• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    SMRGL: víš, mně se vždycky líbí ty argumenty typu do politiky normální slušnej člověk nepůjde, tam jsou samí zloději a hajzlové". ona je to pravda. jenže - a to je důležité - ona je to jenom polovina pravdy. s oblibou vždycky tvrdím, že houba se bez podhoubí neobejde. a tady to podhoubí názorně vidíme: polišové - ne snad všichni, "jen" část - fixluje a krade. viz článek. a lidi co? lidi "tu službu využívaj". takže a na rovinu, řada lidí se prostě na tom fixlu podílí coby spoluzákazníci. čímžto pádem jsou podhoubí té houby s názvem "polišskej fixl". ty sám mluvíš o lesích. taky už jsem ledacos zaslechl. a tak dále. mám známé v energetice, některé i dost vysoko - totéž. a tak se "všude" u nás krade na všech úrovních - ne snad všichni, "jen" dost lidí na to, aby na zlodějny a podvůdky člověk často/pořád narážel - a to je zase podhoubí těch politiků. jak by vůbec šlo čekat, že oni nebudou, když a) se krade všude a b) na té jejich úrovni lze ještě víc a ještě lépe? myslím, že ač ne všichni, třeba asi pár lidí tady v tom klubu, si to nezaslouží, protože zrovna oni nekradou, mají zkrátka smůlu, že jsou nejspíš součástí národa českého, který jetam rozlezlým a kvalitním podhoubím, že kolem nich, i když nekradou, stejně ty houby fixlu radostně hojně porostou. a to je vlastně celé. část lidí tady krade a přijde jim to nomální - ti jsou podhoubí - zbytek je znechucen a"nemá koho volit". no nemá. jenže by napřed namísto nevolení musel (aktivně) kopat politiky doprdele - a než by to šlo, musela by napřed část čechů důkladně nakopat do prdele tu druhou část čechů, aby ta přestala být podhoubím. teprve pak můžeš vytrhávat prašivky.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    normálka... to samé lesy čr - všichni o tom vědí od začátku, nikdo to neřekne nahlas až najednou se ozvou překvapení politici čssd/ods/ksčm..
    FIN
    FIN --- ---
    taky dobrý http://zpravy.idnes.cz/policiste-radi-jak-neplatit-pokutu-duz-/domaci.aspx?c=A121026_205020_domaci_skr v tomhle státě prostě krade kde kdo, to se pak nesmíme divit :-)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    o boha.. těšil jsem se do kanady a tam je to prej taky nahouby - mají drsný imigrační zákony...

asi se začnu učit španělsky a vyrazím někam do jižní ameriky.. i když, to co jsem slyšel o brazílii a chování k zaměstnancům, nemá nikde obdoby - tam by měli naši soudruzi zakročit.....
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947

No, je fakt, že v těch letech mnohem víc než KSČ chtěli znárodňovat všelijací ti Zenklové a Miládky Horákové a tadleta parta... Ti kdyby se dostali k moci, to by byl teprve fičák...
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: máš ho u mě :-)
    FIN
    FIN --- ---
    nepoučitelným kreténům mezi námi (jo, bongi, teď už na té definici, co ji nakonec řekl i harold, trvám - češi jsou nepoučitelní kreténi) aneb "jak jsou teď noví a jiní"...
    Asistent místopředsedy KSČM chce pravičáky věšet po městech – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/282900-asistent-mistopredsedy-kscm-chce-pravicaky-veset-po-mestech.html
    jak nekulturně netolerantní, že? (konec kapalného sarkasmu)
    a nakonec i tohle
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace
    k čemuž kamarádi poznamenali jen:
    kolega č. 1
    "Je to fíčák. nenápadný, ale fičák."
    a:
    kolega č. 2
    "Az teraz s oneskorenim si to citam detailne a neverim, ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947. Na nich treba fakt tazke zbrane pechoty, este kym sa im podari zorganizovat puc."

zkrátka, my na svoje západně-civilizační tradice pod taktovkou multikulti blbečků rádi zapomínáme, soudruzi ale kupodivu nezapomínají na to, jak s nimi naložit...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace?page=0%2C0

Vnímáme, že se změnila Evropa, změnila se společnost, jsme v nějakých svazcích – v Evropské unii a v NATO. Realitu vnímáme, to není o tom, že vyhrajeme volby a budeme hned znárodňovat. To přece není ani v této situaci možné. V tom je to zkreslení. Že se říká: vyhrají a vrátí to někam dvacet let nazpátek. Přitom reálně se to tam nikdy vrátit nemůže. Nikdo z nás se nemůže vrátit o dvacet let.

To ze se rika? A kdepak? Ja teda spis ctu reci o tom, ze pravice vraci republiku do 19. stoleti ci kam...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIN:
    Captain grammersotzi here have this medal
    FIN
    FIN --- ---
    RAGNAROK: "bys". asi bolševika nepamatuješ.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DOCKINEZ:
    Jo za bolsevika by si lustil neci skrabopis. Jinak se omlovam cestinarum.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: chci tím říct, že vyvázáním z ruského vlivu a otevřením hranic, bychom se otevřeli i západu a nechali transformovat naše politbyro z venku. Ale čr nemá konfuciánskou tradici, chorobně rozvinutej nacionalismus a silnou armádu. Takže by to padlo, tak jako tak..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jeste by se melo rozlisit ktere vyhody/nevyhody prisli s rozvojem technologi

Nechci bejt za skarohlida, ale tohle by normalni clovek za bolsevika nenapsal.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PREVIT: no třeba by došlo k proměně alá čína..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RAGNAROK: K tem technologiim - kdyby nedoslo ke zmene rezimu, tak by se sem vubec dost tezko dostavaly. Ve vlastni vyrobe jsme byli tak 15 let zpatky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Jeste by se melo rozlisit ktere vyhody/nevyhody prisli s rozvojem technologi a ktere vyhody/nevyhody prisly se zmenou rezimu. Treba zrovna u te elektroniky to nema smysl porovnavat. U bydleni to bylo tak ze vam prebytecny barak/metry ukradli nebo vam tam nacpali najemniky kteri, platili nula hovno a jeste si na majitele vyskakovali. V praci neslo notoricke alkoholiky a lemply vyhodit, presto mel clovek zodpovednost za jejich pracovni vykon nebo za jejich pripadne zraneni. (ja jsem to nezazil)
    BONGI
    BONGI --- ---
    HAROLD: V podstate souhlasim, jak jsem uz psal driv, mne tahle novinarska tabulkova srovnani pripadaji dost naivne manipulativni. Jen bych k tvemu "kuprikladu" pridal jine priklady jdouci ve prospech stavajici doby - je jich dost a nemusi byt byt z materialni roviny.
    Ale protoze tyto argumenty jsou tu zminovany casto, tak vezmu ten ekonomicky - nikdo neni statem nivelizacne omezovan ve svem vydelku z politickych ci centralni statem rizenou ekonomikou prijatych strategii. Nikdo neurcuje-neomezuje tvou strategii investic tveho cisteho vydelku. Moznost vydat sve penize neni omezena hranicemi tohoto statu a stejne tak moznost jit vydelavat.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jaroslav A. Polák
    Kdybych chtěl, dokázal bych účelově vybranými statistikami, že se i kupříkladu Somálci mají lépe než my - ve srovnání s námi mizivé náklady na bydlení, žádné rozhlasové a televizní poplatky či poplatky za svoz odpadu, žádní nepřizpůsobiví daňově sdírající z kůže pilné podnikatele, ničím neomezená možnost seberealizace,
    krásné turistů prosté pláže pro rekreaci obyvatelstva a ještě k tomu tam čas od času nějaká "pravdoláskařská" neziskovka nebo OSN zdarma rozdává jídlo, vodu, stany či léky.
    Co tím chci říci: Aktuální hysterické snahy pokoušející se dokázat, že jsme se za komunistů měli hůř než teď, jsou z podstaty věci scestné, protože používají především ta kritéria, která se takříkajíc "hodí do krámu". Pro mě ale opravdu není příliš podstatné, že si dnes můžeme koupit barevnou televizi za pakatel. Pro mě je jako kritérium podstatné to, zda si kupříkladu nemocný senior může dovolit navštívit lékaře poté, co zaplatí tržní nájem...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FIN: bytová situace se zlepšuje.. imho to ceny začnou padat během pár let..
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    JANDOS: Rozumim,chapu (minusy nechapu), ja bydlim s pritelkyni v Lounech odkud oba pochazime a i kdyz cas od casu taky nadavam, ze je ponekud slozitejsi zajit v Pze do hospody,tak s ohledem na klid a ceny malomesta jsem tu spokojenej. Najem maleho estskeho bytu 2tis, poplatky 2,5 tis. Ale je jasny, ze vzdy clovek musi zvazit zda nedat radsi vic za Phu, kterou ma radsi...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Nedavno jsem resil otazku, jestli bydlet sam ve "svem" byte v Koline za cca 2500,-/mesic (hodina a pul do prace vlak+vlak) a nebo ve dvou v Praze za 7000,-/mesic. (pul hodina do prace)
    Pri predstave ze si vecer ani nezajdu do hospody protoze mi jede o pulnoci posledni vlak a naprosta absence jakychkoliv aktivit/znamych v Koline s prehledem zvitezila prazska varianta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam