• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nevím, nakolik je empiricky prokazatelná, ale rozhodně platí, že se ti mladí soudruzi chovají jak parta vyslovených debílků. v jistých okamžicích minulých debat jsem sledoval dva pozoruhodné úkazy: - lítaly některým lidem tak rychle, že dotyční nemohli ani přečíst (sám čtu velice rychle:), a za druhé se tu objevují ikony/jedinci, které normálně nevídáme (v této debatě), a počet minusů paranormálně roste :-) jakým způsobem vede toto k utváření stádní pospolitosti je ovšem doposud záhadou :-)
    CICO
    CICO --- ---
    ...souhlas s Finem...je mi to samozřejmě úplně u prdele, ale ono je to bohužel přesně tak, jak píše...minimálně v této diskusi totiž existuje empiricky prokazatelná korelace mezi smířlivým vztahem k bolševikům a oblibou této FB nákazy, původně zřejmě určené pro jeho náctileté a adekvátně blbé uživatele...))

HAROLD: mimochodem, tento pokus o nalezení paralel či analogií by, dle mého, taky stál za hlubší vysvětlení...) v opačném případě je to přesně ten druh trollingu, za který jedno nejmenované ID rozdávalo RO v diskusi o konzervatismu po cca dvou až třech příspěvcích...což lze ovšem rovněž mít docela úspěšně "u prdele"
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Víš co... třeba v noci... šeptaj z rohu... pod postelí...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    FIN: A slyšíš i jejich hlasy?
    FIN
    FIN --- ---
    HAROLD: lol. ty tu pronášíš své klasické nezdůvodněné postřehy o tom, jak ostatní píčují, a tví kolegové soudruzi drží hlídku 24/7 a automaticky lajkují tebe a sebe a dislajkují zbytek. to mi tedy řekni, co za větší píčovinu tu kdo jiný dělá :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Možná. Ale nevím, co to má co dělat s tou snůškou píčovin níže. :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...jsem hrdý na velkorysého a moudrého správce této diskuse, jenž dokáže být nad věcí a jemuž nevadí ani vylomeniny těch méně zralých, nacházejících uspokojení ve vylepování tapet s drátěnkami...)) mimochodem, tam i onde zcela nevídané...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: I klise muze byt pravda.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    To je snad nejkompletnější kolekce klišé, která o tom zatím vznikla. :D
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    HAROLD: Jako občanovi Prahy 8 je mi až stydno, že u nás první kolo senátních voleb vyhrál tenhle komunista a korupčník zároveň (imho jde o nejhorší možnou kombinaci). Přitom solidní levicová varianta zde rozhodně byla v osobě prof. Potůčka. Jenomže spousta lidí se na volby vykašlala, zatímco voliči komunistů (rozuměj babky a dědové o holi, kterých jsem cestou do volební místnosti potkal hned několik) znovu ukázali svou disciplinovanost. Asi jde o zvyk ze straých časů, kdy se k volbám chodilo povinně, a kdo nešel, měl problémy...

Mimochodem to, jak lidé ignorují politiku a vůbec se nezajímají o veřejné záležitosti, je hrůza. Důkazem budiž, že druhým postupujícím kandidátem je Filipiová z ODS, která sice obhajuje senátorské křeslo, ale když se o něčem hlasovalo, nebyla tam. Veřejnost si pořád jenom stěžuje, že jí vadí korupce a nečinní politici, a nakonec si zvolí úplatného komunistu a političku, která nechodí do práce. Ta nevědomost a ignorance je imho politováníhodná...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAROLD: váš možná, mladíku - můj ne...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    k té FINově a BONGIho debatě :)
    Jisté je, že ODS má nevýhodu. Komunisty volí lidé, kteří mají stále v hlavě komunismus - včetně povinné volby komunistů. ČSSD je na tom podobně, jen v oranžovém. Jenže voliči ODS považují volební právo za - sakra! - právo, ne povinnost. Takže když vidí Petra Nečase, Martina Kubu a Pavla Drobila, volí buď někoho jiného, nebo radši jedou hrát golf. I to je nicméně volba.

Jsme fakt takoví komouši? | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/48171/jsme-fakt-takovi-komousi.html
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: věta "poučili jsme se z chyb minulosti" mi z úst komunistů zní obzvlášť děsivě... :(
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CICO: "Jsme pro náboženskou svobodu, říkají Duka se Schwarzenbergem. Podobně mluvili před rokem 1620."
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI:
    CICO: eee. tím chtěli říci, že vyvodili poučení z chyb minulosti... už zase...
    BONGI
    BONGI --- ---
    CICO: Ano, jsou jini : "My, komunisté, jsme lidé zvláštního (rozumej jini) ražení. Jsme ukováni ze zvláštní látky. Jsme těmi, z nichž se skládá armáda velikého proletářského stratéga, armáda soudruha Lenina. Není nic vyššího než čest patřiti k této armádě. Není nic vyššího než jméno člena strany, jejímž zakladatelem a vůdcem je soudruh Lenin...
    CICO
    CICO --- ---
    ...tak určitě!

Jsme jiní, demokratičtí, tvrdí komunisté. Podobně mluvili i před pučem - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/komuniste-jsou-dnes-jini-dolejs-dnb-/domaci.aspx?c=A121015_221447_domaci_hro
    BONGI
    BONGI --- ---
    FIN: Celou dobu se ti snazim vysvetlit, ze je to hodne o otazce nabidky. Zkouseni novych stran typu VV, Lidem apod fakt neni cesta. Tlak na vytvoreni novych stran, ktere budou mit perspektivu neni zkouseni stylem dneska tuhle, zitra jinou. Podivej se napriklad na nabidku stran na Vysocine, kdyz pominu Zelene a Piraty tak je nabidka dost hrozna. A jeste se na to podivej z pohledu obyvatele Vysociny a ne Prazaka - Pirati proste sanci nemaji a Zeleni nemaji u venkovanu sanci. Ono teoreticky radit z pohledu velkomestskeho intelektuala je jine, nez to vnimat z pohledu mistnich, ktere fakt maji jine priority - napr. zamestnanost, zemedelskou tematiku, dopravni obsluznost, voda, kanalizace atd .... ideologie je skoro na poslednim miste.
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: je báječné, že si tak ceníš svůj hlas. a je dosti blbé, že kvůli tomu, že si řada lidí tolik cení svůj hlas, nakonec opět vyhrají rudé svině hnány tou částí lidí, která si to tolik už necení. co na tento způsob argumentace ještě mám říci?
    trochu mi to připomíná první díl "jistě, pane premiére", kde se jim hacker čerstvě stal premirérem a mimo jiné dostane do ruky červené tlačítko - a pak se ho v hovoru expert rakouského původu táže, kdy teda konečně ta krize bude, aby zmáčknul. postupně se dostanou až k rusům na předměstí piccadilly a hacker se ještě pořád nedovede vymáčknout, kdy už teda bude ta krize - a stejně tak my, čeští voličové...
    23 let se to sere a my jsme stále více znechuceni, ale namísto toho, abychom se rozhodovali a o to usilovněji k volbám chodili a zkoušeli nové a jiné strany, čím dál víc na to "znechuceně kašleme" a se ujišťujeme, že to přece ještě není tak hrozné, že by mohlo být i hůř a tak dále.
    hůř jak a hůř kdy? až doopravdy zase budou vládnout komouši anebo s nimi například sociální demokrati (co mi to hergot jen připomíná...), to už konečně budeme chtít hromadně volit a nebudeme blít? no jenže pokud já si pamatuji, tou dobou - kdy hypoteticky rudé svině konečně pevně vládnou - už většinou volení jaksi moc... nefunguje.
    nakonec, stačí se podívat do ruska, jak báťuška putin, když konečně začíná ztrácet popularitu a nafingované podmořské objevy nezabírají, najednou dokáže se situací a nespokojenými oponenty tvrdě zacvičit.

nekritisuji oprávněné znechucení z naší pravice - kritizuji naprosto blbý způsob reakce na ně. namísto, aby lidé tu ceninu svého hlasu rázně a opakovaně ku změně uplatňovali, schovají si ji doma. chápu. naši předkové si taky schovávali. pak přišla zápotockého reforma a ceniny byly kde? v prdeli, totálně v prdeli. tak jen aby ty naše ceniny nakonec taky nebyly bezcenné. to celou dobu říkám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam