KOUDY: no my vsetci vieme jak by to byt malo, keby bol svet ruzovy.
ja osobne som chlapa co v souziti nebere polku domacich prac na seba nikdy nemala. cielene si ich takto vyberam. muz, co sa necha obsluhovat neni relationship material. niektorym mojim kamaratkam to ale i tak stoji za to byt s niekym vo vztahu. to vidis, ked ma to staromladenecke doupe trochu (obcas dost) spinave :)
v bubline snad na jednu robia skoro vsetko holky. minimalne ten mental load toho, co treba urobit/zaridit drzia ony. ale jak platovo, tak vzdelanostne to vobec neodpoveda beznemu Cechovi... tych uvidis skor v nejakej Vymene manzeliek a podobnych poradech a tam je jasne vidno, jak to je este stale rozdelene.
ako robit druhu sichtu s pracou a deckom, jak to robili nase matky (moja ano) kym otec cumel na fotbal - presne tak to vypadalo bez slova, pretoze to je holt "udel zeny", kto by to chcel... vy by ste do takeho zivota sli? peclivo hlidat ako sa chlap na zaciatku vztahu chova aby do toho clovek nespadol? a i tak niektore moje kamosky spadli, pretoze sa na zaciatku snazil a cim je to dlhsie, tym viac "zapomina" kde je hadr a cistiace prostriedky. a cistota domacnosti je predsa vizitka zeny :D to bude trvat este niekolko generacii, nez sa toto vymiti. to musis uznat aj ty :)