• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    BONGI: jj ... jen by me zajimala sledovanost takoveho poradu ... :-S

i kdyz ... radeji nezajimala
    BONGI
    BONGI --- ---
    Vcera bezel druhy dil Ruska revoluce v barve - cele o Krondstatu. Moc zajimave.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR:
    Prchal bohuzel bez obrazku:

Irovsky:

Vrbicky:
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    další dějství.tragikomedie zvané "(Ne)odsuzování komunistických zločinců" :(
    Lynč na městském soudu | Fokus - RESPEKT.IHNED.CZ
    http://respekt.ihned.cz/c1-58270100-lync-na-mestskem-soudu
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PREVIT: pokud doteď skutečně měl "write-only" (jak to vypadalo na první zběžný pohled) a jen jsi mu to přepnul, tak to vidím jako přínosnou změnu !
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PREVIT:
    V 70+ se uz asi tezko neco nauci.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Nic jsi nepochopil, nic ses nenaucil. Mas read only.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PATISLAV: výborně, rád bych diskutoval jako slušný člověk a klidně se slušnými a klidnými...ale rád bych také dostával za slušnou řeč slušné reakce !!!! ( já tu urážet n e z a č a l ) , a to se, bohužel, u některých neděje, ( Pane Patislav, jim nevzkážete nějaký doporučení jak se mají chovat ?? ) ; prostě si potřebují flusnout a dělají to ! Dělá jim to dobře...jinak by to nedělali, to je prostá logika, naprosto prostá a jednoduchá logika.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Kazdopadne to sem nepatri!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: fair enough.

Ja bych to puvodne ani nevytahoval, ale v tomhle pripade mi prijde fer, aby i neznami kolemjdouci vedeli, s kym maji tu cest, a neztraceli zbytecne nervy :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    no, uzavřel bych to s tím, že na tomhle se neshodneme
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Pokud nekdo pusti na verejnost vlastni rozsudek s hromadou barevnych komentaru, beru to tak, ze akceptuje, ze muze byt pouzit i proti nemu. V tomhle pripade evidentne opravnene.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ADMIX: pochybuju že jí komukoliv dával za tím účelem, aby to tu kolovalo po diskuzích

Pamatuju si ho že s tím rozsudkem otravoval v právní poradě, takže podle mně to máte odtamtud.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Nejdriv se na tu informaci podivej, schvalne jestli ti tam nebude neco divne ... treba jeho barevne komentare :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    No nevim, JOSEFDRUHY je sice podle mně ukázkový případ nic nechápajícího dementa, ale moc se mi nelíbí, jak tu veřejně propíráte jeho zdravotní stav (byť se to snažíte dělat maximálně slušně), tzn. propíráte informaci, kterou na něj někdo vyslídil stylem, který si nezadá s metodama dementa Tlustce.
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: pokročilé v čem?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: I kdyz jsem dost skepticky, dam jeste jednu sanci.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: Jak nejsem normalne pro ban, tak ho dej, nic to neprinasi a v soucasne fazi to muze jen hloupe gradovat. Navic je pokracovani tehle diskuze vicemene nefer vzhledem k zdravotnimu stavu jedne strany.
    Hmmm, pri te prilezitosti mi napada - jeste je nyx porad misto pro pokrocile uzivatele?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tak doufam, ze uz to byl konec flame, jinak bych musel zacit jednat.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam