• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: mým jediným motivem, proč vymyslet, koho jiného volit, je dvojí skutečnost:
    1) nevolit znamená, že si vládnoucí garnitura "rozdělí tvůj hlas",
    takže 2) volit nějakou malou, neparlamentní stranu znamená "jen" totéž s hypotetickou možností, že až se nasere víc lidí a bude-li vybrána "rozumná" malá strana, jednou by se tam dostat i mohla.
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...v pohodě, naprosto chápu...) taky se prakticky od osmnácti chytám hlavně té obecní úrovně, kde spoustu lidí znám nebo aspoň tuším, že to nejsou úplné hovada...bohužel, volby do PS a v poslední době i do Senátu ve mně vzbuzují akorát pocity beznaděje a bezradnosti...))
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: a dokáži tě pochopit. na lokální úrovni prahy 2 topku klidně, protože tam znám některé lidi. na parlamentární... nevím, nevím, zda bych se znovu přemluvil.
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: no, čím víc je parlamentárních stran, tím menší zlo je nevolit, pochopitelně. kdyby šlo o komunisti x jeden další subjekt, je nevolit těžká chyba. čím víc stran, tím menší je...
    FIN
    FIN --- ---
    SHEALA: o to nejde (co jim zbývá anebo nezbývá). je fakt, že filip dovede jednat na úrovni, což je vlastnost, která drtivé většině našich politiků schází. jenže při libovolném zahlédnutí televize mám pocit, že ona vůbec tak všeobecně spíš schází. a pro ostatní nekomunisty je samozřejmě hanba, že vzorem může být právě příslušník této strany. když mám pocit, že je někdo svině a nebyli jsme dosud představeni, musím mu zkrátka vykat, i kdyby na chleba nebylo: vy svině.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: Já jsem do parlamentních voleb nikdy nevolil a nevím jestli budu, do obecních ano. Mimochodem naposledy jsem v obecních volbách volil blok Starostové/TOP09, čistě kvůli osobě archeologa PhDr. Michala Trymla, který za ně kandidoval a který je slušný člověk :)

Podotýkám, že do parlamentu bych je nevolil. Bohužel nevím o žádné volitelné straně.... prosím můžete se do mě pustit, jak to co dělám je to nejhorší, tuším, ale že se v téhle debatě nikam moc nedostaneme... :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BINARY_PARANOIC: ono jim tem komunistum nic jineho nezbejva, pokud si chcou udrzet ty horentni pocty volicu, nez se tvarit a chovat jako posledni spravedlivy, nebot maji porad silnej politickej handicap.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BONGI: no nevím...teď jsem se dvakrát díval na politické debaty s Filipem (Partie s Johnem a OVM s Peake) a myslím, že "ta bolševická svině" Vojtch Filip tam z mého pohledu reprezentoval, jak má vypadat slušná politická diskuze. Mimochodem i Peake diskutovala na úrovni, narozdíl od tragického Johna (a dalších).

Nehledě na jejich názory by bylo docela hezké, kdyby takováto politická kultura byla standardem, nikoliv výjimkou.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    SHEALA: vše důležité je v rozvinutých společenstvích o ústavě, ať už psané či nepsané, takže já bych byl pro ústavní soud, rozhodně bych mu věřil víc než parlamentní komise pro kontrolu :)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    SHEALA: Strážci.
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...Tigre, myslím, že i Ty bys měl kápnout božskou...teda jestli se nestydíš...)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TIGRE: a kdo bude sledovat zpravodajske sluzby? :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DOCKINEZ: když jsme u toho, tak já si myslím, že by zpravodajské služby měly sledovat všechny strany, protože korupce k destabilizaci demokratického systému prokazatelně směřuje :)
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: asi by to chtělo specializovanou diskusi na prahu - je tu přeci jen nejspecifičtější situace s hlavními prasátky v dostizích...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SHEALA: je tady tohle [ Volby 2010 ] . Předpokládám, že majitel název zaktualizuje s novými volbami.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    vazne bych se primlouvala k zalozeni diskuze "Koho volit, aneb o nechutnych kreaturach ve vasi oblibene strane :-)"
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: no on ten snem byl uz jen takova tresnicka na dortu.

Mne osobne nejvic vadi, ze ta partaj lze - navzdory svymu nazvu nepodporuje ekologii, ale prinejlepsim nejaky zparchantely ekologicky aktivismus, ktery nema s ekologii spolecneho lautr nic; o dalsich pro mne neprekousnutelnych svinstvech a nechutnych kreaturach ve vedeni nemluve. Ale to uz jsme vyrazne OT.

Z jineho soudku

Sleduje tajná služba KSČM? Nečas mlží – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/257270-sleduje-tajna-sluzba-kscm-necas-mlzi.html?ref=boxF
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SHEALA: no, kdyby to takhle dělal každej a nebyl s ostatníma koordinovanej, tak to dopadne přesně tak, jako vždycky. ODS a ČSSD budou mít zhruba stejně :).
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FIN: kdysi mi znamej rikal, ze schvalne strida pri volbach strany, pravice/levice (asi ODS a CSSD) a slibuje si od toho ze kdyby takle volil kazdy, tak se ty clenove odstrihnou od korupcnich korytek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: to je pane názor. Jeden sněm v Pardubicích o kvalitě strany třeba v takové Praze jistě hodně řekne. Pro mě je podstatné, že až na jednu položku (jádro) mají program, který bych bez váhání podepsal, a dokonce vyvíjí i aktivity, které naznačují, že nejde jen o planá slova. Na magistrátu třeba byli zastupitelé Zelených a Evropských demokratů vždy velmi rozumní a aktivní.
    FIN
    FIN --- ---
    ale můžeme si založit diskusi "koho volit a proč" a pokusit se to seriózně rozebrat. včetně referencí na lidi, které známe, atd. tu TOPku, například, jsem volil hlavně z toho důvodu, že pár mých známých do ní na místní oblasti vstoupila a já vím, že to jsou slušní a pociví lidé a snaží se. jenže... od kolegů z brna a okolí už taky vím, jak i tam se jim nasáčkovaly "struktury" a taky to, že s hlubokým velením* ze zdola zkrátka nehnou.

*viz c. s. lewis, rady zkušeného ďábla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam