• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: nevím, ale nepamatuju si že by někdo přišel, a zeptal se "dobrý den pane rsz, nevadí vám že zajebeme celý centrum zákazama zastavení, náklaďákama a dalšíma sračkama" .. a taky si nepamatuju že bych odpověděl "ne, v pohodě, klidně si celý centrum zaberte, vždyť já tady kurva akorát bydlím"
    TABBY
    TABBY --- ---
    Víte někdo, co za veledílo se to v Liberci točí, že je kvůli tomu obsazené parkoviště na Sokolaku ("basecamp"), u divadla a pošty?
    RSZ
    RSZ --- ---
    hlášení o stavu vodních ploch: mácháč v pohodě, celou sobotu jsem strávil ve vodě, průhledný to je stejně jako každej rybník v českým ráji, nesmrdí, žádnej zelenej pruh z řas na čáře přílivu zatím není
    jediná fotka zde:)

MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ERVIN: Lesak je oblibene misto s prirozenou vysokou navstevnosti . Behem par tydnu se zacne opravovat vana, dalsi snad bude v rychlem sledu nasledovat. Coz jesuper. Horsi je, ze mam pocit ze si ted Zmena vsimla, ze jediny co za 3 roky dokazali je vysadit par narcisu udelat dvoje schody do prehrady, tak ted dela hura akci a nektere zasadni veci nema uplne promyslene, jako treba jestli je za soucasneho stavu (sucho) mozne vubec vanu napustit.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Já se jenom ptám. Z čiré zvědavosti.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: jde asi o dohodu povodí vs. město, v jablonci jsou alespon mola apod.. a taky to patří povodí
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ERVIN: město plánovalo dohodnout se s povodím a provést společnou rekonstrukci, bohužel hlavně cesty, což nemůže provést samo, protože je pod ní nějakej náhon, který má snad nějaké nouzové využití. Dohoda ještě neproběhla, celé se to posunulo.
    osobně bych uvítal více prostoru pro lidi, kdyby tam dali pár plovoucích mol, tak by to snad nemuselo povodí vadit. Mírná rekultivace levého břehu by byla taky příjemná.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: a proč bych na lesak neměl chodit? Jako dítě jsem tam byl furt, a teď bych byl asi zas, mám to tam 15min na kole..
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ERVIN: A bufet má, pokud vím, v nájmu Hozel Liberec... Škoda toho místa, takový potenciál má...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Opravte mě, ale Bufet u přehrady je v soukromém vlastnictví (Ing. Jaromír Johann podle katastru) a městu patří jen plážicka v besprostřední blízkosti Bufetu. Jinak to je všechno povodí Labe. Jak znám vodáky taky ty se do nějakých masivních úprav pro rekreační účely asi dvakrát nepohrnou.

A upřímně by mě zajímalo, kdo z vás by na ten lesák chodil, v případě rekonstrukce. Opravit to za 4,5 milionu je zase výplod Korytářovi choré mysli důkaz toho, že je úplně mimo realitu.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Příběh paneláku v Libereckém kraji | Panelaci.cz
    http://www.panelaci.cz/vystava/pribeh-panelaku-v-libereckem-kraji
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: souhlasím, viditelnost palce u nohou převyšuje hloubku pasu, což je na náš rybník velmi dobré. Bufet zatím překvapivě jakžtakž ustává výdej piv a fronty jsou tudíž snesitelnější.

Všeobecně to je však ostuda, město na to sere, politický body se líp honěj na lesáku, asi
    RSZ
    RSZ --- ---
    což mi připomíná hlášení o stavu vodních ploch: lbc přehrada, pokud se nekoupete na pláži (cikáňatama zvířenej bordel) tak zatím výborná, voda čistá, nesmradlavá
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: Nedával ti Koleník číslo na dceru? Kdyžtak napiš
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: díky moc, to by bylo super, nedostal jsem reakci od JAPprojekt (kteří vypadají na první pohled docela sympaticky), unirelaxu/novotnému jsem se nedovolal, dostal jsem typ na ing. Křeneka, ale ten nemá na netu nikde kontakt...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACHERON: Dostupnost profesistů je v poslední době strašná bída. Legislativa vyžaduje projekt na kdejakej prd a levný hypotéky způsobily, že v projekci opravdu nikdo neví, kam dřív skočit. Zejtra v práci zkusim mrknout na nějaký další dopraváky.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ACHERON: zkoušel jsi unirelax? Ing. Radovan Novotný? +420602433611
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: AQUALOCO: tak oba že to v blízké době nezvládnou, tak jsem zkusil pomocí strejdy googla asi pět dalších dopravních inženýrů z liberce a buď nemám atraktivní problém nebo nevim :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: LoL co čekáš od korálková ...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Já s těmi stránkami také problém nemám.o) Ale já se osobně považuji za člověka, který umí hledat všude.o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam