• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    North korea instagrammed - link na profil je v článku

KLDR povolila cizincům připojení k internetu. Podívejte se na první snímky na Instagramu | zpravy.ihned.cz - Svět
    http://zpravy.ihned.cz/...podivejte-se-na-prvni-snimky-na-instagramu#fotogalerie-gf505565-15-2219490
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a jeden o československo-ruským přátelství!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: Diky moc. Skvely dokument.
    BONGI
    BONGI --- ---
    No ja myslim, ze ani byvali komuniste nepouzivali slovo lid bez privlastku - vzdy to byl : "pracujici lid, delny lid, prosty lid, utlacovany lid. Kupodivu nikdy nepouzivali slovo lid ve spojeni s tridnim nepritelem : vykoristujici trida, burzoasie, maloburzoasie, zaprodanci, prisluhovaci atd. Ve spojeni s temito skupinami nikdy slovo lid nezaznelo, takze pod slovem : lid, lide - komunisti tyhle skupiny/jedince urcite nezahrnovali (na rozdil od pravidel jazyka ceskeho) :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Maturita v listopadu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XAjt8oVeMiY
    FIN
    FIN --- ---
    RUDOLF: pouze pro ty, co ji neumějí, dear grammar freedom-fighter :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    VIRIK: Ja to prave neresim z pohledu nemciny, ale ze maloktera definice "lidu" (bez ohledu na jazyk, a take bohumzel, zpravidla bez ohledu na ideologii) zahrnuje vsechny.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FIN: grammar nazies
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: narozdíl od bolševických ale jsou pravidla němčiny vysoce funkční a smysluplná :-)
    CICO
    CICO --- ---
    VIRIK: ...ano, stejně jako bolševici
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nemcina ma sva pravidla porad, i kdyby ses na hlavu stavel.
    NJAL
    NJAL --- ---
    VIRIK: Komunisti mozna maji na mysli i cernochy na vaclavaku, ale zase tim nemysli tridni nepratele, takze jak vidno, kazda definice lidu nekoho vylucuje :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dobre nablito tady...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: bylo tam na tebe moc slozity povidani?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KONZUM23: jo, protoze pred deseti minutama jsi se koukal do infa mne... dozvedel jsi se aspon neco?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    a furt se s někym hádá
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: já jo, on totiž vůbec neni družnej
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: lepší poddruh než soudruh
    a vůbec, když už nastal ten poddružný pátek, oslavíme jej hezkou písničkou

Subhumans-Work-Rest-Play-Die - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=eLs4w7dTvM8
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nejvetsi prdel je, ze je tu od lepika linknuty slovnik moderni nemciny duden a tak si muzete porovnat jaky vyznam ma slovo Volk a jaky Mensch/Menschen sami, a jaksi se kouknout, ze si nic nevymyslim. Hold nekomu PanBuh nadelil a nekomu konzum23, ktery dava otazky, ze ktery neni nic patrno (ja si to prelozil, ale netusim v jaky souvislosti to ten vychlastanec vubec sem dava).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: je fakt že já třeba umím rozeznat spitfira od hurricana a už se mi stalo že víc než kdy jindy se mi to zrovna ten den hodilo. Ale to byly mimořádné okolnosti, jinak je ta schopnost celkem k prdu.

O jaké mimořádné okolnosti se tedy jedná tentokrát?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam