KALICOR: co je na nakupování špatnýho? Nikdy jsi nekoupil předmět v obchodě, který na druhý den nebyl na svém místě, tam kde bys s jistotou řekl, že včera stál? .-) Nikdy jsi nebyl na Tržišti?
Nakupování není jenom amazon, ebay a tesco :-)
RAEL: netřeba se držet formy, jde o ducha - místa, situace, předmětu atd. a ten na sebe může brát různé podoby.
Ad předměty - mám do lesa svůj vycházkový klobouček, který postupně krmím Silou... celý jaro, léto a podzim jsem měl dvě pera - káněcí a sojčí, která jsem získal na jaře a nedávno při poslední procházce mi vítr postupně obě pírka ufouknul, duchové prostě (možná na čas) odešli... stejně se soustředím teď na jednoho jiného konkrétního průvodce, tak to beru tak, že ti ostatní se na čas stáhli. Jinak jo, tahám si na domeček různé krámy co najdu po lese a kopcích, lebky, kosti, u nás jsou kopce plný mramoru tak i různý kameny... hlavně se nedrž konkrétní formy "jak se to má dělat", ale spoj se se svým vnitřním hlasem a dělej to podle sebe. Inspirovat se je dobrý a v pořádku, ale rigidně opakovat to jak to dělají jiný, to podle mě postrádá ducha :o)