HONZAL: asi jsem málo "psy"nadšenec ... ale nějak to moc nechápu kde vidíš to spojení s přírodou, když, pominu-li zkutečnost, že na psy většinou jezdí hipíci lační drog a společnosti, ani ta hudba už neni analogová, už se nehraje z gramců, ale z cedeček (a tenhle fenomén myslim prosák právě z psy a house partys do celý sceny). digitální hudbu přej dokážem vnímat jen my jako hudbu, timpádem pro astrál nic. tayk jsem moc neviděl, aby někdo na psíčku používal ty mastidla rituálně, spíš mi to přijde, že tam všichni mastej, co to de - spíš, aby od sebe utekli, než aby se našli - a když se případně ztratěj a musej se chvíli hledat, případně jejich prožitek m mistickonáboženskej náboj, je to spíš nějakej přesah, štěstí, milost než, že by někdo žádal o spojení, a slyšení svých nízkých proseb. málo se taky ví, že by se lidi sešli zatancovat, aby někoho léčili a podobně ...
ne že bych v těch párty neviděl nějakou touhu po nebo volání našich kořenů, taky jsem na to kdysi přišel zkrz párty, ale jako na spirituální práci se na to myslim poukazovat nedá.
a ani se to nedá brát jakože obřadně, i kdyby se pařilo na správnej datum, ten záměr je prostě někde jinde