• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    CICO
    CICO --- ---
    přátelé, pojďme alespoň z tohoto klubu nedělat debilní fejsíčko a vykašleme se na ty plusíčky a mínusky, což?...)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    VIR_KENNY: a to by mě teda zajímalo, co se za tím skrývá.
    Ale vsadím se o co chceš, že to stejně neprozradíš.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VIR_KENNY: přiznávám, že si nejsem jistý, co z toho, co jsem sem napsal považuješ za urážlivé svinstvo... tu ironickou poznámku, nebo co přesně?
    CICO
    CICO --- ---
    VIR_KENNY: ó, děkuji za podporu...) od svého více než zdatného oponenta (většinou) jsem ji ani nečekal...)

...ale asi na to kašleme, tady jsme s tím fakt OT...kdyžtak pošta, já osobně na dané téma milerád...)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    TIGRE: jinak tohle je pomerne dost urazlive a od tebe bych tohle svinstvo nikdy necekal.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ty vystupy nenapadnych zastupcu praske fakulty proti brnenske jsou skutecne vtipne, hlavne pro mne, kterej vi co se za tim skrejva a jaky vztahy tam za tim jsou.
    Nicmene vyzdvihnout prazskou katedru (neoblibenou a hodne kritizovanou) one filozoficke politologie (si dost plave na oblacku) proti vice vedecke brnenske (obe maji uplne jinej zaber, ale nejaka pica najednou zacala tu prazskou velebit jako myslitelnejsi a brnenskou oznacit jako konzervativni (pravicova uchylka) a ta kritika z absence analytickeho - ja myslel ze kdyz mi to S. rikal, ze je to jeho nazor a s jako takovym jsem s nim polemizoval - nyni vidim ze je to ideologicke strelivo - od prazaku na brnaky!!!

Ale jo, ja vim co ma prazska za komplex s tou brnenskou - ale nebudu si kurvit svuj maly svatecni den, kdy jsem se oficielne stal prazskym obcanem.

Je to divny, ale Cico ma pravdu.

A ja bych jen doplnil, ze po male valce mezi religionistikou brnenskou a tou prazskou (zacalo Brno) nam nejak nastoupila valka jedny politologicky fakulty proti druhy (ovsem nyni si zacala Praha).

Jinak Fidel skutecne Balika prokadroval a nikoliv zkritizoval. A ta banda co se toho hnedle chytla je kompetentni tak maximalne pro huleni jointu a kavarenskych teorii (rika se tomu zname firmy). Nedivim se, problemove existence se vzdy musi identifikovat s necim vetsim.
    KAMILIUS
    KAMILIUS --- ---
    Z domova - Oslovovali nás "soudruzi" ...
    http://www.outsidermedia.cz/Oslovovali-nas-soudruzi--1.aspx
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ostatne, pres co jineho by nas Velky Bratr lepe monitoroval, nez pres internet? Kdyby ho vypnul, moc se nedovi.:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Aspon do ted tady byl...:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Nechvalme dne před večerem...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Internet
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Bártu?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Je zázrak, že máme ... eh ... co vlastně máme?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    je zázrak že jsme měli českou sodu!
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    Ústav pro studium totalitních režimů se v tažení proti levicovému extremismu nezapojí - Romea.cz
    http://www.romea.cz/cz/zpravy/ustavu-pro-studium-totalitnich-rezimu-se-v-tazeni-proti-levicovemu-extremismu-nezapoji
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ono staci vzpomenout na Nejistou sezonu, a to verim, ze byl jen slaby odvarek reality.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: MP by v bývalém československu tvořit nemohli, o tom se rozhodně nepřu. Je zázrak, že jsme měli Cimrmana :)
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: v pohodě...) tak mohlo by to být chápáno jako jedna z hyperbol, které jsme pro tento klub oprášili, ale i když se budeme brát smrtelně vážně, tak zůstává faktem, že Látající cirkus vznikl z valné části v době, kdy byla M.T. ministryní školství ve vládě zmiňovaného E. Heatha a Smysl života i Život Briana pak v době, kdy byla ministerskou předsedkyní...) další podrobnosti o vztahu britského konzervativního establishmentu té doby a skupiny MP neznám, stejně jako mám zásadní mezery o tebou popisované cenzuře...podstatně větší přehled mám ovšem o míře cenzury v tehdejší ČSSR a tudíž jsem si naprosto jist, že MP by museli "podstatně ubrat" a tvořit pod pseudonymy...)) (bez hyperbol a zcela vážně, bohužel...)
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHEALA: Nene, proste jeden bezny rok obcana, ktery nema zadnou protekci :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: Promiň, ale brát si do pusy Thatcherovou v souvislosti se svobodou projevu je humorné, předpokládám, že nechtěně. Předpokládám taky, že moc nevíš o cenzuře, který kabinet Thatcherové uvalil na britskýc tisk nebo třeba o britské Chartě 88, která usilovala o svobodu informací a bojovala proti zneužívání moci a ANO její jméno je odvozené od československé Charty 77... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam