• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DEADSLUT: Šmarjá, no tak vidíš! A tím se nepochlubíš, tak to je o to větší úspěch! Já jsem taky depresistka, těší mě) Bůček je naprosto skvělá věc a moje Markétka je můj největší antidepresant, posílám.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANGELINE: máš úplnou pravdu, děkuju. Ono to není tak dávno, kdy jsem kvůli silný depresi měla problém vůbec se donutit najíst, natožpak zvládnout jít nakoupit nebo mít zájem zkoušet nový recepty, takže mam si kurva vážim toho, že už to jde a je to zdroj radosti:) (sry za spamy, ale tohle je vlastně taky chlubeníčko. Ledacos mi teď zas jde míň, než bych ráda, ale peču, vařim a žeru a kočka přede, tak co už:))
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DEADSLUT: Hej, chapu, ale proste bych si to tolik nevycitala. Jidlo je dulezity, kocka me tez blokuje pravidelne)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANGELINE: zkusím sdělit těm lidem, co čekaj až dokončim projekty, že sorry, lajf :D I když už mi prošlo vysvětlení, že mam na schůzku zpoždění proto, že na mně sedí kočka, takže "sorry, bůček" by nikoho zas tak moc nepřekvapilo:))
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    EKG: Pfff. Co mě nebaví, to nedělám :D
    EKG
    EKG --- ---
    ANGELINE: Vareni je zabava, takze to musi byt prokrastinace. Nedelej nam v tom bordel.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DEADSLUT: Vareni neni prokrastinace. Vareni je lajf!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Prvně v životě jsem dělala bůček. Zkusila jsem ho připravit po kubánsku ala lechon asado, a tyvole, i přes lehké zbabicování, to je TAK dobrý!!! A omg, zjištění, že existuje marináda mojo... málem jsem ji sežrala/vypila samotnou, jak je boží, a asi asi ji teď budu cpát naprosto všude. Mňamdopíči, já jsem šikovná :D Ta prokrastinace vařením mě baví čim dál víc :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Termostat po mém zásahu funguje, tak jak se od něho vyžaduje.. jen nevím, proč mi dokopat se k tomu trvalo rok.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CHEMIX
    CHEMIX --- ---
    po asi 18 letech jsem zkompiloval mini appku pro macos. je to az neskutecne ... co me trvalo skoro 20 let jsem v dnesni dobe zvladnul za 2h ...

GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: Tak už mi tam běží i jakési jádro FORTHu, umí to provadet slova používající další slova do značné hloubky a už mi to i na Seriál napsalo první odpověď - 000042
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Rekordní čas z domova za Kladnem do Pardubic, bez zbytečného závodění 1:37. To se dnes vskutku hodí.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    MARKYSHA: ❤️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    zvládla jsem jít do práce.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    povesil jsem budku pro ptacky. ani nevim proc. byla ve sleve.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DARKINA: luxus. Jeste bych do ramecku nad postel dala nejakej osobnejsi obrazek nez random kytkovou tapetu, aby to panenky mely jako doma. Treba base prukazovy fotky nebo nejakou supr fotku z dovoleny, kam si panenky vyjely.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LORDPEET: Příště nezapomeň na JIPku.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Povedlo se mi přihlásit dítě k zápisu. :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem vlastník... Ale jen dočasně

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam