• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    jen k ty cerny barve - henne, resila sem to samy..zkousela sem henne color cernou, lush cernou a nic..chytlo to minimalne..uz sem to tam mela 3x a nic..tak me to presatalo bavit a vcera sem na to hodila zase lorealku..

    jinak sem pridala kafe a nic..samozrejeme nevim jak pusobi vsechny znacky henny, ale tyhle dve nanic..taky sem to chtela nevzdat, ale bohuzel ty odrosty mi vadily...
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Mě teda alergoložka hennu s pikramátem po testech silně nedoporučovala, zatímco čistá je v pohodě, naopak hojí nerudnou kůži ;-). Ale přecitlivělost je individuální, že.

    Mimochodem kyselina pikrová je karcinogenní, ale její sůl by být nemusela, nevím :-.
    ELLINOR
    ELLINOR --- ---
    CAMELLA: uz to tady psala TAMARIX: nic jedovatyho to neni, nechapu, ze s tim furt strasite
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    IKA: díky :o))
    IKA
    IKA --- ---
    CERNY_KOCOUR: mozes to tam pridat:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CAMELLA: to je jen v té jasně červené, nebo ne?

    Jinak já mám vlasy úplně blond a byrvím se hennou na tmavě hnědo. Chytá to docela dobře, ale příště stejně vyzkouším ten čaj :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CERNY_KOCOUR: a co se týče toho vína atd, to tam všechno je - stačí kliknout na "Zkušenosti WHY2BE"
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CERNY_KOCOUR: mě vadí, že v Henne color jsou ty chem.látky (sodium picramate např). I když je jich tam možná málo, tak mi to prostě vadí, protože na obale maj tradiční kecy o tom, jak barevny odstiny jsou docileny jen bylinkama blablabla.
    AETHER
    AETHER --- ---
    CERNY_KOCOUR: barvila jsem i s nescafe a v pohode;)
    BELLANA
    BELLANA --- ---
    CERNY_KOCOUR: Tak to raději toho turka ...
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    BELLANA: to nevím, já vždycky uvařím megasilnýo turka a toho pak cedím. Nevěřím, že v instantním kafi jsou stejně funkční látky jako v namletých zrnech.
    BELLANA
    BELLANA --- ---
    CERNY_KOCOUR: Kafe může být instantní?
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    Henne color obecně vnímám jako kvalitní záležitost. Jenom se mi neosvědčilo míchat si kašičku podle jejich návodu.
    Pro hodně tmavé vlasy bych to určitě rozdělávala v silném černém čaji nebo v kafi, bude to i líp vonět. A určitě bych dala citron anebo bílé víno.
    BELLANA
    BELLANA --- ---
    WITCHIE: Barvila jsem před týdnem ... dobrá, plácnu se přes kapsu, zkusím to ... díky za odpodvědi.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    BELLANA: logona obecne je pomerne kvalitni. henne color (hotova barvici pasta) jsem mela jednou, a - kdyz odhlednu od faktu, ze jsem si vybrala spatny odstin - vysledek byl dobry - barveni vyrazne a drzelo jak blazen, v podstate se to nevymyvalo (cerna se ale vymyva rychleji, tohle byla oriskova). Ja bych to aspon jednou (chapu to dobre zes barvila ted nedavno?) jeste zkusila tou logonou - jen s jednou krabkou. Kdyz neuvidis zadny rozdil, tak bych tedy zkusila jinou znacku (jak jsem psala, vysledna barva u henny je dost individualni a odviji se od typu vlasu, tudiz je mozne ze Ti muze sednout trochu jine slozeni lepe) - ale asi ne jen tak nejakou z drogerky, tam nemas moc zarucenou prirodnost, pokud to neni bio
    BELLANA
    BELLANA --- ---
    CERNY_KOCOUR: Fakt? Tak to ještě nemám vzdávat? Díky za dodání naděje. Nechávám si dorůstat vlasy, nechci je moc zatěžovat chemií, ale potřebuju je ztmavit, jsem zvyklá být na černo :-)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    obecně, henna se vrství. takže to co po první aplikaci není žádná sláva tak se bude postupně do těch vlasů ukládat a bude to čím dál výraznější...
    BELLANA
    BELLANA --- ---
    WITCHIE: Měla jsem černou od Logony ... takže myslíš, že to mám teď vzít černou několikrát za sebou?

    Jo a co Henne Color? je kvalitní? Přece jen, jít si koupit tři krabky Logony po dvěstě padesáti káčé se mi nechce ... Tak že bych to zkusila s jinou značkou?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    BELLANA: logona ma primo cernou hennu (tedy, cernou barvu slozenou z henny plus indigo plus par dalsich prirodnich ingredienci) , barvila jsi tou? mne to barvilo hodne natmavo, ale nemohla jsem ciste cernou, protoze mam hodne sedivych vlasu a ty chytaly do zelena, tudiz jsem michala s hnedou; pokud nemas sedive vlasy, mela by Ti ta ciste cerna chytit hodne na tmavo, klidne skorocerno; v kazdem pripade u henny ale dost zalezi na vychozi barve vlasu no; jo, a opakovanym pocatecnim barvenim o kratkych intervalech (tj. prvni tri barveni od sebe po 10 dnech; udrzovaci pak staci 6-8 tydnu jak komu) lze vysledek zvyraznit/ztmavit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam