KAMCATKA: tak samozrejme - emacswiki je muj obdenni chleba a jak jsem psal, ten jakejsi folding jsem tam nasel a asi mi to nakonec bude vyhovovat. kdysi jsem uz neco zkousel, ale nebavilo me definovat ty foldy explicitne a na nic, co by to delalo podle kontextu samo jsem nenarazil, az ted (cimz netvrdim, ze tam neco takovyho nekde jeste neni)
KKL2401: tak jsem zkousel to utf a vypada to ze to slape bez problemu (pouzivam cz-prog-2 klavesnici z emacsu, ne z OS, mozna to na to ma vliv, co ja vim..)
ANT_39: bookmarky pouzivam vyjimecne, registry dost casto kdyz skacu po X bufferech, ale to stylem C-x / <ret> C-x j <ret> - proste kdyz chci na chvili utyct nekam za roh a pak se vratit zpet, imho idealni :)
SCHEEZE: tohle sam o sobe umi hen ten ony.. speedbar, ale imho je seznam fci dost naprd, to by chtelo taky nejak vypilovat - idealne seznam z celyho projektu, nebo tak neco, tohle je jen z aktualniho souboru, nebo ze souboru, ktery si "rozkliknes" (fuj, to je hnusny slovo :-/). nejvetsi problem je v tom, ze uplne presne nevim co chci, no.. pak by se to uz dalo nejak nalispovat :)
KKL: pouzivej cz-prog, docela prima. jedina "nevyhoda" je, ze cisla musis psat na numpadu
tak, doufam, ze jsem na nikoho nezapomnel ;)