:-)
je hezké si přečíst o neodsuzování v jednom textu s krabičkami nutnými pro koordinaci složitých fabulací zároveň s nutkáním všude proklamovat všepodrobující zákon svobody jednotlivce.
k těm vybracím už se tu
AIM_FREEMAN docela trefně vyjádřil.
pokud se tedy chceš bavit o pocitech nehledě na argumenty, mám dojem, že se tě poněkud dotkla mnou vybraná slova a skrz svoje emoce jen težko vnímáš o co v textu šlo ...
nemám pocit, že můj kontakt s psí komunitou je až úplně povrchní, spíš nikoliv ...
nijak jsem se nezmiňoval o tom, jestli celý psí trance akce, lidi a vůbec všechno je úplně parádní a v tom, co to je, opravdový, nezmiňoval jsem se o tom, jaká je v tom radost, živost, hra, harmonie a dynamika života zároveň a už vůbec jsem neříkal, že to takové není; spíš jsem se snažil pojmenovat oblasti, skze které mi psí novodobé rituály přijdou problematické a za co se z výše zmíněných důvodů nedají považovat
a ano máš pravdu baví mě označovat lidi z psí komunity, jako new age happy hipi, protože přesně takoví jsou, a to jaké akce podnikají, jak se na ně těší a jak je brání v auditkách, to celý objasňuje :-)
děkuji, že si to celý ještě párkrát přečteš než začneš pálit .-)