• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Což je medle celkem jasně dokázáno kombem Cico, Komatsu, Lubob, Ojirio, _Benny...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    DOCKINEZ: Nepamatuju, že by tam šlo o opoziční názory... Jen o mletí píčovin.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BONGI: V chajimove klubu [ Marx a marxismus Durch-sich-selbst-sein ] opozicni nazory evidentne duvodem k RO jsou a soudruzi se s tim moc neserou:

Proto at jde do pici, farizej jeden.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    je rozkosne jak siwang zahlasoval:)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HAROLD: Tak to neni spatne, arciterorista a exbolsevik o tom musi vedet hodne. :-)
    FIN
    FIN --- ---
    no, něco k tématu, příjemné počteníčko
    CS Magazin
    http://www.cs-magazin.com/index.php?a=a2009101037
    CICO
    CICO --- ---
    ADMIX: ...já byl kupodivu proti, byť mě nesmysly, které tady v posledních dnech zazněly docela vyvedly z míry a byť si myslím, že zrovna bolševik velkorysost v životě nepochopí, resp. pochopí maximálně jako oponentovu slabost...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jak se tu hovořilo o tom terorismu, uvědomil jsem si, že tu mám starou Trockého knihu "Komunismus a terorismus", kde na cca 150 stranách vysvětluje bolševické stanovisko k terorismu. Asi do toho kouknu. :)
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: nastav mu ji za mě :-)
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    I kdyz nedokazal vyjadrit koherentni nazor, tak by to nebylo moc vychovne ho potrestat za vynechani osobnich utoku a omezeni vulgarit :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FEMUR: v záhlaví
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jaka anketa?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ad anketa: ja jsem nakonec hlasoval pro, protoze diskuse prikyvovacu je sice o nicem, ale ta spina, ktera tady padala, uz nema s nazorovou pluralitou nic spolecnyho.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIN: nastav druhou tvář ;)
    FIN
    FIN --- ---
    ad anketa: jsem pro. kdysi jsem byl proti a milí komouši se mi již náramně odměnili. podruhé stejnou chybu neudělám, to bych byl blbej.
    BONGI
    BONGI --- ---
    ad anketa : nejsem pro RO protoze slo sice o velice vyhranene nazory, se kterymi hrube nesouhlasim, ale nebylo to v tomto pripade trolovani, nepouzival vulgarity ani osobni invektivy. Opozicni nazory, ikdyz na hrane prijmuti, nemohou byt duvodem RO, zvlaste ne v tomto klubu!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ad anketa: pluralita názorů dělá diskusi zajímavou...diskuse přikyvovačů je o ničem...proto NE!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NICOLE: ty nevíš že režim s podporou obyvatelstva se pozná podle drátů na hranicích a vojáků připravených kohokoli kdo by je chtěl překročit zastřelit? Nikdo nemá co odcházet z ráje, to je snad jasný...
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SI_WANG: Tak Horáková rozhodně nebojovala za tvoji nebo moji věc. Bojovala proti režimu, kterej měl podporu obyvatelstva, kterej nebyl namontován zvenčí. Podle mýho byl politický proces chybou. Měla být souzena normálním soudem, byl ji udepřen spravedlivý proces. Nic to nemění na tom, že to byla teroristka.

Já nechápu, když ten režim měl takovou podporu obyvatelstva, proč nemohly být normální svobodné volby? K čemu lidové milice, k čemu akční výbory? K čemu všechny ty perzekuce - když mám podporu vetšiny, tak klidně můžu nechat pár bláznů říkat si svoje, když jim stejně není nikdo ochotný naslouchat, ne? Ledaže ta podpora nebyla až zas tak spontánní.
    A řekneš už konečně, co ta Horáková teda doopravdy dělala za terorismus?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Přímý účastník akce Krkonoše 1980: Velitel nechal bezdůvodně zemřít dva vojáky | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-54486820-primy-ucastnik-akce-krkonose-1980-velitel-nechal-bezduvodne-zemrit-dva-vojaky

Jak jste to přijali, že jedete na Polsko?
    Vyznělo to tak, že po nás chtějí, abychom vlítli do Polska a dělali totéž, co Rudá armáda tady. Pálit na ženy, na děti a tak dále. Ale to nešlo. Pokud by po nás někdo nezačal střílet, rozhodně bych spoušť nestiskl. A podobného názoru nás bylo víc. Proto s námi jeli i agenti kontrarozvědky. Měli za úkol hlídat uposlechnutí rozkazu. Kdo by odmítl rozkaz splnit, toho by zastřelili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam