• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    schvalne - kdo si nechal ukousnout jednu ruku?:p
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    L4MA: teď jsem to sem šel hodit, lol :) dík
    L4MA
    L4MA --- ---
    1.04

Steam :: Tainted Grail: The Fall of Avalon :: Patch v1.04
    https://steamcommunity.com/games/1466060/announcements/detail/496072412793673018
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw streamovani .. pokud by nekdo chtel koukat

Twitch
    https://www.twitch.tv/directory/category/tainted-grail-the-fall-of-avalon
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: no jasne :) souhlas, ale ja bych z toho prostredi chtel utikat i kdybych hral za stranu co to tam ma "doma" :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: "jsem mel chut z toho prostredi utikat"

Což je přesně ten pocit, co by jsi při útěku z vězení měl mít, takže splněno na 100% :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    stahl a odehral jsem jen demo (tzn utek ze zalare, setkat se Artusem, odplout na lodce)
    hry hraju tak, ze i kdyby toto melo byt na minutu, tak ja prosmejdim absolutne vsehchny mistnosti, kouty, zabiju vsechno co se hybe, seberu vsechny kytky, nerosty, v knihovnach proctu vsechny knizky i kdyby byly stostrankovy atd ... takze mi to trvalo odhadem 2h ..

jak rikam, mel jsem jen demo .. chtel jsem to zkusit predtim nez to koupim a moje dojmy z dema:
    - ovladani: tady neni nic co by me prekvapilo, ani pozitivne, ani negativne az na jednu malickost, namapovany mezernik na jump byl asi s necim v kolizi, takze to neskakalo, dokud jsem si to nedal najinou klavesi, pak to bylo ok
    - grafika kvalita: prestoze jsem mel maximum, tak to na me pusobilo jako 20 let stara hra (jednotlive kobky a vybaveni fakt tragedie, celkove to na me pusobilo v nadsazce jako omlazenej Quake .. ), nadruhou stranu to bezelo absolutne svizne
    - grafika pocit ze hry: chapu ze demo je fakt jen v tech kobkach, ale nemam rad ponury zony, takze jsem mel chut z toho prostredi utikat ... neuzil jsem si to. vim ze pozdeji to ma nadhernou grafiku a prostredi, klidne bych dal demo nekam tam ... proste kobky no.
    - pribeh v demu: super, nemyslim utek ze zalare, ale pozadi pribehu. predpokladam, ze si to udrzi uroven a pak to musi byt RPG pecka

procetl jsem tady forum, zkoukl videa a lidi jsou vcelku nadseni, mam stesti, ze se blizi dovolena na konich, bez pocitace a internetu vyjma dat v mobilu .. takze pockam s rozhodnutim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GANDHI: Já mam zatim na zádech nůši +15. Nejhustší redneck fashion ve hře :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a z nekoho ve druhy mape mi pad necklace +45 carry
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    z wyrdtouched peasantu v Cuanachtu pada kos na zada(plast), kterej zveda nosnost a da se vyupgradeovat
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ve Forlorn Swords se dá vyquestit necklace +100 nosnost. Ten fae obchodník (Ó Cuinn Cinnamonsage), kterého lze potkat na začátku, tak je i v Cuonachtu a potom ve Forlorn Swords, kde zadá menší quest.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO: Koně beru kvůli přetížení, i když na sobě pracuju a aktuálně mám nosnost 215.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Mně kůň přijde dobrý leda na to dojet s ním v případě přetížení k fast travelu. Takže mi věčně obstává u farem v Cuonachtu a procházejí jím krávy.
    Jinak mám za sebou dva questové bugy, poměrně neškodné, protože jeden je side quest a druhý se sice nachází v main story, ale je to subquest, jehož failnutí při odevzdání neovlivní celkový výsledek, o který jde (kopání jednoho kmene Dal Riáta na Moot, povedlo se mi tam nakonec nahnat všechny).
    Já mám ale k těm bugům a glitchům strašně flegmatický postoj, mám odehráno kolem dvou tisíc hodin v obou iteracích Secret Worldu a zejména Legends byl (a věřím, že stále je) nezapomenutelný bugfest, kde si navíc hráč mohl být jistý, že to nikdo nikdy neopraví, velmi to zapracovalo na mém herním mámvpičismu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak "konecne" dohrano: 110 hod., lvl 83, ach 39/60

jsem zvedavej, co a jakym zpusobem tam jeste pridaj - imo minimalne cunacht a forlorn swords by si zaslouzily vetsi peci. Nicmene za celou hru jsemnezaznamenal temer zadny extremni bugy (jednou me topo fast travelu prohodilo mapou, na jednom specifickym miste ve forlorn jsem se mapou propad,a na dost mistech na utesech maj ty utesy blbe udelanou kolizni geometrii, z questu mi bugnul jen jeden - s tim fae obchodnikem a knoflikem, ale jinak vse ok)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: porad mam toho zivyho kone.... a porad jsem nikdy nemel duvod ho pouzit :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: Jsem v modu, kdy mě to spíš mile pobaví, než naštve, beru to víc jako featuru než bug. Funkci vyproštění by měli teda udělat spíš pro toho koně než pro hráče :) dneska se mi několikrát přivolal v místech, odkud ho fakt nešlo dostat.. je to tady vlastně určitá forma puzzle... jinak prozkoumávám druhou mapu a je to celkem zábava... trošku mi to připomíná Dragons Dogma 1, na každym rohu najdu něco co mě pospuvá dál. Velkost mapy tak akorát, ani moc velká, ani moc malá.... radši mam komprimovanější open worldy.. ve dne zatim celkem na pohodu, v noci je to jiná držková...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOJZEE: V zaklínačovi je tradiční Klepna na střeše chýše :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: to je inspirace Zaklinacem urcite

1466060-screenshots-20250611210646-1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    To je tak těžký udělat ve hře, aby se kůň nespawnoval uprostřed objektů? :D

GURBON
    GURBON --- ---
    SADAKO: Ja nakonec prisel na to, jak se tam dostat, ale sel jsem celou pasaz hezky pozpatku od bosse pres tezky potvory k lehcim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam