• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: Ano, urazet jsem zacal, a urazky jsem odvolal po zjisteni, jak je to s Vasim psychickym stavem.
    Úúúúžasné, Pane, to je ( pro grázla ) priorativní. Zajděte si do nějakého ústavu, to je fuk do jakého, a tam když o panu XY ( nebo o vaší vlastrní matce ) zjistíte, nééé podle své odborné profese, či intuice, že je "magor" , ale podle sdělí Vám neprofesionálního personálu, že je magor, pak jděte od vesnice k vesnici a vykřikujtze to, "protože Vám to dfělá dobře" , p r o t o , protože nvaše ego potřebuje mít "ve hledáčku svých emocí" terč, ... ; ... nikoliv duch dané osoby ) , pak...pak !!!! máte, dle své vlastní doktríny grázla "právo" urážet, ponižovat a degradovat takovou osobu .... jste pak sám magor... ( možná máte zájem objezdit republiku, od ústavu k ústavu pro dementní a tak tam každému, důrazně, do ouška, sdělit pomocí flusancůůů, že jsou dementní , to vám dělá tu neukojitelnou radost, že ??...; možná Vám budou líbat za to nohavice ... ) ;
    ..a možná se jednou spletete a tou opsobou bude Vaše dementní matka ( na kterou jste se v životě vys*al ), a v ústavu pro slabomyslné jí potkáte . A také si flusnete !.... a si ukojíte svůj "morální" absťák ( morální, jak Vás to KSČ učila ) .... ; a pane, pro Vás není nic lepšího ukojení než : po republice objíždět a hledat dementy.., a těm pak s obrovskou radostí psychopata flusat do ksichtru urážka, ...jak je Vám poté ? dobře, že ? Blahopřeji kašemu egu !!! Takové nadkrementy, jako jste Vy, ve spoečnosti potřebujeme ; jsou nepostradatelní, neškodní a plodní... , blázni "označení", jsou společnopsti nebezpeční ,.." Heureka Vaší filozofii a morálkce neblázna !!, s cílem škodit a ubližovat " Víc takových lidí, co mají touhu ubližovat a škodit pro uzkojení svého absťáku.

Pane, pokud tu je někdo dement a darebák, co škodí lidem a společnosti, jste to Vy.
    FIN
    FIN --- ---
    víc vykřičníků, víc důraz? užité výrazové prostředky mi začínají připomínat hejátka, bych pravdu řekl...
    FESTER
    FESTER --- ---
    JOSEFDRUHY: uz zacinas byt nudny...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Uz jste to jednou napsal, dokonce jako odpoved na ten samy prispevek - zrejme jste unaven tim naporem gauneru a darebaku, doporucuji poledni spanek.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: pane, moje verbální nadávky Vám byly až po vaších urážkách mě !!!!!!!!! ( důkazy tu leží ) , opakuji až po Vás, kdy jste napadl mou osobu nechutným a zákonem postižitelným urážením lidské důstojnosti ; určitě by soud vzal v úvahu a posoudil by ( jsem o tom přesvědčen ) ve Váš neprospěch ... ; Vy jste si s urážením začal ! ! ! !, já jen oplácel, a to velmi, velmi obezřetně, oproti hloubce Vašich uráže, nechutně podpásových.. .zastavte to a přemýšlejte !!! )
    To bylo naposledy, co reaguji na Vaše nechutnosti, pro kteréjste neměl žádný osobní důvod k ponižování mé osoby. !!!!!!!!!!!!! Pokud ano, je to agrese. Takže si dejte pozor !! Adresu znám, a víc než si myslíte....!! (( Jak jinak zastavit agresora...to nevím ... dmokracie, ala Klaus, mi to nepresentovala ... ))
    FESTER
    FESTER --- ---
    Ach, ta láska nebeská - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=cV-Jt0jZnGU
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    (sorry za OT, prerusuju vyhrozovani od josefadruheho v tomhle klubu - muzete pokracovat v diskusi o tom, jak moc byli komunisti fajn)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Ano, urazet jsem zacal, a urazky jsem odvolal po zjisteni, jak je to s Vasim psychickym stavem.

A co se tyce moji adresy, tak bud drzte hubu a prestante vyhrozovat, a nebo se predvedte - mozna ze tentokrat na lecebnu konecne dojde.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: pane, moje verbální nadávky Vám byly až po vaších urážkách mě !!!!!!!!! ( důkazy tu leží ) , opakuji až po Vás, kdy jste napadl mou osobu nechutným a zákonem postižitelným urážením lidské důstojnosti ; určitě by soud vzal to v úvahu a posoudil by ( jsem o tom přesvědčen ) ve Váš neprospěch ... ; Vy jste si s urážením začal ! ! ! ! , já jen oplácel a to velmi, velmi obezřetně oproti hloubce Vašich urážek nechutně podpásových.. zastavte to a přžemýšlejte !!! )
    To bylo naposledy, co reaguji na Vaše nechutnosti, pro kteréjste neměl žádný osobní důvod k ponižování mé osoby. !!!!!!!!!!!!! Pokud ano, je to agrese. Takže si dejte pozor !! Adresu znám, a víc než si myslíte....!! (( Jak jinak zastavit agresora...to nevím ... dmokracie, ala Klaus, mi to nepresentovala ... ))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Zmenil jste klub, nicmene nemuzu nez vyzvat Vas - bring it on. Celkem bych si vyzkousel, jak byste obhajoval vase kryply, grazly, darebaky a gaunery pred soudem. A jestli moji adresu znate, tak nevahejte poslat nejakou obalku s cislem - jsem zvedav, kam dorazi, protoze moje soucasne bydliste znaji asi tak tri lidi :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: ani já se nehodlám smát navenek ( a culit se ) hezky vypadajícím kryplům, a v charakteru nebezpečným grázlům. Přesně takoví grázlovbé jsou společnosti nebezpeční, záludně se chystají ublížit "aniž mají sami osobní důvod, svůj důvod, prostě mají absťák ve své duši-povaze"...; sadismus mají v krvi a potřebují někdy-občas si flusnout a říznout a odblokovat, ventilovat svůj absťák : "ubližovánímm" . Jinak není vysvětlitelné proč by ´neznámý´ hluboce ( a sadisticky ) chtěl ublížit jinému, neznámému. Proč že ? Pokud se zjeví na scéně Neznýmý, který ( bez vnější příčiny ) chce ublížit jinému neznámému, je sám duševně nemocný. (!) Měli bychom ho dát vyšetřit. A je to velmi snadné : podat na něj trestní oznámení, že ...že "cvokoliv"..a policie to pak musí ( ze zákona ) vyšetřovat, a pak už stačí jen podplacený policista, který k objasnění pocitu žalobce ( žalobce má strach že, že ho obžalovaný chce zabít ... pocit je pocit, pravda může být jiná ), vydá trestní stíhání z důvodů vyhrožování zabitím a v zápětí podplacený policejní úředník vydá Opatření na přibrání psychiatra, který má vyšetřit...a běda když se občan takto ocitnuvší se v této situaci na kterou kouká jako vyoraná myš, k psychiatrovi nedostaví ...běda !, pak se veze a veze a je duuševně chorý. Pane ADMIX, pozor na to. V PL jste coby dup, pokud hvězdy mají správnou konstelaci !!! ((( ikdyby jste byl superzdravý ))) Pane pozor nha to já vaši adresu znám, jedno trestní oznámení a jeden mě nakloněný púolicejní úředník Vám znění život navěky !!! ( chapete jak zkurvená je tato dnešní doba ???...Ne, dokud sám nebudete válcován )
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FIN: Tuhle serii clanku urcite sepsal Klaus behem privatizace!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    NJAL: Víte co(?) vykašlete se na Trockého a zkuste-pokuste se zde, v tomto klubu ( té mladé generaci) vysvětlit, objasnit
    co to byl ten komunismus
    ( když už je tady ten klub, co má v názvu "proti komunismu" ) ... co dělal komunismus špatně, a proč. ?!! Za 20 let porevolučních jsem neviděl, nenalezl, nečetl hlubokou analýzu toho "v čem" byl komunismus špatný a v čem je "tento" způsob nové po-sametovské Klausovské společnosti, s rozkrádáním státního majetku, bující korupcí a nárůstu deficitu rozpočtu lepší ( s rostoucí devalvací morárky ) lepší ...

Díky za dobrou a p o c t i v o u odpověď. ( umí to vůbec někdo vyhodnotit ? )
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: vážně nenalezl? ani sám nepochopil? to bude vážná, ba co dím šokézně hluboká chyba na tvé straně... tak, prosím jich pěkně, čtou a čtou a čtou:
    Seriál Abeceda komunistických zločinů
    http://zpravy.idnes.cz/abeceda-komunistickych-zlocinu-d3s-/domaci.aspx?klic=64073

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Co ti komunisti za tech 40 let jen udelali spatne ... na to se snad ani neda odpovedet :(
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    n               e
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    NJAL: Víte co(?) vykašlete se na Trockého a zkuste-pokuste se zde, v tomto klubu ( té mladé generaci) vysvětlit, objasnit
    co to byl ten komunismus
    ( když už je tady ten klub, co má v názvu "proti komunismu" ) ... co dělal komunismus špatně, a proč. ?!! Za 20 let porevolučních jsem neviděl, nenalezl, nečetl hlubokou analýzu toho "v čem" byl komunismus špatný a v čem je "tento" způsob nové po-sametovské Klausovské společnosti, s rozkrádáním státního majetku, bující korupcí a nárůstu deficitu rozpočtu lepší ( s rostoucí devalvací morárky ) lepší ...

Díky za dobrou a p o c t i v o u odpověď. ( umí to vůbec někdo vyhodnotit ? )
    NJAL
    NJAL --- ---
    BONGI: Jojo, potom clovek pochopi, co za hovado byl takovy Trocky, bez ohledu na jeho pozdejsi antistalinisticke svatouskovstvi.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    PREVIT: bral bych ho, ale nesměl by mít takovou minulost...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDREIKA_R: S Franzem sympatizuji, ale ten clanek je hloupej....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam