ADMIX: ani já se nehodlám smát navenek ( a culit se ) hezky vypadajícím kryplům, a v charakteru nebezpečným grázlům. Přesně takoví grázlovbé jsou společnosti nebezpeční, záludně se chystají ublížit "aniž mají sami osobní důvod, svůj důvod, prostě mají absťák ve své duši-povaze"...; sadismus mají v krvi a potřebují někdy-občas si flusnout a říznout a odblokovat, ventilovat svůj absťák : "ubližovánímm" . Jinak není vysvětlitelné proč by ´neznámý´ hluboce ( a sadisticky ) chtěl ublížit jinému, neznámému. Proč že ? Pokud se zjeví na scéně Neznýmý, který ( bez vnější příčiny ) chce ublížit jinému neznámému, je sám duševně nemocný. (!) Měli bychom ho dát vyšetřit. A je to velmi snadné : podat na něj trestní oznámení, že ...že "cvokoliv"..a policie to pak musí ( ze zákona ) vyšetřovat, a pak už stačí jen podplacený policista, který k objasnění pocitu žalobce ( žalobce má strach že, že ho obžalovaný chce zabít ... pocit je pocit, pravda může být jiná ), vydá trestní stíhání z důvodů vyhrožování zabitím a v zápětí podplacený policejní úředník vydá Opatření na přibrání psychiatra, který má vyšetřit...a běda když se občan takto ocitnuvší se v této situaci na kterou kouká jako vyoraná myš, k psychiatrovi nedostaví ...běda !, pak se veze a veze a je duuševně chorý. Pane ADMIX, pozor na to. V PL jste coby dup, pokud hvězdy mají správnou konstelaci !!! ((( ikdyby jste byl superzdravý ))) Pane pozor nha to já vaši adresu znám, jedno trestní oznámení a jeden mě nakloněný púolicejní úředník Vám znění život navěky !!! ( chapete jak zkurvená je tato dnešní doba ???...Ne, dokud sám nebudete válcován )