• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICALipedém
    Lipedém je nemoc podkoží a tukové tkáně, které postihuje až jednu ženu z šesti. Často je mylně diagnostikovaný jako Celulitida, nadváha nebo obezita. Chybějící nebo špatná diagnóza je hlavní překážkou v efektivní léčbě.
    rozbalit záhlaví
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: Diky!
    Ja lipoelastic kupovala primo na lymfodrenazich, maji tam s nimi od jara spolupraci a melo to stat stejne jako primo u nich 🤷‍♀️
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: Kód MUJLIPOELASTIC ti dá slevu 10%
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: Tak na pojišťovnu mi legíny dala Deona Medi tuším.
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: Jasny. Ja mam ty leginy lipoelastic, ale ted koukam (jestli to dobre chapu), uz je to zase o stovku drazsi.

A ty leginy na pojistovnu nejsou.

FLOW leggings od LIPOELASTIC| Legíny s masážním efektem - Lipoelastic.cz
    https://www.lipoelastic.cz/flow-leggings
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: Neznám. Ja jedu na střídačku punčochy plocheho pletení dělané na míru a legín od lipoelastic. Mam nějaké už od nártu a pak sportovní s barevnou gumou v pase. Výhoda je, ze dole nemají lem, jen ustřiženou látku, tak se nezařezávají kolem kotníku.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: Nope. Asi počkám na tu kontrolu:/
    FIFI
    FIFI --- ---
    Vime neco o tomhle? V 1. kompresni tride je to jen za 500 kc.
    Je to kvalitni? 🤷‍♀️

FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: Zjistila jsi neco?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s vibrační plošinou? Je léto, otok progreduje, tuk v podkoží bobtná, zoufalství roste. Krom lymfodrenáže bych rada udělala něco i s estetickou stránkou věci a z různých zahraničních fór na mě často vyskakuje cvičení na vibrační plošině. Ale zkušenost nemám, na kontrolu, abych se poprala svého lymfologa, jdu az za dlouho, tak zkouším zde.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Zítra, ve 27 stupňovém vedru, musím na pohřeb v kompresních legínách :-(
    FIFI
    FIFI --- ---
    A rady jako MUSITE ihned neco zmenit, at nepribirate.
    Ja musim.
    Oni to zkurvili a ja MUSIM az do konce zivota.
    Jak jako zena pred duchodem ma zmenit zamestnani treba?! Rady a zakazy. Vyborny.
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: No to je ono! Rikaji, ze jsem lehky pripad a proto nedostanu rucni lymfomasaz? Protoze to pojistovna neproplati? A az budu mit nohy i u kotniku jako konve, pak mi to napisi? Proc to prvni rok psali a druhy uz ne? 🤷‍♀️Ziju s tim ja, ne oni. Oni daji prikazy, zakazy vseho. Grrrr
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: Ale to je právě ono… Není jiná možnost, tak člověk platí. Ale dobře to není. Me taky v Motole vyrazili, ze pacienty nove neberou a at prijdu, az se to zhorší. Super přístup. Šla jsem k Vlasakovi a to uz jsem tady někde psala… Rene Vlasák, známý prasák. A šarlatán. Nakonec jsem se protlačila na Bulovku a dobrý, ale kolik let se léčím, kolik let se snažím a vlastně na mě systém kašle, protože na tom nejsem až tak zle.
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: No co muzu delat, vsak jsem v roce 2024 byla rada, ze mne VUBEC nekde vzali
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: Kazdy rok se plati nejaky poplatek, letos to bylo tusim 700 Kc. A to plati vsichni, nejen pacienti, kteri tam chodi na lymfologii. Normalne, kdyz jdes napr. na znamenka, tak to zaplatis.
    Myslim, ze v roce 2024 to bylo 500 a plati podle mne 12 mesicu a pak tech 700 tusim.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    FIFI: No ty brdo. Pak jsou typickým příkladem výběrčích nelegálních poplatků ve zdravotnictví… Ach jo, ja jsem teda na Bulovce, ale tohle me sere.
    FIFI
    FIFI --- ---
    1MALALISTICKA: Maji, normalne mam OZP
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    LUUCA: Hele a oni vůbec nemají smlouvy se zdravotními pojišťovnami?
    FIFI
    FIFI --- ---
    LUUCA: Chodim presne tam
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    FIFI: ahoj, nevim odkud jsi a jestli je možnost zajít i k jinému lékaři, já jsem reálné lehký případ a chodím na Dermatologii prof. Hercogove u Bulovky k lymfolozce, vždycky mi napíše poukaz na manuální + přístrojovou lymfodrenáž. (Předtím jsem byla u Vlasáka a ten se ke mě choval hrozně, úplně mě vyfaknul.) Tak jen kdybys to chtěla zkusit, jestli ti to třeba napíšou jinde...
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: Treba to nekdo vyuzijete
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam