• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    BONGI
    BONGI --- ---
    NJAL: No, ja osobne si myslim, ze ti komuniste, kteri jsou ted ve vedeni KSCM, by v padesatych a sedesatych letech bud stali pod sibenici, nebo kopali v Jachymove jako typicti oportuniste a prisluhovaci burzoasie. Dokonce i pri vitezstvi jejich tvrdeho jadra ted bych nevidel jejich budoucnost ve strane ruzove.
    Jejich retorika a projevy jsou nutne poplatne strukture clenske zakladny a tomu, co od nich tato cast ceka. Cimzto je ovsem neomlouvam ani to, co prezentuji.
    NJAL
    NJAL --- ---
    DOCKINEZ: Jo, a strcej tam Gottwalda. Aspon maji bod za uprimnost, za potvrzeni, ze se s bolsevickou minulosti nijak nerozesli a ze dnesni komuniste jsou porad stejni bolsevici jako pred 70 lety. .
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kvalitka!

Zanechme předsudků vůči komunistům | Víte co dnešní komunisté chtějí?
    http://zanechme-predsudku-vuci-komunistum.info/
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    panove, nemate tip na nejakou povedenou diskusi s komunisty, napr. v archivu radia nebo na youtube?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KONZUM23: nacionální komunisté
    zřejmě slušnej oddíl
    SHM8
    SHM8 --- ---
    KEMAL: žel bohu, s její smrtí tento archetyp nezmizí a budeme se s ním potkávat dál a dál..
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    soudružka Polednová pro mne znamenala ztělesnění splachovací blbé a sobecké zlatokopky
    vpodstatě taková bohyně, archetyp celého jednoho typu paniček z korporátu

v tomto ohledu zůstává soudružka Polednová nesmrtelná
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zajímavý způsob terapie...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    aspon bude komu chodit chcat na hrob...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zemřela Ludmila Brožová-Polednová, prokurátorka z procesu s Miladou Horákovou  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...a-ludmila-brozova-polednova-prokuratorka-z-procesu-s-miladou-horakovou.html
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: no ty vole... to se jinak ani říct nedá.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HAROLD: Ziiiv, jen to trochu zmirnil. Ze nebyl v Osvetimi, ale jenom v Osvetimicku. Misto v gulagu v gulazicku.... Opravdove odhaleni by bylo, kdyby se ukazalo, ze ho uz nudil hedonisticky zivot v lazenskem stredisku Kimovy Vary a tak po precteni nekolika rodokapsu vydal naprosto nepravdivy pribeh....
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    To bylo řevu, když jsem to řikal. :D

Severokorejský disident si v Útěku z Tábora 14 vymýšlel  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ni/svet/359079-severokorejsky-disident-si-v-uteku-z-tabora-14-vymyslel.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mladá historička popsala zvrácenou akci StB. I bez ÚSTRu - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wV8dT/mlada-historicka-popsala-zvracenou-akci-stb-i-bez-ustru
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: naprosto. některé postřehy přímo tesat:
    Když takhle zvesela používáš vulgarismy, nebojím se jich ani já – je mi to milejší, než lidi, kteří v životě nevypustí sprosté slovo, a přitom je jejich chování křivý a vulgární.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Pani mi mluvi z duse.
    Přizdisráčství jako hlavní obor - Babylon
    http://www.ibabylon.cz/prizdisracstvi-jako-hlavni-obor
    Jako bychom se u nás ocitli v časové smyčce. Navracejí se nejen podobné typy personálně, navrací se způsob politiky a vedení na všech úrovních, jaký známe z komunismu: není důležitá odbornost a čistý mravní štít, ale jen a jen loajalita průměrných. Nevybírají se schopní, vybírají se neschopní, kteří jsou loajální. Za populistický příslib toho, že se budou mít líp, se lidé s lehkým srdcem zbaví sebeúcty, respektu k sobě samému, zbaví se okamžitě svobody.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    A do nového roku - slova klasika:
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    CICO: Co mě na tom zaráží (a vpravdě jenom opakuju, co už tu bylo napsaný) je, jak Uhl dokáže myšlenku hodnou průměrnýho středoškoláka (např. silnější emotivní význam kulatých výročí) rozpliznout na 5 minut žvástů.
    A taky je krásná jeho řeč těla (hlavně na začátku pražský debaty) kde vystřídá několik učebnicovejch pozic... Nebýt okolností, bylo by to k popukání.
    CICO
    CICO --- ---
    BONGI: ad Uhl...soudruh si sice pořídil stylové brýle a po dlouhých měsících i ta bradka dosáhla požadovaného tvaru, ale pod tímto beztak velmi konvenčním zevnějškem se skrývá normální tragéd...usilovat o PhD. na UK v oboru sociologie a mít takové mezery je nejen určitým vysvědčením pro příslušné katedry naší nejstarší univerzity (což se tak nějak ví, že jo...D), ale především pro něj samotného...přitom by stačilo, kdyby se soudruh někde v kostele cestou na fakultu zeptal, co je to pokora, o níž nejspíše dosud neslyšel...jinak si totiž mj. nedokážu vysvětlit, že takové nedovzdělané hovado má tu drzost sednout si mezi poměrně velmi orientované a dobře se vyjadřující lidi (Spurný - výborný novinář, dá se to očekávat, Portmann - původem Švýcar, přesto věcný a hovořící daleko lepší češtinou než Uhl), aby si pak v diskusi bral slovo na dlouhé minuty a jenom žvanil, žvanil a žvanil
    BONGI
    BONGI --- ---
    CICO: M.Uhl, je ucenlivy pitomec. Takhle blbe se vyjadrovat jsem uz dlouho nikoho neslysel. Zvlast v pasazi, kdy drmolil o planu, koncepci, realizaci mi pripominal kandidata na pozici junior managera v prijimacim pohovoru v korporatu. Zvani naucene fraze, aniz tusi, co znamenaji. Proste jen hodne a rychle mluvit a pokud mozno drmolit nicnerikajici fraze. Ale asi to je jeho ukol. Koneckoncu na nic jineho nema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam