• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAKrize středního věku, perimenopauza a další radosti stárnutí Andropauzu tu probíráme taky :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ja mam s ocima opacnej “problem” - cekam na zazrak. Uz ve dvou letech lekarka predpovedela, co moje vada udela a kdy a tak se stane. Operaci jsem nepodstoupila ze dvou duvodu - kdyby se to nepovedlo, musim si hledat jinou praci a to se mi nechce a taky jsem doufala, ze ma pani doktorka pravdu.
    Takze na blizko jsem videla vzdycky dobre. A na dalku… no davaji mi cim dal nizsi dioptrie a prej me jednou vyrazej, ze uz to nepotrebuju.
    V malem letadle obcas letime ve slozeni - jeden vidi hovno na dalku a ten cte mapu a kontroluje budiky a druhej vidi hovno na blizko a ten hleda ze letime dobre, vzleta a pristava :)
    To aby si porad nemuseli menit ty brejle.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    FRENNET: Čočky taky nemůžu, teda nosím je ale je to utrpení. Nepřečtu s nimi ani smsku. Ale do dálky s nimi vidím pořád skvěle.
    EKG
    EKG --- ---
    FRENNET: Jenom ne varifocals.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Abych vam tu horcikovou tragedii stopla.
    Zrak se mi raky zhorsil. Jak mam bryle do dalky, tak na slozeni a jina pidipisma musim koukat bez bryli a kdyz to dam dal tak uz to je male a neprectu to taky.
    Co mne nastvalo, ze uz nemuzu poradne nosit ani cocky, schnoumi oci anevidim na ty male blechy. Ze bych jako vt rala cocku,precetla a znovu ji nasadila beru jako bizar.
    Na operaci je uz pozde, prej a dvojity bryle je....no budu se s tum musetnejak smirit.
    Mate nekdo dvoje/dvojite skla?
    Jo a uzivam si na party jazdy vikend co jsou deti u ex. Samozrejme na urovni :D
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    EKG: Jako souhlas, ale zas to ma jina uskali. Treba se do te ordinace vubec dostat :-)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PALEONTOLOG: jsi OT, jdi někam :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PREKOTKA: tahle hyperslušnost každého jen otravuje, proč maniakální cornelu nepotrollit?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    VOY: již byla má omluva přijata, myslím, že je po všem a omlouvám se za zbytečný kecy.
    VOY
    VOY --- ---
    Bylo by prekrasne, kdyby se vam podarilo zdrzet vzajemnych osobnich utoku a vratili jste se tematu. Jsem si jist, ze bych to neocenil jen ja.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    EKG: Každej od medicíny očekává něco jiného, někdo překvapivě spíš postup lege artis a ne čekat s tumorem půl roku na první rande s doktorem s indickou medicinou, ale jako každý svyho štěstí strujcem :)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Chápu, omluva přijata :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: ono staci, kdyz se treba starnouci zeny nemazou indulonou a pouzivaj obyc telovy mlika :) babickovskej oder pak neni moc kde brat. a stary sladky lacinmy parfemy taky vyhazet :)
    ale na oder moci z panskych kalhot asi njc lepsiho nez pracku nevymysleli...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    CORNELA: a ?
    CORNELA: jezis promin, z nedostatku magnezia se mi tak klepoou ruce, ze se mi zdvojilo L a ani jsem si toho nevsimla, protoze me od PC odehnala silna krec.
    EKG
    EKG --- ---
    CORNELA: Proti tem srackam a buzeraci, co jsem zazival v Cechach bezne, umeji se tady chovat k pacientum, vis? Nevis, ty to neznas.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    EKG: Tak nhs je v celosvětovým měřítku odbornej vrchol medicíny, to víme všichni :D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Děkuji, s jste velmi laskavá, děkuji za to, že neprznis jméno :D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Já mluvila o indikacnim omezení úhrady, plakat kvůli tomu fakt nepotrebuju :D
    EKG
    EKG --- ---
    Jeste se mi to nestalo, ale kdyby na me v ordinaci NHS nekdo promluvil cesky, tak ani neodpovim a jdu pryc. Nepotrebuju svoje zdravi resit se zasranym gestapakem.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KLEINZACH: jestli bych nekomu nekdy rada rozdupala choditko, jsou to prave takto arogantni lekari, jako je pani Cornella, ale mam uctu ke stari, tak uz ji nebudu prudit, at nema infarkt :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    rozdupejte si choditka :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam