• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    CICO
    CICO --- ---
    PHONETIX_ROB: ...on tu svou trapně domýšlivou souvislost mezi děláním tzv. hudby a volebními úspěchy komunistů na tom Streamu zase zopakuje, pokud sis nevšiml...a já pro změnu opakuji, že jde o velmi ubohou PR člověka, který by měl ve vlastním zájmu zajít k psychiatrovi, toť vše...)

...a i když se to možná nezdá, tak mně po shlédnutí tohoto "intelektuálního výkonu" opravdu stačilo pár minut k tomu, abych došel k vlastnímu subjektivnímu názoru, nikoliv "vehementnímu tvrzení", že i v tomto ohledu lže

...zkrátka, jsi tu správně, ale debilního Landu sem prosím netahej!
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    CICO: Ano, máš pravdu... ;-)

Mnohem větší souvislost s tímto klubem má jeho předchozí příspěvek http://www.stream.cz/uservideo/776249-daniel-landa-slavik-2012-proslov kde tvrdí že: "20 let dělám hudbu a stejně se tady volej komunisti" není liž tak? ;-)

Mno, je mi dost divné, že pár minut po shlédnutí jeho rozhovoru tady tak vehementně tvrdíš, že lže o nakládačce od StB... To je opravdu zvláštní.... Skutečně....

Pokud nechceš být na "stejně" ubohé úrovni jako Landa, napiš jasné a ověřitelné důkazy o jeho lži anebo to sbal. ;-)

Tvrdíš-li, že lže, tak to dokaž. Buď lepší než on. ;-)

Nechci nic víc ani míň.

CICO
    CICO --- ---
    PHONETIX_ROB: ...nějaká souvislost s tímhle klubem, kromě toho, že ten evidentně nemocný pán se tam dvakrát otře zcela mimo kontext těch svých PR žvástů i o bolševiky a přidá nějakou svoji smyšlenku o nakládačce od StB v roce 1988?

PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    99. díl ONE MAN SHOW - Daniel Landa - Pořad: ONE MAN SHOW, Video na Stream.cz (ID: 776975)
    http://www.stream.cz/onemanshow/776975-99-dil-one-man-show-daniel-landa
    CICO
    CICO --- ---
    GLOSA: Zdivočelá země ukázala pravdivou minulost, ale „předržela se“ - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/hodnoceni-serialu-zdivocela-zeme-dqg-/televize.aspx?c=A121127_173610_televize_jaz

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SHEALA: on to neříká švankmajer, ale celá škola kritické teorie.. já na něj narážel při feministických teoriích, vlivu psychonalýzy na filmovou teorie apod.. ta doba je jím posedlá:-) A některé věci byli velmi podnětné.

tady hrubý nástin..
    Sigmund Freud - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud#Philosophy
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Sad but true...

Pepo, to je kravina - Babylon
    http://www.ibabylon.cz/pepo-to-je-kravina
    Stále totiž platí, že naši „demokratičtí chamtivci a zbabělci“ jsou lepší než komunisté, a to neporovnatelně – asi jako je rozdíl mezi lokální sítí podvodníků a celostátní vysoce proorganizovanou společností loupežných vrahů, kteří mají k ruce armádu, justici a policii
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    RUDOLF: ano, predevsim z psychologickeho. Nicmene, vzhledem k tomu, ze do Freudovskeho falu jde dosadit mmnoho pojmu ... predevsim moc... nedivim se ze si jej muze Svankmajer takto vykladat. Ja ovsem u Freuda nic o statu jako takovem nenalezam. Jedina snad v radikalni interpretaci podivneho "Totemu a tabu"... kde Freud dojde k zaveru ze primitivni tlupa snedla sveho otce, a tim zvitezila nad zdrojem moci, a to s tim snezenim neni ani symbol, ani metafora.
    CICO
    CICO --- ---
    FIN: závidět není hezké, přece...)) ale už mám program na sobotní odpoledne, udělám si na ty zmrdy v předvečer adventu čas...)
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nemám začít závidět? :-)))
    CICO
    CICO --- ---
    ...přátelé, i tak se žije u nás na severu

Vánoce zahájí v Ostravě komunista a děda Mráz. Budou lákat do Ruska - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/komunista-rozsviti-v-ostrave-vanocni-stromy-s-dedou-mrazem-pla-/ostrava-zpravy.aspx?c=A121127_1859941_ostrava-zpravy_jog

Ježíšek vyrostl a zestaral, narostly mu vousy a stává se z něho děda Mráz. Nechodí už nahý a otrhaný, je pěkně oblečený v beranici a v kožichu. Nazí a otrhaní nechodí již dnes ani naši pracující a jejich děti. Děda Mráz přijíždí k nám od východu a na cestu mu září také hvězdy - nejen jediná betlémská. Celá řada rudých hvězd na našich šachtách, hutích, továrnách a stavbách. Tyto rudé hvězdy hlásají radostně, že vaši tatínkové a maminky splnili na svých pracovištích úkoly čtvrtého roku první Gottwaldovy pětiletky...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HAROLD: co je? já tu sem skoro furt ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já si řikal, že to přijde brzo.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Vítáme Husáka. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OJIRIO: Komunismus bez obeti zavisti by nebyl plnohodnotnym komunismem...
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    Vis jak, tim ze delnasi taky nemaji mercedesy jako ty, tim tvoris komunismus - oni vidi ze ho mas a chcou ho taky - chcou komunismus a rovnost! :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAROLD: nech si ty svoje "-ismy"! :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: eeehhh ... pullman se mnou tvoří komunismus?

Jak ti chutnaly ty houby? Já je zkusil jenom dvakrát a pokaždý se mi chtělo blinkat.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak vono stačí sledovat tenhle klub a člověk se kolikrát cejtí, jak v hlubokym husákismu. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: A tys ho vytvarel jak?
    CICO
    CICO --- ---
    RUDOLF: RUDOLF: sorry, dal jsem ti minus, protože vůbec netuším, jak na něco takového slušně a věcně zareagovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam