DRAGEL: Podle mě vyháníš psychedelii z Reiki zbytečně. Sám jsem k Reiki došel skrze psychedelické zkušenosti, začalo to posíláním si energie s jedním mocným dubem a pokračovalo to dále podobnou formou na tripech a i v praxi za střízliva. Vyvrcholilo to zasvěcením do Reiki na nejtěžším tripu v mým životě, dva týdny před plánovaným prvním týdenním Reiki seminářem. Tam jsem i v knížce o Reiki zjistil, co vlastně znamenají ty symboly, které jsem na tom iniciačním tripu viděl. Do tý doby jsem chtěl bejt neovlivněn, tak jsem o žádných symbolech apod. nečetl. Podle mě může být psychedelie super nástroj na rozšíření citlivosti + je to dobré na vizualizaci, protože v tom stavu člověk vidí, jak energie proudí. Reiki beru spíše jako novodobou odnož určitého druhu léčení, který je mnohem starší a léčení s psychedelií (respektive se stavy rozšířeného vědomí a rostlinami) prostě úzce souvisí. Reiki je pěkná cesta a podpůrná léčba, nicméně podle mě psychedelie, je-li člověk nakloněn k léčení, ukazuje hlubší přičiny a karmický vzory nemocí..