• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: násilím vynucená solidarita je oxymoron
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    respektive komunismus=solidarita radna - systemova, spolecenska.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    KEMAL: jasne, je to anglosasky - komunismus=solidarita, maj to spatne definovany.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    LONESTAR: nemam namitek, lidovce jsem i volil, to priznavam.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    SI_WANG: na to je kolonka o dva řádky výše (a taky doleva)
    VIR_KENNY: tyhle otázky jsem odpovídal vesměs stejně ...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CICO: z toho mi vychazi zes klasicky mestan nestarajici se toliko o idealitiscke radikaly, ale soucasne si nechavas viru v urcitou nemnenost, podobne jako Njal. Co tomu rikas jako politolog? Vsimas si ze vetsina lidi jsou vlastne mimo a ty patris (ackoliv clovek ma u tebe dojem ze patris k ultrapravici) mezi tradicni normal - kterej se jinak dnes posunul v ramci spolecenskeho chapani mezi radikalni az extremni pravici?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: "lidovec je komunista, který chodí do kostela" - takže to docela sedí :D
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    pac to komunistic tam mam jen proto, ze jsem toho nazoru ze HDP neni znakem spokojenosti a uspechu obyvatel, jsem presvedcen ze vsichni lide jsou ze zakladu bratri (verim evangeliim), a ze spolecnost lidska je vice nez ekonomicky zajem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    takze jsem v cechach anarchista a levicak, ale jinak trapny protestant. V prve republice klasicky republikan (tedy republikan - ale ne agrararista). Boze muj, jsem temer trapny lidovec.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    15 percent of the test participators are in the same category and 51 percent are more extremist than you.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    LONESTAR: Říká se pokrokovější.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SI_WANG: holt seš komunističtější než komouš, Chajime...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 32 percent are more extremist than you.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    (jako 102% communistic, wtf, to je ruskej test?)
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Máš to nějaký rozbitý zkrátka.
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Political test - The great site for testing and comparing your political alignments - free of charge and independent!
    http://www.politicaltest.net/test/result/76288/

SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    KEMAL: cywe, jak mám jako odpovědět na takovýhle idiotský otázky?

It is of no one's concern what adults do in their bedroom by mutual agreement.

Jak mám vědět, že je to s jejich vzájemným souhlasem, co v posteli dělaj, když se nemám zajímat o to, co tam dělaj...nezodpověditelná otázka prostě.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    You are a democratic mercantilist. 1 percent of the test participators are in the same category and 16 percent are more extremist than you.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam