• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    Stár jsem, mlád jsem, šíp jsem, luk jsem,
    věčná moc jsem, já já nejsem, nejá já jsem.
    Zapal oheň v srdci svém, shořte! řekni starostem,
    až se noc promění v den - já já nejsem.
    Že je nízké naše bytí, zvábilo je víno k pití,
    srdce opět zmizelo - já já nejsem.
    Já jsem jaro, já jsem sad, jeho pýchou chci se stát,
    jsem hluboce zamilován - já já nejsem.
    V lukách je mým cypřišem, On je duší v těle mém,
    On je řečí v ústech mých - já já nejsem.
    Duši, srdce upoutal, když mi řekl - stud mě jal -:
    nehovoř, žes voda s hlínou - nejá já jsem.

    Rúmí
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: no to vypadá, že maj kluci vycházkový hole .... hehe to je dobrý, vim, jak se hole používaj .. ale ještě jsem to nezkoušel ... je to docela napínavý :-)) .. vídával jsem takovou ... něco mezi holí a berlou na konci s masivním ametystem ... pak mě napadlo, že bych ji vyrobil, ale kámoš mi to rozmluvil
    LILY
    LILY --- ---
    NIKOPOL: já mám pocit, že ženy ji mají mít 104 cm, muži 107cm, ale kecala bych (resp. nemám čas to teď hledat). Můj učitel konstelací měl mj. nějakého druidského učitele, ale zmiňuje se o tom jen občas.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: aha, aha :-) osum let už to je ? .. to je nějaká volovina :-))
    .. btw: mluvící hůlka neni hůl .. hůl je spíš na pouti, pro kouzelníky zabývající se elementární magií ... tohle je hůlka, taková malá menší, často zobená, ani tý herryho potterově neni podobná, spíš bejvá trošku rozeklaná, občas něco chtestícího je na ní .. a mluvící kámen to funguje stejně ?

    hele, ale stou holí mi to musíš vysvětlit ... jak je velká, jak se drží jako kolmo, vodorovně ? na dřevu nezáleží .. opírá se o zem ? ... a to si jako sedneš .. a vona už ti to vysvětlí ? nebo .. jak se stim pracuje ?

    btw: znáte ještě někdo nějaký druidský techniky ? ta stromovláda byla asi na našem území aktuální, přecejen se tomu tady řikalo hercynský les :-)
    LILY
    LILY --- ---
    NIKOPOL: my jsme se viděli dávno předtím. Byl jsi u nás asi před osmi lety na návštěvě, ještě v Brně.. To jsem o "holi" ještě nevěděla. :)
    Spíš je to asi dobré na záměry a tak... Prostě na takové ty zdravé mužské vlastnosti (drsňáctví je někdy možná spíš náplast, aby nebyla vidět slabost)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    jj .. je to tak. ale občas se zadaří, což je dobře .. a ono taky všeho moc škodí (hlavně sluchu)
    :-)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    různých party jsou dneska tři p*dele, ale těch, na bych vyrazil, protože oprávněn očekávám, že budou "dobré" v tom smyslu, že tam jde plánovaně zažít nějaké sjednocení nejlépe i bez drog, bych spočítal na prstech jedné ruky...
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: asi jsi byl až po paroubteku :-))
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: zajímavý ... je to dlouho ? .... mám dojem, že jsme se kdysi setkali .. a mám druhej dojem, že mi o týhle technice někdo už říkal .. tak se mi to spojuje jestli si to mohla bejt ty .. ale to jsi ještě dělala taiji místo jógy a shiatsu
    záleží na tom, co je to za dřevo ? .. a co z toho vlastně, jsi potom byla drsná ? ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    NIKOPOL: my jsme se myslím nepohnuli nikdo, jen jedna spolužačka se dost klátila, ale budiž jí omluvou, že byla čerstvě těhotná. Je to prý dobré cvičení na vnitřního muže :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: ja nejsem technar. jednou jsem se tam jel podivat a cely mi to prislo smutny.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    KERRAY: jo, ve skrytu duše doufám, že i dneska jsou občas někde povedené párty (už jsme dlouho nikde nebyl, osobně mám dojem, že potom paroubteku se to nějak všechno zkurvilo)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    NIKOPOL: ono to tak na povedených party funguje i dneska ,)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: ano to techno to ve mne evokuje ;) Masa, která ve stejném rytmu a v transu dusá zem..
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LILY: jakože soutěž kdo se dřív pohne :-) .. tim se většinou snažíme pohnout děti k participaci

    OGMIOS: to je imho jiný povahy .... jezdils třeba tak před 10 lety na techno? tak ve dvě ve tři ráno to mívalo podobnou atmosféru, jako křováci jsme se protančili do transu a nebyli jsme masou, ale jedním
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    OGMIOS: taky mám rád svět :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    LILY: Katka Charouzková
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: je to hodne dlouhy...preposkocil jsem dopredu a je mi jasny ze tyhle muzsky zalezitosti jsou jen pulka sveta, jak to posloucham tak slysim tu zalezitost odveky hry muzskeho a zenskeho principu, tvoric svet, doplnujicich se bez sebe neexistujicich. nasloucham svetu a slysim lasku. muzskej a zenskej svet je tu pro sebe navzajem. je dobry si to pripominat takhle. pripominat si v muzskem kruhu co je to byt muzem a pripominat si v zenskem kruhu co je to byt zenou a potom si to pripominat navzajem. ztratit sebe, svou osobnost v muzske hromadne sile. ztratit svy ego a jen si pripomenou jake to je byt muzem a co je me poslani jakozto muze tady na svete.

    to nam chybi v evrope. tahle nadherna zalezitost davove muzske energie se tu vyuziva nespravnym zpusobem.

    dneska rano jsme tu meli uzasnou podivanou, byla spousta mlhy, pozdeji se to protrhalo, valely se vsude mozne v udolickach mezi kopeckama jeste chuchvalce mlhy. modre nebe, slunicko svitilo, bila mlha, zeleny kopecky a udolicka. svet je nadhera lidicky :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: jo je to neco co nam v evrope chybi. nebo ani tak nechybi ale ma to jinou formu a bohuzel spatnou formu. je to masova zalezitost. prijdes o identitu a jsi davem, jsi masou..kam tu energii nasmerujes?
    u nas je tohohle hodne osekana forma v ruznych druzstevnich sportech kdy vsichni pak maj spolecnej cil a nebo armada me napada. spolecnej trenink. je to ale otazka kam to nasmerujes tu energii. hodne smutny ze u nas v evrope se to vyplacava na blbosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam