ty vystupy nenapadnych zastupcu praske fakulty proti brnenske jsou skutecne vtipne, hlavne pro mne, kterej vi co se za tim skrejva a jaky vztahy tam za tim jsou.
Nicmene vyzdvihnout prazskou katedru (neoblibenou a hodne kritizovanou) one filozoficke politologie (si dost plave na oblacku) proti vice vedecke brnenske (obe maji uplne jinej zaber, ale nejaka pica najednou zacala tu prazskou velebit jako myslitelnejsi a brnenskou oznacit jako konzervativni (pravicova uchylka) a ta kritika z absence analytickeho - ja myslel ze kdyz mi to S. rikal, ze je to jeho nazor a s jako takovym jsem s nim polemizoval - nyni vidim ze je to ideologicke strelivo - od prazaku na brnaky!!!
Ale jo, ja vim co ma prazska za komplex s tou brnenskou - ale nebudu si kurvit svuj maly svatecni den, kdy jsem se oficielne stal prazskym obcanem.
Je to divny, ale Cico ma pravdu.
A ja bych jen doplnil, ze po male valce mezi religionistikou brnenskou a tou prazskou (zacalo Brno) nam nejak nastoupila valka jedny politologicky fakulty proti druhy (ovsem nyni si zacala Praha).
Jinak Fidel skutecne Balika prokadroval a nikoliv zkritizoval. A ta banda co se toho hnedle chytla je kompetentni tak maximalne pro huleni jointu a kavarenskych teorii (rika se tomu zname firmy). Nedivim se, problemove existence se vzdy musi identifikovat s necim vetsim.