• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: ano, je realny velmi:
    Agáta Hanychová: Máme vodníka Kryšpína! A nové auto za milion! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/68870/agata-hanychova-mame-vodnika-kryspina-a-nove-auto-za-milion.html
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC:

https://www.google.cz/search?client=opera&rls=en&q=vodnik&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Přibližný počet výsledků: 6 070 000 (0,39 s)

Z toho vyplyva, ze vodnik je 532,45614krat realnejsi nez tvoje slovo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: tim se to vysvetluje. tak az se probudis, pak se venuj diskuzi s mou malickosti, a kvalitativne se poposuneme.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    penis
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    stipnete me nekdo, at se probudim, tohle se mi musi zdat
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: tak to se asi octlo 11400 googlu znamych stranek v casove smycce. nebo je vytvorili nasi predkove. to uz je e) dostatecne makabrozni, no ne, Mlho?
    http://www.google.cz/search?q=makabrózní&hl=cs&gbv=2&gs_l=hp.3..0j0i30l2.788.2006.0.2279.10.10.0.0.0.0.152.488.9j1.10.0...0.0.bY6wfBbWHGM&oq=makabrózní
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TLUSTEC: hele ty jsi hodne omezeny clovek. slovo makabrozni je archaismus takze rozhodne nemuzes argumentovat jeho soucasnym vyznamem, za b zjevne nechapes co znamena odkazat na etymologii, za c jeho soucasny vyznam nemuzes definovat sam od sebe a za d jeho soucasny vyznam ani neexistuje nebot se to slovo nepouziva.
    fakt si jdi radsi hrat s nulama a jednickama a neser se do veci na ktery nemas
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: mne nezajima jeho etymologie, ale soucasny vyznam. kdyz nekdo mluvi o vandalech, tez mu nebudes vytykat, ze tento kmen racil odtahnout 2 tisice let tomu nazad, Mlho.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TLUSTEC: radsi si nekde najdi etymologii toho slova a pak mozna tvuj autisticky mozek programatora pochopi proc nedavalo tvoje pouziti vubec zadny smysl.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: http://www.online-slovnik.cz/slovnik-cizich-slov/makabrozni
    a jdi se stydet do kouta. natoz v prejatem slova smyslu, kdy hruzny prechazi ke zvracenemu ci zvrhlemu (uz nema spojitost ani se strachem, natoz smrti). ktery ze humanitni obor ti rika pane?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TLUSTEC: ne.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: tema se vzdy najde. mohu te ubezpecit, ze kdyz uz nekde trolluji, tak vetsinou na tema, co mne skutecne zajima, a stojim skutecne na strane nazoru, ktere prezentuji.

to by musela vyhrat kscm, a soucasni zmrdi se prekabatit a zacit svinit pod jejim praporem, abych prehodil vexly.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: dovolui si upozornit, ze jde temer o synonymum slova "hruzny", jen v temnejsim podtextu. takze pacicku z tvaricky zase dolu, a hajdy studovat taje prejatych termitu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TLUSTEC: makabrozni rozhodne ne, najdi si znovu co to slovo znamena. (facepalm)
    BONGI
    BONGI --- ---
    TIGRE:
    KEMAL: Jen blbnete!! Jeste trochu drbani za usima a prestane ho to bavit a zdrhne treba prudit s opacnym znamenkem! :) Do klubu ve stylu antikapitalismus! :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    gratuluji, prave jste nasli anti-troll serum.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Když jsme tady u těch cukrbliků, tak já taky priznávám, že mě Tlustec baví a svým způsobem ho mám dost rád :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KEMAL: to te stavi hnedle na vyssi level, kemale :).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: no, v té části před "ale" máš alespoň ohledně mne naprostou pravdu, nicméně k tomu jsem se už veřejně a dokonce několikrát přiznal :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: otazka je proc. mam za to, ze vas to bavi, ale je to prilis makabrozni kratochvile, abyste to byt jen sami sobe priznali.
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: huch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam