• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: obávám se, že 1. to jistí :(
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Bylo to vyčerpávající. Přesto by se našlo dalších 10 variant. Možná 100. Zajímavý efekt je, tedy zajímavý fenomen jsou "přeběhlíci". To pak může být Parlament, potažmo vláda, vždy 101:99 buď levá anebo pravá a vždy se "stav národa", stav všeho dění bude korigovat přeběhlíky, a to jednou zprava doleva a podruhé naopak....a to třebas i 100 let to tak může s těmi přeběhlíky fungovat. To potom jaký má význam taková vláda či Parlament když ho lze "upravit" přeběhlíkem ????...navždy !
    BONGI
    BONGI --- ---
    No budeme to mit za sebou, ale to horsi nas ceka - parlamentni volby. Napadlo me, kdyz jsem ted koukal na tu volbu "proti nekomu", jak to budou mit nelevicovi volici v pristich parlamentnich volbach. V podstate mi vysly tri scenare, a zadny neni pekny:

1. ODS a TOP09 uz nasraly pravicove volice tak, ze od nich dostanou minimalni pocet hlasu, zbytek se rozdeli do malych stran. nektera z malych stran se muze dostat do parlamentu ale
    Vysledek : dominantni pozice levice v nasledujicim volebnim obdobi a hrozi i ustavni vetsina... :(

2. Viz 1. jen s tim rozdilem, ze spousta pravicovych - nelevicovych volicu nepujde volit..
    Vysledek : viz 1, jen ta ustavni vetsina levice hrozi o neco vic

3. Ze strachu z 1 a 2 nastane volba "mensiho zla", a se zatatymi zuby dostane ODS nebo topka opet sve potrebne hlasy, aby mohla byt aspon silnou opozici..
    Vysledek : presvedceni ODS a TOP09, ze si mohou dovolit v podstate cokoli, nebot diky "volbe mensiho zla"maji sve jiste. Opozicni status jim naprosto nebude vadit, nebot diky dilcim dohodam, zakulisnim cachrum a vymenam, si stejne prijdou na sve.. :(

Tak a ted me rychle uklidnete, ze jsem na neco zapomnel, ze je i jina realna varianta a ze mi nemusi byt na bliti!
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    Na Václavském náměstí se pokusil upálit muž, chtěl připomenout Palacha — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/211701-na-vaclavskem-namesti-se-pokusil-upalit-muz-chtel-pripomenout-palacha/
    BONGI
    BONGI --- ---
    HAROLD: Pokus o vtip? Ja nekde zminil ödbornou praci? Jen jsem vysvtlil J2, ze se jdna o odborny klub, coz v nyxovskem chapani (pokrocili uzivatele?) znamena, z je to monotematicky zamereny klub a ne verejny plkarna, ci chatovaci klub o vsm, co kazdeho napadne. Tohle upozornni prislo az potom, co jsem tu vsechny upozornil, z tema przidentskych voleb nma v tomto auditku, co delat, protoze na to uz je dost klubu. Navic to byla reakce na zbytecne kydy, ktre tu predvedl stejne jako v jinych klubech.
    No pokud se v tomto pripade ohanis se svobodnym nakladani s informacemi, tak ti nerozumim, nebo nerozumis ty. Paklize v tematicky zamerene diskuzi/seminari/rozhovoru zacnes plkat mimo tema, asi ti vetsina rekn, ze mas mluvit k veci nebo drzet hubu. A kdyz se v reakci na to zacnes ohanet svobodnym nakladanim s informacemi, asi budes k smichu.
    CICO
    CICO --- ---
    HAROLD: Bongi měl zřejmě na mysli, že "odborná práce" má nějaká pravidla a ta jsou v příkrém rozporu s dojmologií a dalšími druhy nezávazného, neověřeného a neověřitelného plkání, což je IMHO věcně naprosto správná a na tento konkrétní případ přiléhavá poznámka...D
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BONGI: Odborná práce se vylučuje se svobodným nakládáním s informacemi? To už jsem někde slyšel... kde to jenom.....?
    CICO
    CICO --- ---
    ...a zmrd se vzteká
    Náměstek hejtmana si stěžuje vnitru, že netají jeho minulost politruka - iDNES.cz
    http://vary.idnes.cz/namestek-hejtmana-sloup-si-stezuje-na-zverejneni-osobniho-spisu-ph3-/vary-zpravy.aspx?c=A130117_165905_vary-zpravy_slv
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Kdyby sis misto psani sahodlouhych moralizujicich cintu nejdriv zjistil, jak to tady chodi, udelal bys lip. Cely tento tvuj prispevek je zalozen na mylnych predpokladech a tudiz je k nicemu.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: majitel klubu ( který se zavázal majiteli NYXu, že bude ctít demokratické.... atd. )

Je mi lito, ale rezim na NYXu nema s demokracii implicitne nic spolecneho. Vse je na majiteli klubu a adminidtratorech NYXu.
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: můžeš mi říct, co je myšlence "názor vyžaduje i skutek, a proto je případná nečinnost skupiny taky předmětem debaty" příliš nejasného a mnohovýznamového? slovo "názor", "skutek", "nečinnost" anebo "předmět"?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    FIN: Sdělení mnohoobsahové, zamlžující.

Řeknu jiné jednoduché a srozumitelnější : chovejme se k sobě s úctou a slušně, tolerujme se a... a občas něco zkousněme. Názorů mnoho a né každý se zrovna líbí "mě". Pokud se míra vkusu překročí, máme tu institut omluvy. (( Neomlouvají se grázlové a darebáci. A ti v tomto mírumilovném klubu nejsou ))

O.K. ?
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Pokud si vsimnes prav, tak ja jsem spoluspravce s Previtem! Takze do toho kecat nejen mohu ale mohu te take klidne zabanovat.
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: no, možná je to odvážná myšlenka, nicméně když dojde na určitý postoj vůči něčemu a/nebo někomu, je případná poznámka o smutné neakceschopnosti probírané/cílové skupiny imho na místě a hovoří k tématu. každý postoj, jehož je člověk nositelem, totiž, alespoň někdy, vyžaduje i vůli a/nebo schopnost něco udělat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    Jistě, P R A V I D L A zde určuje majitel klubu ( který se zavázal majiteli NYXu, že bude ctít demokratické.... atd. ), jistě. On určuje téma, a v obrysech pravidla, a víceméně dbá na to, aby se od tématu neodbočovalo. A Vy mu do toho nemáte co kecat.(což jste už učinil)
    Když několik debatéru odbočilo, pan "šmejdil-podrejvač" BONGI neřekl nic. Když jsem já podal na řeči netýkající se přímo názvu Tématu ironickou poznámku, nikoliv zlou, tak si toho pan čmuchálek BONGi všimnul. ( a rejpal cosi o trollingu )
    Když jsem ho velmi slušně požádal o to, aby vysvětlil co míní tím trollingem, i jiným to vysvětlil, podal nám odkaz na WIKI. ( To umí každý blb ! ) Ani Miloš Zeman, když se ho redaktor zeptá na to "co je to zdravá ekonomika, podle něj" neodpovídá : pane Moravče, běžte si to přečíst na WIKI.

A neposledně : Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    Co Vy BONGI máte co kecat do toho jak se má chovat majitel audítka ?, tedy zda i On musí mít stejný názor jako Vy, tj. že tu svoboda není a nebude ?!!! myslím, že jste ho urazil. Cokdyž majitel chce, aby tu svoboda byla !!! Co Vy, pane diktátore BONGI, máte co kecat majiteli do toho jak on to tu bude řídit a co má dělat, kdy zasahovat ??, kdy ne. Je to odborný klub "proti komunismu" a jak všichni vidí, tak mnoho lidí se tu už bavilo i kousek vedle než je název klubu a majitel je nemazal...a nikdo je neosočoval "trollingem". Tak proč nařizujete majiteli, aby mazal podle vašeho diktátu někoho ?? právě toho, koho chete Vy ?
    Je logické, ( a duševně zdravé ), že lidi nejsou stroje a občas trochu odbočí od tématu. A majiteli, opakuji, to dosud nevadilo. I ten kníže, či Zeman, či Roitová mluví nejen o hospodářství, o politice, o mezinárodních vztazích, ale i o tom, že si zapomněl přezout na autě gumy, a Moravec ho za to nepucuje, nehrozí výhazovem či neplive cosi o trollingu.
    - - Tím jsem skončil s obranou a už si rejpálků nebudu všímat. Téma je "proti komunismu mírovými prostředky".
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29 a o minulosti me ucit nemusis, jsem na svete dele nez ty.
    Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    FIN: Musím bohužel přiznat, že zatím Tvá verze vypadá reálněji...

JOSEFDRUHY: Stačilo by jen vyhodit zkorumpované politiky na dvorek věznice v Pankráci... Samozřejmě po předchozím spravedlivém soudu. Pak by přišla amnestie a mohlo by to takhle pokračovat pořád dokola. ;-)

HWLLFFRDD: Na základě Tvých pravdivých a jasných argumentů musím udělat "menší"úpravu:
    Politici jednou donutí tento národ udělat další defenestraci.

CICO: Souhlasím a také dál neřeším...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Zdalipak bys dokázal vysvětlit "trolling" ?? .. v demokracii ( Za odměnu bych ti já podal definici trollingu za komunismu, tam jsem žil dost dlouho...takže vím, co to je boj s komunismem a jeho "trollingem". ).

Ber to vážně, tu otázku : vysvělii trolling co je v demokratické společnosti se svobodou slova.
    Díky. Díky za všechny co to zajímá.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY:
    1. Zminil jsem cele to tema! Ostatni pochopili, ty jsi musel mit pripominky, tak ti to Cico naprosto spravne vysvetlil vic podrobne.
    2. prestan prosim trolovat, jinak ac jsem nepritel banu, tak ho dostanes!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB ; FIN ; BONGI ; LONESTAR ; pánové, co jsem Vás tu označil : Sice jsem si trošku rejpnul v minulých príspěvcích, ale jinak mi nevadí, že do "antikomunistického" fóra si říkáte občas i něco jiného. Je to vaše věc, vím, že to prostě nejde jen mluvit k "nařízenému" tématu. Ale když si plivnul zlou slinu pan CICO proti mě, že já nemluvím k tématu ( a ostatní prýýýý ano ), tak jsem mu to vysvětlil na svou branu.
    Doufám, že jste pochopili. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam