• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.
    3. Chodíme sem diskutovat pod svým skutečným id, neuznávám zde mulťáky.
    4. Nechodíme sem přesvědčovat bezdětné osoby o tom, že rodičovství je největší smysl života.
    5. Veškeré osobní spory řešte prosím v poště a pakliže to není možné, tak v jiné diskuzi, nebo ignorem.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALAMAN: když ono to dost často začne plíživě s dětma. Když ona je doma, tak má víc času (a víc neviditelného času, tedy času, kdy dělá věci kolem domácnosti, aniž by to on viděl), takže všechny takové ty domácí povinnosti padnou na ni. navíc jí to ani nepřijde - po miminu/batoleti logicky nechce, aby po sobě mylo nádobí nebo politou podlahu, no tak od toho stolu uklidí svůj talíř, dětský talíř i manželův talíř. Stejně tak když dává dopoledne prát, tak ten byt projde a posbírá svršky dítěte i chlapa. a ono to funguje, z pohledu toho chlapa (a ten občasnej řev, když to udělá o víkendu, je malou cenou za to, že většinou on u toho není, když se ona nasere).

no a pak jsou tu muži méně mentálně dospělí, kteří potřebují být středobodem vesmíru ženy. což se taky nepozná, dokud tu není někdo jiný, kdo by jim v tomto konkuroval. když to přeženou a žárlí třeba na to, že ona kojí (jo, i takoví se občas najdou, co maj pocit, že prsa ženy jsou jejich), tak se odkopou rychle. ale když si jen nárokujou aspoň část péče, aby žena vyjádřila, že je furt má taky ráda a že to není jen o dítěti, tak to může neviděno procházet dost dlouho.

no a ti druzí, když si děti nepořídí, můžou být fakt skvělí partneři, dokud tu ženskou nenapadne "on je tak skvělej manžel/boyfriend, bude určitě i skvělej táta!". (dokonce se ani nevylučuje, že opravdu bude i tak skvělej táta, ale přestane být skvělej partner)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: No jo, ale plno těchhle věcí dopředu nepoznáš. To je jak s domácím násilím, nejdřív se to chová slušně a časem zjistíš ten zbytek.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Když si ženská místo chlapa najde přerostlý chlupatý mimino, tak dobře jí tak.
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: V jednom díle výměny manželek byl muž, kterého jeho manželka i oblékala a krmila.

Nebo pak jinej: Já jsem sprostej, ale u ženský mi to jako dost vadí.
    A poslední:
    Vadí mi když žena nechá ve dřezu přes noc neumyté nádobí.
    Tak proč ho neumyjete vy sám, stejně jste nezaměstnaný? Ale ne, to je ženská práce.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: Lidi jsou divní :)

Že se spousta chlapů nechává obskakovat a opečovávat jako kdyby byli přerostlý mimina přijde divný málokomu, ale ženská, která vozí v kočárku nemocnou Kočku je strašně creepy :)

Pro mě je asi v posledních letech dobrá cesta být co nejvíc autenticky divná, přičemž se obklopuju lidma, kterým moje divnost přijde v pořádku a smetí se obvykle vynese samo...
    Cokoliv jiného u mě vedlo k vyčerpání a depresi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Ja koupil tenhle kocarek pro malyho civavyho psa kteryho jsme s ex hlidali jejim rodicum..Bylo to stene a prej nemohlo mezi ostatni psy aby se necim nenakazilo nebo co..Tak jsem koupil podobnej kocarek ze jako udelam dobrej cin a ex bude mit radost, ale misto toho ji to prislo taky creepy :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Jedem s Kočkou metrem a usmívá se na nás pohledný pán 50+
    To je naše případná cílovka, ne zapšklý týpci jako blowup, pro který je Kočka v kočárku creepy 😉
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: třeba ne, některým lidem to vyhovuje a zvířatům třeba taky, ale chce to asi prostě zkusit. Pro nás to je bohužel nevhodný.
    Kočka je prostě zvyklá na nějaký standard, a že má v letadle i ve vlaku svoje sedadlo, nemůžu si vůbec dovolit nacpat ji do batohu :))
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Tak to jsem si myslela pěkně blbě a ještě že to vím včas.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: moje kocky by rozhodne nechceli byt v batohu. vacsina ludi to nosi v prepravke, ale je to docela makacka na ruky s tym chodit. obe maju 4kg + vaha prepravky, tie plastove su docela tazke.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Jinak teda nechci tu z toho dělat další diskuzi o kočkách, ale opravdu si ten kočárek oblíbila a přijala ho za svůj, chodí do něj na balkon spát :)

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: A už sis to s tím batohem někdy zkusila ? Protože vzhledem k tomu, že když jdeš a hýbe se ti tělo, tak to zvíře v tom batohu celkem nadskakuje s každým krokem. Krom toho dospělý zvíře, pokud to není třeba čivava nebo kotě se do toho batohu ani nepoloží, takže celou cestu sedí. Kočka má 55 cm když leží. Možná je to hrozně cool, ale vůči zvířeti je to prostě dost nahovno, já se vždycky snažím nosit Kočku co nejopatrněji, aby to s ní moc neházelo.
    Krom toho zvíře po narkoze s rozřezaným břichem ještě není uplně v pohodě a v tom batohu nemůže ležet a mohlo by se nějak zalomit a udusit.
    Takže jo, batoh jsem si koupila, ale na delší cesty a pooperačně je to uplně nepoužitelný a beru ho jen na venčení, abych ji v případě nutnosti měla kam nacpat.
    Taky může být prima, když se v tom batohu zvíře pomočí.
    NEI
    NEI --- ---
    Protože já naopak znovu dost koukám po psech a myslela jsem si že střední plemeno do 15kg (ideálně z útulku nebo v nouzi) bych mohla normálně ve speciálním batohu na cestách nosit.
    NEI
    NEI --- ---
    MART1NKA: Mě ta přeprava popravdě taky vůbec nenapadla.
    Měla jsem za to že je to kvůli komfortu a bezpečí na procházkách. :)

Myslela jsem si do teď že na přepravu stačí batoh.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    VERSONNENHEIT: I kdyby si s ní jezdila na procházku do parku, je to jen tvoje a její věc. 😉
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    VERSONNENHEIT: S tím tabletem je famózní, moc držím palce :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BLOWUP: Krom toho, že ta tvoje analogie s umělou pannou na gauči je hrozně hloupá, jelikož vztah se zvířetem funguje velmi recipročně, tak evidentně hodnotíš něco, o čem nemáš dostatek informací na to, abys to mohl hodnotit.

Nicméně díky za názor, vlastně jsem to sem dala trochu jako takový trigger a čekala jsem, kdo se přesně tímto způsobem chytí a bude přesně takto předvídatelně reagovat, aniž by se třeba zeptal, proč tu Kočku v tom kočárku mám.

takže :

- Mám chronický zánět šlach z přetížení a z nošení těžkých věcí na obou rukou, léčím se s tím od února a aktuálně se mi to zlepšilo a nechci si to zase posrat tím, že budu nosit v ruce 4,5 kg.

- Kočka se léčí 2 roky s onkologickým onemocněním a jezdím s ní často na veterinu / nemám auto / nemůžu nosit přepravku v ruce a batoh také není vhodný.

- Takže opravdu se nevyžívám v tom, že jen tak vozím Kočku v kočárku po Praze, ale mám to výhradně kvůli tomu, abych s ní dojela kam potřebuju.

Pokud chceš, můžeš nám poslat nějaký chechtáky ze Švýcarska, jestli teda máš rád kočky, budu zřejmě potřebovat dalších cca 100 tisíc na chemoterapii a imunoterapii
    Devět životů pro Kočku | Donio
    https://donio.cz/devet-zivotu-pro-kocku
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Btw kocarek sa pouziva miesto prepravky na cesty na veterinu, ked clovek nema auto tak je to dost prakticke, pretoze prepravky su pre zeny tazke. Ak mas kocku v paliativnej peci a chodi k vetovi casto (napriklad na injekcie proti artroze), tak je to fajn pomocka. Ak si zacnes robit prdel z toho, ze ma niekto stare ci nemocne zviera doma a snazi sa mu ten zivot urobit co najlepsi, tak uz neviem co ti na to mam povedat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Nemusis sa sem chodit na to koukat, ked sa ti to ekluje, nikto ta nenuti. :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    VERSONNENHEIT: na tom neni moc co vysvetlovat, proste asociace, ty si clovek nevybira. Zenska ktera s sebou v kocarku vozi misto ditete kocku a jeste da prislusnou fotku do auditka o bezdetnejch zenskejch na me pusobi creepy, ve smyslu „kdybych se s takovou seznamil a zjistil to o ni, tak na dalsi date neprijdu“.

Pred supermarketem kam jsem kdysi chodil nakupovat byla casto jedna ktera mela v tom kocarku panenku, mohlo ji bejt asi jako tobe a taky bych tam nenechal opravdovy dite bez dozoru (dnes uz asi tak jako tak nikde, ale to je zase jina story)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BLOWUP: Byl bys tak laskav a trochu nám to tady vysvětlil :)?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    VERSONNENHEIT: jako, kocky mam rad, ale tohle mi prijde jako protipol tech chlapku co maj doma na gauci silikonovou partnerku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam