• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: mas pocit, ze vydelavas o 18.5% min nez tvoji muzsti kolegove?
    EKG
    EKG --- ---
    MART1NKA: Tyjo dik, mam potvrzeno, co jsem davno vedel. Uz se tady fakt ke svy narodnosti radsi nehlasim. Ze jsem sadista, to jeste projde, kazdy zbozi ma svyho kupce. Ale kdyz mam vysvetlovat, co vsechno "muzi" z "meho" naroda povazuji za normalni, to uz vyvolava zdvizena oboci a omglookatthetimegottago celkem spolehlive.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Imho toto je mimo jine sposobene tym, ze su tu dlhe rodicovske kde zena vypadne z prac procesu (ale to su i inde v post kom svete) v kombinacii s tym, ze potom na nu padne velka vacsina starostlivosti o deti, takze praca ide na zbytok zivota stranou. Ja som od istej doby uplne prestala pracovat so zenami s detmi v ceskom prostredi. Teraz robim s Nemcami a tam zensky leadership deti ma. V mojom obore v Cesku som mala jednu zenu s detmi vo vedeni za 10 rokov, vsetko ostatne chlapi. Je to i dost generacne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GRETKA: A toto postla pred dvoma dnami Europska ekonomicka a socialna komisia.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: tak ja jsem svoje prvni dite mel ve ctyriceti a mam s obema bezvadnej vztah. Kdyz se narodil syn tak jsem si vzal pul roku neplaceny volno, byla to uzasna doba, uplne to zmenilo muj pohled na zivot.
    I v nejhorsich pubertalnich excesech my dcery nakonec se svejma prisvihama vzdycky chodila za mnou. Ze mel octopus smulu na rodice me mrzi, ale asi bych tu koincidenci s vekem nehledal.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MART1NKA: Mně by prosím zajímal zdroj informace že v Evropě jsou Češi na třetím nejnižším indexu gendrové rovnosti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    VERSONNENHEIT: jj, to nerozporuju, ja dlouhy leta delal street fotografii a pro freaky vseho druhu mam sympatie.
    Ja psal o situaci kdy zjistim ze holka se kterou mam rande ma kocarek na kocky :)

Ale ono o nic nejde, me jen napadlo ze je vzdycky zajimavy vedet jaky asociace clovek v nekom muze vyvolat, no big deal :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BLOWUP: Sice mám autismus, ale ve čtyřiceti dvou letech jsem myslím dostatečně kompetentní abych byla schopná poznat a zhodnotit to, že někdo se na zvíře usmívá a snaží se o interakci protože se mu to zvíře líbí
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    OMNIHASH: No, o to tady tak nějak jde. Oni jsou šťastně ženatí. Jestli jsou jejich partnerky šťastně vdané, je otázka :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OMNIHASH: spolužáci jsou šťastně ženatí, tomu bych i věřila :) Máš info, zda jsou šťastně vdané i jejich ženy?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OMNIHASH: Ja som s takymi nechodila nikdy, ani na vyske. akurat vidim jak funguju tie stastne manzelstva okolo a co cakali muzi, s ktorymi som bola na rande a dalej sa to nedostalo.
    Cesko ma treti najnizsi index genderovej rovnosti v Europe (horsie su na tom len Madari a Rumuni), to, ze ty to tak nemas, good for you, ale bohuzial obecne po tom, co som zila i niekde inde ten rozdiel vidim, mozes kopat nozickami kolko chces. Bavim sa o beznych ludoch, nie mudrlantoch z nyxu.
    Plus teda ked beres len takych, ktori su cistotni, samostatni, sami od seba pomahaju, nebechavaju na zene veskery mental load domacnostj, tak ti ostane zufalo mala vzorka. Vyskusane za teba.
    A kto si ty aby si urcoval kto ma kedy na co narok, preboha.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MART1NKA: jakmile nějaká dáma napíše: v Čechách je v podstatě nemožný najít si samostatnýho chlapa, všude je to samej mamánek, tak čtu akorát: celej život si vybírám lumeny, a pak se divím a stěžuju si... na tyhle kiksy máte nárok tak do konce vejšky, ne patnáct let po tom. Jestli je partner na stejný mentální úrovni, nebo se zasekl v pubertě, byste měly bejt schopný detekovat nejpozdějš někdy na třetím rande, ne po pár letech vztahu a druhým děcku na cestě.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OMNIHASH: Plus tento nazor, ze holky preberaju sa mi vyslovene bridi. Ja som mala krasny dlhy vztah, ktory z istych dovodov (nie na mojej strane) nevysiel. Bolo to cele dost smutne a obaja sme z toho boli zniceni par rokov. Kto tu do pici prebera? Fakt si vyber hlavu z prdele, nez zacnes niekoho hodnotit. Mozno by bolo fakn dat si pauzu od incel contentu.
    Rozvedeni tiez preberaju?
    Co viem, tak par zenskych v tomto auditku to malo dost podobne. Toto vinenie zenskych ze su ony same a muzi sami je uplny nezmysel.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OMNIHASH: Bez ohladu na moj relationship status (ktory pravdepodobne neznas), preco menujes moju osobu? Musi nutne to co pisem byt spojene so mnou a mojimi vztahmi? To co som napisala bolo po zvazeni vyhladu matky samozivitelky na noveho partnera.
    Co ma spolocne to o com sa bavime s tym, ze su tvoji spoluziaci (v muzskom rode) zenati?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MART1NKA: obávám se, že jestli sis do čtyřiceti nebyla schopná najít normálního funkčního přítele, chyba bude spíš ve vysílači, než v místních genech... dámy, přehazovaly jste potenciální partnery poslední čtvrt století vidlema z jedný hromady na druhou, nějakej ten použitelnější kousek kolem vás musel proběhnout aspoň párkrát. Když vidím, jak jsou spokojeně ženatý všichni mý spolužáci ze střední, co se k randění dostali hodně po dvacítce, a to jim ještě dost dlouho trvalo, než u toho dospěli a zbavili se mindráků a nízkýho sebevědomí, co ste sakra dělaly vy, co jste k tomu měly 10-15 let navíc a o řád větší výběr?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALAMAN: Zaroven minimalne v Cesku je vysoka pravdepodobnost, ze to s inym nebude lepsie.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MART1NKA: Ok, to jsem napsal blbě, ona za jeho chování nemůže. Každopádně v momentě, kdyby se takto začal projevovat, bych od něj odešel. Ale chápu, že třeba s miminem na krku se to dělá dost blbě. Navíc, pokud je na mateřsky a je na tom "chlapovi" ekonomicky závislá.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: Som pocula od chlapov, ze ta strata toho bytia stredobodom vesmiru zeny v dobe narodenia dietata bola najvacsia krivda, co sa im v zivote udiala.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALAMAN: Niektorí chlapi to robia do momentu v ktorom sú v jednej domácnosti so ženou. To znamená, že začneš chodiť so samostatným jedincom a ten sa ti v priebehu vzťahu zmení na kodependenta.
    Asi by som nevinila ženy z toho, koho si vyberajú, pretože občas to fakt nevieš. A niektoré sú vychované tak, že chovať sa ku chlapovi ako vlastnému dieťaťu je v poriadku a tak to má byť. Robila to predsa maminka tak to musím robiť aj ja nie? Môže si za to dotyčná sama?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam