VIR_KENNY: kdyz uz nic jineho,cti poradne... ve svem tusim prvnim nebo druhem prispevku k veci jsem uvedl, ze vychazim (mimo jine) z recenzi,jez mi prosly za leta rukama.to nebylo priznani,to je prosty fakt,od toho tu recenze i recenzenti jsou. ovsem krom toho, jsem take lecos z te jejich produkce precetl, napriklad prave tu posledni knihu,neb ma pro mne velmi zajimave tema, stejne tak jsem pred rokem trpel nad smolikovymi subkulturami(opet tema, jez me dlouhodobe zajima a opet dle meho podprumerne a tendencne zpracovane) a opakuji, ty knihy jsou dle meho spatne (ano a mysli si to rada jinych lidi vcetne nekolika autoru s nimiz pravidelne spolupracuji, co to probuh dokazuje?)... pokud mne neco prekvapuje je to skutecnost, ze pokud tu nekdo ma dopredu udelany nazor jsi to ty, jeste navic na zaklade neceho tajemneho co lita mezi Brnem a Prahou a co nejsi schopen pojmenovat a o cem ja skutecne nic nevim a nikdy jsem o tom neslysel ani od svych autoru(tedy nespecifikovana nevrazivost mezi katedrami, o niz slysim prvne az od tebe). mam tedy pocit, ze se nezastavas knih, nybrz konkretnich lidi, proc se mohu jen domyslet, ale je mi to vposledku fakt jedno,neb ja osobne nekopu ani za jednu ze zminenych kateder,jsou mi uplne putna(ne tak tobe). tu posledni knihu uvadim jako priklad prave proto, neb na ni spolupracovali takrka vsici, nikoliv proto,ze jsem na ni pred nedavnem otisknul kritickou recenzi(o co tu ale jde,o obsah knihy, nebo jmena recenzentu?!) btw tys tu knihu cetl, nebo se bavime o necem co si videl skrze vylohu knihkupectvi?
a jen tak pro poradek,bude tomu rok co jsem otiskl pomerne kladnou recenzi prave na toho smolika(i kdyz s ni vubec nesouznim), nekdy se clovek s autorem v nazoru potka a nekdy vubec,me to prijde zcela normalni, ty zrejme trpis utkvelou predstavou, ze mi ondra vysvetluje proc nemam mit rad brnaky a zijes uprosttred nejake politologicke valky,ja si ani nevsiml, ze se vede...