OGMIOS: Na to lze mít mnoho různých pohledů. Ne každé vedení z pralesa je jednak efektivní a druhak důvěryhodný. Šamanismus je dneska ve velký modě, krom toho, že přináší poznání, tak se na něj nabalujou bludy a lidi se na něm snadno obohacujou - ostatně to se dělo asi vždycky. Osobně jsem k vývozu rituálů, který zde byly popsaný často skeptickej - jakkoliv - opravdu se nechci nikoho dotknout... Posvátnej oheň mám i když si zapálím doma svíčku. Já jsem optimista spíš v tom, že je to na nás jak jsme schopni pracovat, samozřejmě bez informací to nejde, ale já zkrátka stejně jako Zelený nejsem příznivcem exportu jakej ja tady popisovanej. Vyjímky samozřejmě potvrzujou pravidlo..
Sdílení je určitě podstatná část procesu poznání a bez něj se v zásadě opravdu nelze hnout. Ale není sdílení, jako sdílení, Darjeel to nakousnul docela dobře, stejně jako se spojenci. Ale nekterý informace co dostaneš nelze jen tak snadno vstřebat a dobře si je vysvětlit. Pak opravdu konzumuješ, místo abys používal, co obdržíš, no..