• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: to by nebylo spatny. kdo to vede tu chysi? a odkud ma reference, resp. opravneni vest potni chysi?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    no treba v ramci potni chyse se dela pust kdy se 4 dny postis a kazdej den je potni chyse a zavrseny je to posledni den 5tou potni chysi ktera je pres noc a konci s rozbreskem. tam se vetsinou vypravej pribehy behem ty chyse. chtel bych se vydat ted za mesic do anglie na tenhle pust ale zatim se mi nedari se urvat a mit na tu cestu finance.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DARJEEL: jsem to tak trochu tusil :) dikec
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KALICOR: dost pokročilá tahle technika, není to jen tak... hledej odkazy na dunkelterapie, dark room retreat
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    JASONEKK: hm, pravda, toho docilit doma, bez toho abych timto omezoval spolubydlici docela problem. to si rikam, ze asi bude lepsi objednat nekde v horach chatu na vikend, a jit do toho proste :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    KALICOR: Důležité je totální zatemnění... super simulace byla Neviditelná výstava v Praze.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    JASONEKK: dik, predpokladam ze to bude poradna sila :) rekl bych, ze asi nebude spatny si dat jeden takovy den v domacich podminkach, abych tak nejak vyzkousel jestli na takovouhle seanci opravdu mam? ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    KALICOR: kdyý máš potřebu, tak si s tebou může povídat, když musíš ukončíš to.... je to dost intenzivní. Asi bych tam hrál na buben a brumli:)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    KALICOR: Znám jen dva lidi, kteří o tom vyprávěli. S jednou jsem byl ve Skřidlech, ta popisovala prostě. Jsi v chatce, kde je vše zatemněno. dohodneš si stravu a pití (režim a skladbu), pravidelně ti chodí někdo, kdo nevstoupí bez ohlášení... někde to dost podrobně popisuje Dušek. Stále to samé. Tma na několik dní (víkend i déle). jsi sám se sebou...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: to zni dobre, ale pravdu rict asi bude tech seanci ve tme vice :) slysel jsem to od jardy duska, tusim ze se bavil o nekolika dnech ve tme, nejak si moc nedovedu predstavit jak to probiha? jestli je soucasti i pust a tak podobne
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Slyšel jsem o ceremonii nočního ohně, kdy se u ohně bubnuje celou noc až do svítání. S úsvitem ti má přijít odpověď na tvou otázkou na kterou myslíš celou noc při bubnování.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    kdyz uz tady vzpominate takove praktiky zajimave, nemel by nekdo informace o seancich ve tme? jak to probiha popripade jestli mate nejake zkusenosti nebo znate nekoho kdo pomaha provest dychtivym dusim? :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    DRAGEL: Díval jsem se na fotky.... zajímavé, necháme to tu déle, aby mohl každý reagovat. Zatím bych to bral jako super možnost. Uvidíme co se ukáže dál....
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    JASONEKK: Mám možnost "objednat" potní chýši. Cena by byla okolo 2000,- za celou skupinu, takže na každého pár stovek. Posledně jsme se o tom s "ceremoniářem" potní chýše bavili, tahle cena je za dřevo a další věci ...
    vypadalo by to nějak takhle: http://bublablato.blog.cz/
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    DRAGEL: já bych třeba viděl 16/08 :) Dost daleké datum, kdy snad nemám nic;) Kdo má vůli se potkat napište.... i když bych nemohl já a mohli byste vy, bylo by to fajn.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    JASONEKK: Poslední moje aktivita: http://tlak-na-buben.blogspot.cz/2014/03/kuneticke-svitani-3032014.html nebylo to sice přímo šamanské, bylo tam hodně lidí z geocaching.com kteří svítání pojali jako čekání na to až bude vidět na logbook a pak odešli. Plno lidí si hodilo tabák do kouřového poháru ... ještě nemám všechny fotky ani videa dohromady.

    Můžeme se setkat u nějakých menhirů.

    17.4. jedu s pár lidma na Panenský týnec a pak Kounovské kamenné řady
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    DRAGEL: No ta potní chýše by byla dokonalá!
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    AIM_FREEMAN: proto o tom píšu... i přes drobné šarvátky jsem zaznamenal obrovský posun lidí na foru. Už se tu spíš ty lidi škádlí, než napadají. to je super :) Pojďte se srazit na nějakou šamanskou sešlost.... ! Poznat svoje osobnosti na živo....
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Tenhle víkend mám volný, takže když něco někde vymyslíte, tak tam jedu, jinak je to se mnou o víkendech dost mizerný.

    Občas s pár lidma dělám malé ceremonie, občas vlezu do potní chýše. Tady od tud nikoho osobně neznám.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Ale jestli to mel byt april, tak se docela povedl ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam