ARCAK: hm. konečně. a že to zas muselo trvat den, dva, tři a jakej cirkus kolem toho musel bejt... výborně. v tom případně můžeš klidně usínat s vědomím, že "do náhrobků obětí" byl sarkasmus, který mi přišel na mysl při radostném "tesat", které mi přišlo náramně srandistické hned při prvním pohledu na citát o tom, jak bez reformních soudruhů by si vlastně ta charta ani neupšoukla... až tak prosté to bylo.
že harold bude zas dělat to, co dělá vždy, to jsem čekal. že ty z toho vyrobíš dramatický boj, to už jsem nečekal, protože jsem si myslel, že od posledka (posledkem myšleno naše zakřísnutí pár dní z5) už tě ona nálada přešla. a jelikož, což je očividné, protože to vidím, tě doposud nepřešla, a jelikož tedy patrně nadále budeš pokračovat ve svém svatém zápalu a boji proti hrubé dezintepretaci historie, jíž se já, revizionista (= tvé vlastní slovo) dopouštím a jelikož mi u toho nadále budeš vysvětlovat, jaký všechno cosi ještě dále jsem, tak je mi tvůj svatý boj úplně u prdele (protože nejlepší na něm je, že nám nyní nevládnou žádné rudé svině, a tudíž mu skutečně nemusím věnovat pozornost a nic mě k tomu nenutí),
což přesně je důvodem, proč jsem reagoval na harolda, a ne na tebe, což - to nedělání a nmereagování - budu provozovat i dál. a tak jen popřeji šťastný svatý boj a hodně úspěchů na nárdoní scéně...