stahl a odehral jsem jen demo (tzn utek ze zalare, setkat se Artusem, odplout na lodce)
hry hraju tak, ze i kdyby toto melo byt na minutu, tak ja prosmejdim absolutne vsehchny mistnosti, kouty, zabiju vsechno co se hybe, seberu vsechny kytky, nerosty, v knihovnach proctu vsechny knizky i kdyby byly stostrankovy atd ... takze mi to trvalo odhadem 2h ..
jak rikam, mel jsem jen demo .. chtel jsem to zkusit predtim nez to koupim a moje dojmy z dema:
- ovladani: tady neni nic co by me prekvapilo, ani pozitivne, ani negativne az na jednu malickost, namapovany mezernik na jump byl asi s necim v kolizi, takze to neskakalo, dokud jsem si to nedal najinou klavesi, pak to bylo ok
- grafika kvalita: prestoze jsem mel maximum, tak to na me pusobilo jako 20 let stara hra (jednotlive kobky a vybaveni fakt tragedie, celkove to na me pusobilo v nadsazce jako omlazenej Quake .. ), nadruhou stranu to bezelo absolutne svizne
- grafika pocit ze hry: chapu ze demo je fakt jen v tech kobkach, ale nemam rad ponury zony, takze jsem mel chut z toho prostredi utikat ... neuzil jsem si to. vim ze pozdeji to ma nadhernou grafiku a prostredi, klidne bych dal demo nekam tam ... proste kobky no.
- pribeh v demu: super, nemyslim utek ze zalare, ale pozadi pribehu. predpokladam, ze si to udrzi uroven a pak to musi byt RPG pecka
procetl jsem tady forum, zkoukl videa a lidi jsou vcelku nadseni, mam stesti, ze se blizi dovolena na konich, bez pocitace a internetu vyjma dat v mobilu .. takze pockam s rozhodnutim