• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    různých party jsou dneska tři p*dele, ale těch, na bych vyrazil, protože oprávněn očekávám, že budou "dobré" v tom smyslu, že tam jde plánovaně zažít nějaké sjednocení nejlépe i bez drog, bych spočítal na prstech jedné ruky...
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: asi jsi byl až po paroubteku :-))
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: zajímavý ... je to dlouho ? .... mám dojem, že jsme se kdysi setkali .. a mám druhej dojem, že mi o týhle technice někdo už říkal .. tak se mi to spojuje jestli si to mohla bejt ty .. ale to jsi ještě dělala taiji místo jógy a shiatsu
    záleží na tom, co je to za dřevo ? .. a co z toho vlastně, jsi potom byla drsná ? ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    NIKOPOL: my jsme se myslím nepohnuli nikdo, jen jedna spolužačka se dost klátila, ale budiž jí omluvou, že byla čerstvě těhotná. Je to prý dobré cvičení na vnitřního muže :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: ja nejsem technar. jednou jsem se tam jel podivat a cely mi to prislo smutny.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    KERRAY: jo, ve skrytu duše doufám, že i dneska jsou občas někde povedené párty (už jsme dlouho nikde nebyl, osobně mám dojem, že potom paroubteku se to nějak všechno zkurvilo)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    NIKOPOL: ono to tak na povedených party funguje i dneska ,)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: ano to techno to ve mne evokuje ;) Masa, která ve stejném rytmu a v transu dusá zem..
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: jakože soutěž kdo se dřív pohne :-) .. tim se většinou snažíme pohnout děti k participaci

    OGMIOS: to je imho jiný povahy .... jezdils třeba tak před 10 lety na techno? tak ve dvě ve tři ráno to mívalo podobnou atmosféru, jako křováci jsme se protančili do transu a nebyli jsme masou, ale jedním
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    OGMIOS: taky mám rád svět :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    LILY: Katka Charouzková
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: je to hodne dlouhy...preposkocil jsem dopredu a je mi jasny ze tyhle muzsky zalezitosti jsou jen pulka sveta, jak to posloucham tak slysim tu zalezitost odveky hry muzskeho a zenskeho principu, tvoric svet, doplnujicich se bez sebe neexistujicich. nasloucham svetu a slysim lasku. muzskej a zenskej svet je tu pro sebe navzajem. je dobry si to pripominat takhle. pripominat si v muzskem kruhu co je to byt muzem a pripominat si v zenskem kruhu co je to byt zenou a potom si to pripominat navzajem. ztratit sebe, svou osobnost v muzske hromadne sile. ztratit svy ego a jen si pripomenou jake to je byt muzem a co je me poslani jakozto muze tady na svete.

    to nam chybi v evrope. tahle nadherna zalezitost davove muzske energie se tu vyuziva nespravnym zpusobem.

    dneska rano jsme tu meli uzasnou podivanou, byla spousta mlhy, pozdeji se to protrhalo, valely se vsude mozne v udolickach mezi kopeckama jeste chuchvalce mlhy. modre nebe, slunicko svitilo, bila mlha, zeleny kopecky a udolicka. svet je nadhera lidicky :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: jo je to neco co nam v evrope chybi. nebo ani tak nechybi ale ma to jinou formu a bohuzel spatnou formu. je to masova zalezitost. prijdes o identitu a jsi davem, jsi masou..kam tu energii nasmerujes?
    u nas je tohohle hodne osekana forma v ruznych druzstevnich sportech kdy vsichni pak maj spolecnej cil a nebo armada me napada. spolecnej trenink. je to ale otazka kam to nasmerujes tu energii. hodne smutny ze u nas v evrope se to vyplacava na blbosti.
    LILY
    LILY --- ---
    JASONEKK: a kde (u koho) jsi byl?

    NIKOPOL: my jsme měli párkrát mluvící šutr.
    S holí jsme dělali akorát druidskou meditaci (půl hodiny nebo hodinu sedíš, držíš hůl v obou rukou někde před srdcem, ideálně na nic nemyslíš a nesmíš se pohnout)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    JASONEKK: mno evidentně to má něco, co nám ve střední evropě velmi chybí .... x mužů, co to viděli reagovalo podobně ... "síla, chtěl bych se zúčastnit" :-)

    jinak je to přesně co píšeš, mužská kolektivní práce ( to asi bude tim, že ženský k tomu nepustěj, ale vidim, že se točej i doleva )
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: prvních 3min... síla jak ...!!! chtěl bych tam být! Mantry, mužská energie, skoro jak kolektivní práce na něčem přetrvávajícím... hustý jdu pokračovat
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    to mi schálně napiště co si myslíte o tomhle http://www.youtube.com/watch?v=w4VIT12jUAo

    případně napište, jakej to na vás dělá dojem v kontextu upadajícího křesťanství a rozmachu islámu ...
    ale jako dejte tomu aspoň 10 minut, případně hlašte se kdo to dal až do konce a jestli to sváma něco udělalo ..
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: .. jj imho je to díky společnému záměru, vědomej záměr všechno prohloubí ... nicméně je fakt, že i u práce ve skupině se společnym záměrem člověk často čumí, co se v rámci určitého záměru dostane na povrch (zdánlivě úplně cizího nicméně participace členů skupiny na tohle cizím tématu je tak intenzivní, případně synchroní, že to dělá dojem, že v rámci společnýho záměru se potajnu domluvili nasledování záměrů podružnějších nebo soukromějších.
    nicméně jak se o tom bavíme, že je podobný divadlu, myslim, že tam vyvstává stejný nebezpečí jako u primární terapie , že se to může stát návykoví, protože všichni hrajeme téměř neustále divadlo.

    zajímavý by mohlo bejt, to ještě víc pošamanit, a zapojit třeba obřad (práci v kruhu) s mluvící hůlkou.
    pokud neznáte tu instituci.
    1/ mluví ten kdo má hůlku
    2/ všichni následují dané principy: bez očekávání, bez posuzování, bez odsuzování, bez trestání

    JASONEKK: no vidíš :-) tak to by pro tebe moch bejt zajímavej ten článek

    .. .nic já teď nemám na konstalace ... konc konců tu trávim čas u nyxu, když bych měl schánět práci :-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: konstelace prostě vyzkoušej ;) Dneska od tuším 18:00 jsou v Praze například. Já byl tam a v neděli jdu zase na test jinam. Hodně emočně našťouchaná záležitost ;) A pomáhá to... dokonce i lidem, kteří si myslí, že jsou v naprostém pořádku a pohodě ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam