• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Ja je sice cetl az skoro do konce, ale mel jsem vzdy velmi neprijemny pocit totalne promarneneho casu..
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BONGI: Za sebe mohu říct, že jsem jediný jeho příspěvek nezvládl dočíst dále než k cca sedmému-osmému slovu...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Me uz nemuze ani do posty...
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: napsal mi do posty
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF:
    BONGI:
    Ma RO, takze ani kdybyste chteli! :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    RUDOLF: Zarekl jsem se, ze ne, ale proste mi uz selhaly nervy a nevydrzel jsem.
    BONGI
    BONGI --- ---
    RUDOLF: Ta nejlepsi odpoved! :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BONGI: ne, ja se divím, že se s ním vůbec bavíte.
    FIN
    FIN --- ---
    ADMIX: to bude jistě nějaká pomýlenost, protože, jak zde nemálo humorně zaznělo, komunisté jsou spíš pomýlení než rudé svině. a omyly se přece dají vysvětlit, ne? (rovněž před chvilkou.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Trocha nostalgie na zlate casy.

BONGI
    BONGI --- ---
    GREATDRAKE: Otazka byla spis recnicka, mne je prece take jedno, jak to vidis ty osobne a zda tobe se zda odpoved nasnade jako logicka. Me zajima odpoved tech, kteri se kriticky vyjadrili. A mimochodem - ty odpovedi, ktere se zdaji byt logicke a nejjednodussi, vubec nemuseji odpovidat skutecnosti. To zase naucila praxe me.
    Jedna z odpovedi, ktera by mohla napriklad zanit je, ze negativismus vyjadreny LeaII se dotycnym zdal zavaznejsi a nebezpecnejsi, takze se proti nemu potrebovali vymezit. Ne z hlediska zajimavosti, ale protoze prispevky JII se jim zdaly byt prijatelnejsi. Ale to je jen jedna z moznych variant.
    Takze, proc se dohadovat mezi sebou a proc mluvit za jine, nechcme to na nich, nebo to nechme byt.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BONGI: Ale mně je jedno jestli jsem odhadl jejich motivaci správně či ne... jen nevidím důvod proč hledat (a ptát se po) vysvětlení někde, kde jednoduché je zcela na snadě a vůbec není nelogické. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    GREATDRAKE: Odpovim stejne - proc bych mel mit ten pocit? Proste me prijde zajimave ( podivne), ze oba reagovali kriticky na Leu1 a ne na JosefaII, ktery si to podle me zaslouzil vic a zajimalo me proc. Nijak jsem neproklamoval, ze museji reagovat. Dobra, tvuj nazor a odpoved muze byt jednim z duvodu. Ale me zajimal jejich duvod, jsi si jisty, ze za ne odpovidas spravne?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BONGI: proč? každý řeší to, co ho pálí - nebo máš pocit, že všichni se musí snažit o nějaké univerzální hodnocení zajímavosti? :) Ley1 je na rozdíl od toho blábolivého kreténa zajímavá, no tak na ní reagují - na tom není nic podívného.
    BONGI
    BONGI --- ---
    RUDOLF: No zvlastni mi pripada, ze jste reagovali na pet pruspevku Ley1 a plakatovani a argumentaci JosefaII jste jaksi nechali bez povsimnuti. Duvod? pripadala vam jeho argumentace a prispevky vice koser?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LEA1: to nebyl rozbor osobnosti, ale způsobu jakým argumentuješ. Proto pět příspěvků stačí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF:
    GREATDRAKE:

tj. nikde jsem nemluvil o trestním řádu, ale o tom jak se kulturně dar chápe..
    tj. nefunguje darová smyčka typická pro západ. Dar=závazek dar opětovat.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GREATDRAKE: tak nějak u nás není slušné dar přijmout, právě protože zavazuje..
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    RUDOLF: no tak nějak to funguje i u nás už od dob říma - není trestné přijímat dary, ale trestné je zohlednit dar při rozhodování :)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BONGI: Souhlasím s Haroldovým Zemanem, že komunismus jako ideologie je hloupost. A z toho mi vychází, že komunista bude nejčastěji člověk pomýlený. (Tedy nikoli nutně "rudá svině" nebo zločinec.) Omyly se dají vysvětlit. Proto si dovolím odpovědět, že dialog smysl má. Za předpokladu, že bude dialektický a slušně vedený. Rétoricko-propagandistická klání našich polistopadových politiků i radikální antikomunismus ovšem fungují přesně naopak.

LEA1: Může se to zdát paradoxní, ale racionální postoje se obvykle neopírají o (jakkoli racionální) nenávist. Mimochodem, při tvém postoji k politické výchově dětí by tě nemuselo překvapovat, že komunisté nevymírají.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    HAROLD: Nejsi ty génius? Rozbor osobnosti na základě mých 5 příspěvků? To by ti mohl závidět leckterý psycholog tuhle schopnost. Vážně jsi pobavil :DDD
    Krom toho mám pocit, že na ty monology jsi tu mistr ty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam