• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: a teda, gilda bude Harko affiliated, čili já taky budu muset?
    ERRTU: spis kvuli performance issues
    ERRTU: ehm, pujde :D

Mas pak litaci suspik, lezeni vubec nepouzivam :)
    DOOMGUY: nejspis mas pravdu, gl :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: ne, neni, energie je production a nadrze jsou storage
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ted jsem ve fazi kdy odbouravam generatory a prechazim na nevyssi vetrne elektrarny. nektere limity fakt nechapu, viz pocet kontejneru nebo pocet zdroju energie. mozna je to zamerny tlak aby se clovek nezasekl v prvnim sektoru a nezastavel se tam? ja mel taky hrozny sklony si tam hned postavit cisarsky palac, dostupnost zdroju me ale primela zmenit nazor i pusobiste.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    OTAKAR: hak je absolutne ultimatni lezecky tool, ten uz z quickbaru nikdy pryc nepujde :)
    jinak teda tahle hra generuje zabavne okamziky v realnem zivote...

"zlato, vecere!"
    "vterinu, jen naladuju mrtvoly do lisu!" :)
    DOOMGUY: potrebujes energii, to je stejnej pool jak nadrze.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: proc myslis? ze tam je limit vim, ale ted v my soucasny bazi muzu mit 105 containers a pokud by to byly ty na 100k vody, tak uz jsi pres 10kk.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    MAIMONIDES: Jo, uz to vidim. Diky za hint (:
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Jsem tam. Rambam. V dobe železa na začátku. Pošli invite. Online v noci..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: hint je v popisu questu
    KRIZON4: hele ja to nejak zbugnul a zadny clues mi to nedavalo, az kdyz jsem trialy dojel, tak mi je to zacalo haluzacky hazet. Jel jsem podle googlu :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, doraz. Druhej trial. Journey mi rika "locate the second trial" a posila me zpatky do Mihna cavern.
    Vim ze je to nekde ve Vermilius gap, to si vygooglit umim, ale zajima me zda v Mihna cavern neni schovana nejaka in-game stopa ktera me tam posle ? Netusite nekdo ?
    Ja vcera stavel kompaktni bazi v dd. Je to jen zakladni nerozsirena kostka, ale narval jsem tam vsechno. Melanz uz mi chybi jen na spice infused generatory, ktery potrebuju 4, abych utahl vse bez nutnosti vypinani.
    Jinak tvuj plan imo neni realnej, je omezeno, kolik muzes mit cisteren. Nevim, jestli limity rozsireni baze nezvysi a jestli je nejak (krom cervu a existujicich budov) rozsirovani omezene. No, jsem zvedavej k cemu dojdes :)
    DOOMGUY: ale teraformace prijde az v dlc za dva roky... :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já si teď splnil cíl mít v základně milion vody, tak teď next target je deset milionů vody :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Tak potvrzuju, teď jsem zkusil nemačkat LMB jako debžot a na pohodu :D dík
    AVATAR: j, pardon. Hák teda používám hodně na skákání :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam