• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOJZEE: Oni tam v nějakým patch upravili tresholdy a je to fakt divný. Já to odehrál v podvazkách a korzetu a měl jsem to taky na medium, i když jsem do toho u kováře narval majlant a mel to před patchem na light.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: co je divny, ze predtim jsem byl nabalenej jak pumpa a byl jsem light armor, vzal jsem na sebe tehle par caru hadru a poskocilo to na heavy a musel jsem se placnout pres kapsu, abych z toho udelal u kovare aspon medium :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOJZEE: ale fashion good :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted jsem se ke hre po delsi dobe vratil, jsem nekde v pulce druhe lokace, mam spousty ukolu a trosku me mrzi, ze vlastne nevim, o co v tech ukolech jde. chybi tam u kazdeho ukolu alespon nejake male shrnuti. je tam jen kam mam jit a co mam delat, ale uz jsem zapomnel proc.. to je skoda :)

1466060-screenshots-20250621161925-1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A nebo se vůbec neobjevil.. nevim... :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak nevim, esli nejsem trochu v pérdeli, páne hrábě.... možná jsem omylem zabil Renauda, jedno ze třech dětí, co jsem měl najít porodní bábě... a save už asi nikde nevyhrabu.. !?!?! :O
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    schvalne - kdo si nechal ukousnout jednu ruku?:p
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    L4MA: teď jsem to sem šel hodit, lol :) dík
    L4MA
    L4MA --- ---
    1.04

Steam :: Tainted Grail: The Fall of Avalon :: Patch v1.04
    https://steamcommunity.com/games/1466060/announcements/detail/496072412793673018
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw streamovani .. pokud by nekdo chtel koukat

Twitch
    https://www.twitch.tv/directory/category/tainted-grail-the-fall-of-avalon
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: no jasne :) souhlas, ale ja bych z toho prostredi chtel utikat i kdybych hral za stranu co to tam ma "doma" :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: "jsem mel chut z toho prostredi utikat"

Což je přesně ten pocit, co by jsi při útěku z vězení měl mít, takže splněno na 100% :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    stahl a odehral jsem jen demo (tzn utek ze zalare, setkat se Artusem, odplout na lodce)
    hry hraju tak, ze i kdyby toto melo byt na minutu, tak ja prosmejdim absolutne vsehchny mistnosti, kouty, zabiju vsechno co se hybe, seberu vsechny kytky, nerosty, v knihovnach proctu vsechny knizky i kdyby byly stostrankovy atd ... takze mi to trvalo odhadem 2h ..

jak rikam, mel jsem jen demo .. chtel jsem to zkusit predtim nez to koupim a moje dojmy z dema:
    - ovladani: tady neni nic co by me prekvapilo, ani pozitivne, ani negativne az na jednu malickost, namapovany mezernik na jump byl asi s necim v kolizi, takze to neskakalo, dokud jsem si to nedal najinou klavesi, pak to bylo ok
    - grafika kvalita: prestoze jsem mel maximum, tak to na me pusobilo jako 20 let stara hra (jednotlive kobky a vybaveni fakt tragedie, celkove to na me pusobilo v nadsazce jako omlazenej Quake .. ), nadruhou stranu to bezelo absolutne svizne
    - grafika pocit ze hry: chapu ze demo je fakt jen v tech kobkach, ale nemam rad ponury zony, takze jsem mel chut z toho prostredi utikat ... neuzil jsem si to. vim ze pozdeji to ma nadhernou grafiku a prostredi, klidne bych dal demo nekam tam ... proste kobky no.
    - pribeh v demu: super, nemyslim utek ze zalare, ale pozadi pribehu. predpokladam, ze si to udrzi uroven a pak to musi byt RPG pecka

procetl jsem tady forum, zkoukl videa a lidi jsou vcelku nadseni, mam stesti, ze se blizi dovolena na konich, bez pocitace a internetu vyjma dat v mobilu .. takze pockam s rozhodnutim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GANDHI: Já mam zatim na zádech nůši +15. Nejhustší redneck fashion ve hře :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a z nekoho ve druhy mape mi pad necklace +45 carry
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    z wyrdtouched peasantu v Cuanachtu pada kos na zada(plast), kterej zveda nosnost a da se vyupgradeovat
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ve Forlorn Swords se dá vyquestit necklace +100 nosnost. Ten fae obchodník (Ó Cuinn Cinnamonsage), kterého lze potkat na začátku, tak je i v Cuonachtu a potom ve Forlorn Swords, kde zadá menší quest.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO: Koně beru kvůli přetížení, i když na sobě pracuju a aktuálně mám nosnost 215.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam