PREVIT: Takže víceméně toleruješ vraždění čínských prodemokratických demonstrantů a opozice protože sám víš, že slovní odsouzení a deklarace téměř vůbec ale vůbec nepomáhají. Zatímco v Rusku demonstranty tanky nepřejíždějí, ale i to je třeba důrazně potrestat. ;-)
Na rozdíl od Tebe jsem přibližně 11 let žil v USA a pochopil jsem tu zrůdnou logiku. V USA mě doslova dostalo na kolena to, kolik výrobků je tam vyrobených v Číně. Dokonce i "americké" suvenýry jsou tam vyrobené - představ si Číňany jaký mají pocit, když si tam koupí těžítko s nápisem USA a vespod je napsáno Made in China. ;-) Když jsem se ptal jednoho manažera proč s krutými rudými vrahy spolupracují, řekl mě na to, víš Roberte my uděláme byznys s kýmkoliv a třeba i s ďáblem, hlavně když to hodí nějaký ten dolar. ;-) A když jsem se ho zeptal, proč tedy také nespolupracujete s komoušema v KLDR a na Kubě tak jen naprázdno polkl a mlčel... ;-)
Víš proč USA neudělají žádné sankce proti Číně - protože by je to ekonomicky srazilo úplně na kolena. Oni Číně dluží spoustu peněz. Čína je velká a ekonomicky silnější než USA - takže je jasné kdo by koho převálcoval. ;-)