N_I: Mně je jasný, že jednou mě doba do smartphona donutí, ale teď to není a v dohledné době se to zřejmě nestane.
Přiznávám chytrofonům a aplikacím určité výhody, ale zatím se obejdu bez toho. Jsou to dobré možnosti, ale nerad bych se dožil toho, že to bude možnost jediná.
A tem padesátiletej kámoš... má asi taky náběh na závislost. Na mě už taky padesátka dělá zpoza rohu budliky budliky a zatím mi pořád stačí tlačítkáč.
Byť ano, tuhle jsem, když jsem na výletě blbě sešel z cesty a chvíli pořádně nevěděl, kde jsem a kudy nejlíp jít, pokud se nechci vyloženě otočit a jít zpátky na místo, kde jsem blbě zahnul (žlutá značka furt byla, byla a pak najednou dlouho nebyla), uznal výhodu map v telefonu. Ale nakonec jsem se vymotal i bez toho :-)
A o zážitcích typu zákazník hodlá platit kartou v telefonu, telefon chcípl, zákazník musel zrušit nákup, protože hotovost neměl a "plastovou kartu mám, doma" jsem tu už určitě taky psal.
Doma ti ta plastová karta je hodně platná, zákazníku, že? Ona má asi metrák, že ji nemůže mít v peněžence nebo prostě někde jako záložní možnost.
No, snad se poučil :-)