• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KOUDY: "nezbyva mi nez se ozenit s nejakou programatorkou ktera tu rodinu financne potahne a ja se budu starat o domacnost a deti" sháním několik let a nic... :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: nezanedbatelná část nyxu nezvládá disciplínu "číst s porozuměním" a "diskutovat k tématu" :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Mírný odklon k offtopic myslím že můžeme tolerovat, ať je to tu pestřejší, ale otázky typu "co děláš celý den v dílně" už jsou trochu mimo, ne? :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Můžete mi posledních cca 200 příspěvků shrnout o čem byla řeč?
    Nemám čas a prostor to pročítat.

Ale kdyby náhodou: Snažte se, prosím, vést debatu k tématu klubu.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Stop the gaychat pls.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EKG: :-)
    EKG
    EKG --- ---
    BLOWUP: Jo, jsi debil. Mas deti, jsi debil.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: :-)
    EKG: :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    KOUDY: Tak ho vyrobíš doma no... :-D
    CUKI
    CUKI --- ---
    VERSONNENHEIT:Pamatuji si you are nurse, you mas be proud! Tohle není povolání ale poslaní, za to se prej peníze nedávaj :-( Pamatuju si jak jsem stopnul jednou ve Skotsku zdravotní sestru, špatně se vůbec neměla a delala na poloviční úvazek a zbytek měsíce cestovala. Tohle nadhodit tady v nemocnici, tak tě ukamenujou :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUKI:
    1) nejsem v dilne cely den. Mam plno dalsich projektu a aktivit.
    2) z jednoho epoxy stolu by se nezaplatil ani najem te dilny.
    3) Nedelame jen stoly a nedelame jen epoxidovy stoly.
    3) oddrely..Kazdou pomoc zdarma ale samozrejme uvitam.

:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    OMNIHASH: brilantní analýza, za kterou by se jistě nestyděl ani takový doc. Ing. Mgr. Martin Lux, Ph.D. :-]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CROSS: obecně je Švýcarsko hrozná prdel světa, akorát bohatá, a aplikovat místní postupy na jiný místa je zoufale marný. Jakmile vyjedeš 10 kiláků za Zurych, jseš v takovým pastorálnu, že tam jedeš věci, protože takhle to dělal i tvůj praděda, tak proč to měnit, to je mentálně daleko blíž zapadlejm vesnicím na východním Slovensku, než Praze... když se švýcar stěhuje, tak většinou v rámci svý rodný hroudy, a jak se vydá dál než 20 kiláků, tak na něj všichni koukaj jak na podezřelýho ekonomickýho migranta, nebo na někoho, kdo doma udělal takový bóro, že musel zmizet. Proto tam taky tolik neřešej vlastnický bydlení, statek zdědí nejstarší/nejfarmářštějští děcko, a zbytek se postěhuje v rámci nejbližších vesnic, kde všichni celkem přesně tušej, jaká bude poptávka po bydlení na další čtvrt století, a přinejhorším tu bytovku postavěj předem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Tolik si z truhlariny nevydelam ani ja..Kluci vedle co delaj kuchyne a skrine maj cca 30k cisteho mesicne. Ja ale zase umim dobre pect. No nezbyva mi nez se ozenit s nejakou programatorkou ktera tu rodinu financne potahne a ja se budu starat o domacnost a deti a do toho pro radost truhlarit. Dneska uz je diky emancipaci dikybohu tenhle scenar v pohode moznej :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: Dáš mi 45 čistého měsíčně?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Jestli chces mit min penez a delat vic narocnou praci, tak semnou pojd delat truhlarinu :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BLOWUP: Já mám třeba částečnej úvazek na HPP jako zdravotní sestra z toho důvodu, že je dobrým zvykem zdravotní sestry ojebávat, jen protože se jedná o obor, ve kterým pracují převážně ženy a těm to přeci stačí, takže si prostě za 200,- čistého na hodinu nemůžu dovolit pracovat na plnej úvazek :))) Tudíž mám parttime HPP a k tomu makám ještě na IČO v úplně jiným oboru abych ten pay gap nějak dohnala :) Pracuju tak celkem 45 hodin týdně.

Neznám žádného chlapa, který by za ten plat, který mám já tuhle brutálně náročnou práci dělal.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Jedine co k tomu patriarchatu mam, je, ze keby to bol muzsky topic, tak by ten enablement bol omnoho rychlejsi, pac nasi zakonodarci maju penis medzi nohami a problemy zien nie su prominentne. A v boardoch firiem sedia sedivi chlapi v modrych koseliach, ktorym su zeny tiez u prdele. Ale fnukat ze sa nemnozime budu vsichni.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Mas nejake bebicko co ti ti levicaci urobili ze to furt meles dokola? Na patriarchat tu fnukas jedine ty.
    My sme fakt na generaciu daleko a tam kde je CH sa Cesko nikdy nedostane.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CHOCOLAT: Alebo su osvc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam