HAROLD: to není totéž. tos právě mluvil o předmětu (lid/i) a prostěs pronesl tvrzení, aniž bys ověřoval, zda na to lid/i skutečně tu chuť mají. já se ptal (a už dostal odpověď) na to, k čemu to rozlišování (lid x lidi, viz níže vláda lidu, ne lidí) slouží. a nyní je to již známo: je to slovní/jazykový albibismus.
MAIMONIDES: já nevím, při vší úctě, co to zas meleš za píčoviny, ale mám takový dojem - a nijak se za takto formulovaný postřeh nestydím - že zas meleš pěkný píčoviny. a popravdě, jelikož se to už u tebe stalo zvykem, vlastně jsi dost únavný...
já se za volbu a propagaci modře potetovaného hudebníka nestyděl, a proto jsem se ani neschovával za žádný pojem, tudíž myslíš-li to takto, jako obvykle se tvůj "postřeh" míjí zcela smyslem, neboť pravdivostí.
a za druhé, je lepší, rozhodně stokrát lepší, ty šašku už, že to tak musím říci, propagovat a snažit se zvolit byť výstředně vypadajícího potetovaného profesora, než mít rádobychytré kecy na nyxu a pak se ještě rádobyvěcně šklebit.
když tenkrát ten prvok Zeman kandidoval poprvé, propagoval jsem France a sbíral podpisy a spolu s jinými jsme alespoň dokázali, že občané dokáží dotáhnout kandidáta alespoň do volebního pole - navzdory kecům takových chytráků, jako jsi ty. dnes, kdy za chvíli budeme rozhodovat, zda nebudeme mít toho prvoka podruhé, jiní dva lidé, kterých si docela vážím, už rok nebo déle podporují a pracují pro jiného kandidáta - a cos za celou dobu udělal ty? odhadnu si to: nic. alkorát mlít na nyxu o "modrých potetovaných idiotech dovedeš."
takže dovol, abych ti něco řekl: idiot jsi ty. a budeš jako idiot vypadat nadále, dokud namísto takových rádobychytrých keců radši někdy alespoň něco neuděláš nebo udělat nezkusíš. a protože už je mi z té tvé připitomělé rádobychytrosti fakt zle, tradá zas do ignoru. naneviděnou, minimálně po nějakou dobu.