• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: já jo, on totiž vůbec neni družnej
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: lepší poddruh než soudruh
    a vůbec, když už nastal ten poddružný pátek, oslavíme jej hezkou písničkou

Subhumans-Work-Rest-Play-Die - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=eLs4w7dTvM8
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nejvetsi prdel je, ze je tu od lepika linknuty slovnik moderni nemciny duden a tak si muzete porovnat jaky vyznam ma slovo Volk a jaky Mensch/Menschen sami, a jaksi se kouknout, ze si nic nevymyslim. Hold nekomu PanBuh nadelil a nekomu konzum23, ktery dava otazky, ze ktery neni nic patrno (ja si to prelozil, ale netusim v jaky souvislosti to ten vychlastanec vubec sem dava).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: je fakt že já třeba umím rozeznat spitfira od hurricana a už se mi stalo že víc než kdy jindy se mi to zrovna ten den hodilo. Ale to byly mimořádné okolnosti, jinak je ta schopnost celkem k prdu.

O jaké mimořádné okolnosti se tedy jedná tentokrát?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CICO: slovniky lzou? Nebo si jen nectec cely preklad a vysvetleni toho slova?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: to je dneska potřeba?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: kdo si co plete, vy malej hnupe. Prijdes trolovat a sam si delas zavery, ty ceska spino.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: to ti nepomuze, odpadku.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Duden | Volk | Rechtschreibung, Bedeutung, Definition, Synonyme, Herkunft
    http://www.duden.de/rechtschreibung/Volk

CICO
    CICO --- ---
    ...no nic, slovníky lžou, Němci odnepaměti hovoří o "lidu" a přitom mluví jenom a pouze o "sobě" a já to tu zase jednou opouštím, páč debata dle očekávání ztratila jakoukoliv věcnost a chystáme se bavit, ze které části hlavního města sem míří větší trollové...DD ach jo...D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: ty se nemas co ptat, ale tamhle sedet a soupat nohama, drza chaso.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: neni zvlastni, ze pokazde kdyz se zacne resit cokoliv z okoli nacismu, tak jsi u toho ty, neoblibenej magor z P-7 a trolujes?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a heslo bude odpriste - jedni lidicky, jedna risicka a jeden ridic
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    "se odvozuje od významu tohoto slova v projevech A.H....D "

to nikde netvrdim, jen znam vyznam toho slova v nemecke reci. Takze ty mi tu budes jeste lhat ? To je velmi ubohe... ale nic to nezmeni na faktu proste to, ze to slovo ma v nemcine nejaky vyznam a ze tu vetu o kterou ti jde prekladame jako s narodem pro narod a ze komunisti pouzivaji slovo lidem v te souvislosti, ze by se to do nemciny prekladalo jako menschen. Mavat tu slovnikem za petikorunu, kde jsou zakladni vyznamy a navic omezene, protoze proste cestina vic vyrazu nema neznamena, ze nemcina nema sva pravidla.
    CICO
    CICO --- ---
    LOPIK: jn, to je hrozné, když v těchhle echt německých kárách jezdí dvě třetiny cizí, tedy české republiky a když si pod mými okny před chvíli jednoho takového prasáta zaparkoval i předseda moravskoslezské KSČM, soudruh Babka...DD
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V každým případě aspoň ten Volkswagen by už teda mohli přejmenovat..
    CICO
    CICO --- ---
    VIRIK: tak jo, a třetí, největší blbec, přesvědčuje zbytek světa o tom, že význam slova, označujícího lid, se odvozuje od významu tohoto slova v projevech A.H....D

...je pátek, Cico je muž a někteří lidé musí mít poslední slovo i kdyby páté přes deváté...svět naštěstí není relativní...DD
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Leute menschen volk, vse jedno.

A druhej blbec prijde a zacne zvanic o necem, co cestina zna jako panska rasa a jeste si to plete
    Patecek. Nebo ctvrtecek? Vzdyt je to jedno. .
    CICO
    CICO --- ---
    VIRIK: znova a naposled, "das Volk" znamená "lid" bez ohledu na Hitlera, nácky, komunisty, Virika nebo Cica, prostě lid... a že to čeští bolševici o x desítek let zformulují významově zcela identicky je pouze kouzlem nechtěného a jasným signálem naprosté invenční vyčerpanosti téhle partaje...ale koho by tohle mělo překvapovat, že?...D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jisteze, ja si to jen myslim - uplne se ted koukam na NOVY preklad hitlerova projevu kde rika - nemecti lidickove, no to ma uplne jinej nadech teda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam