun, rikal jsem si, no co, poridim nekde jinyho a uz jsem ve druhym aktu a nikde nic. To je v cely hre vazne jen ten jeden kun?
    HONZA09: Taky jsem to udělal 😅
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Rád bych dal na vědomí, že jsem dal své srdce kováři a společně s mým Drahým tvoříme nejkrásnější pár Avalonu.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw archer ma na toho Wyrdknighta az nehorazne snadnou metodu lividace:p Az me to zaskocilo, ze to funguje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem vlez na 23. levelu do Actu 2 a čočka nehorázná :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Žeruuuuuu tooooooo :D

SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Nepoužívám v dungeonech žádné světlo, nepřijde mi, že je to tady potřeba. Nevím, jak se na tomto dojmu podepisuje fakt, že mám na monitoru defaultně potuněný kontrast a sytost, na druhou stranu, třeba Dragon's Dogma bez světla nešlo.

Wow, jdu si tak ulovit jednu bounty a skončím v zatím největším a nejhezčím dungeonu, co mě tady potkal, obsahuje i náležitě atmosférický quest.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: trpaslík s obřím "kladivem"... takže Tyrion Lannister?! :D

btw: já si vždycky řeknu, co chci hrát a pak skončim u něčeho úplně jinýho... a to je právě to RPG, hraješ za sebe a ne za to, co bys chtěl bejt... resp. hraješ za to, co bys chtěl bejt, ale nakonec jseš to zase ty :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Můj standardní oblíbený build ve všech RPG je trpaslík s obřím kladivem, ale tentokrát jsem chtěl vyzkoušet něco jiného no.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Zkoušel jsem volbu, že nesnáším zrádce, ale bylo to bez šance :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Nikdo nezabil kapitana koukam...na Galahada jsem vycerpal veskere lecebne prostredky, aby na me po fightu nabehli ctyri jeho poskoci....parkrat jsem musel loadovat. Akt 2 ceka...jinak jedu dual wield sword...magie je pro srabi.
    AIAX
    AIAX --- ---
    S mým buildem "Zeus rulez" šel Galahad dolů za chvilku, ani si neškrtl. A jelikož heavy cast Thunder Lashe je chain lightning, horda jeho poskoků, která vpadla dovnitř, jakmile jsem ho zabil, se taky ani neohřála :D

Začínám si myslet, že Thunder Lash je trošičku, lehounce, malinko přepálený.

Mimochodem, našel někdo nějaké Light Spell nebo něco podobného? Mám pochodeň, mám glowbugy, ale přece jen bych rád v temných dungeonech nahodil nějaké permasvětlo, ať nemusím furt přepínat mezi castícím loadoutem a pochodní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PHOW_SAATCH: taky mi dal zabrat .. s lukem to nebyla zrovna sranda:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Galahad dole, uff :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mlhonoš bossfight je zatim asi nejblíž tomu, jak jsem si Fall of Avalon představoval po zkušenostech s Conquestem, kdzž to ohlásili...ale co si budem povídat, hodně velkou roli v tom hraje ten soundtrack :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Aniž bych vás čet, tak jsem akorát před chvílí respecnul a vrazil hodně do Praktičnosti kvůli prodeji :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Hmm, já asi taky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mno, ok. Díky za radu a asi tam teda dva, tři levely investuju.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: Jo, jo :D.

A tak proto hrajeme RPG.... jeee, rytíř a má na sobě blyštivé věcičky, počkej, neutíkej mi... :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: jj, obzvlast v druhy mapek, kde kazdej dezerter ma perfect gladius, za kterej fasuju u obchodnika 500:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam